Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 632
  • 898
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Добро утро!
Кате,давай смело с полата,току виж предизвикаш скънчо и лятоти.
Вървя и пиша и нищо не виждам на дисплея.
Алечка,заедно сме разцъфнали.

# 376
Не са приятели, бившият и настоящият зет станах приятели покрай общо хоби. Иначе със сестра ми поддържат нормални отношения, без да са близки приятели. Като се видят си говорят нормално, звънят си, ако трябва нещо да обсъдят за общото им дете, честитят си празници и толкова.

# 377
Жаки също е от щастливките с добър развод. Така трябва. Няма страдащи деца и сеирджии, дето само това и чакат.
Вчера ми попадна един документ, с който свекър ми дарява къщата единствено на ММ на сестра му. И попитах ММ защо са избрали дарение, щото аз ако стана лоша мога да го оспоря.  Mr. Green

# 378
Добро утро,
за раздялата съм виждала всякакви. Даже в момента една близка позната се разделят с бившия по възможно най-гадния начин. Много е грозно надявам се един ден да не се налага да да се разделям по този начин.
Може ли да помоля за мафията на майките ако може някой да ми я прати. Разгадах го тоя киндъл нй накрая.

# 379
Добро утро!
Тази сутрин детето ме учуди, стана след 8,и то благодарение на мен  Blush .Трябва да поизчистя,но нещо ме домързява  Whistling .Ще гледам скоро да се мобилизирам, че по обяд като стане топло  нищо няма да ми се прави.Какво ще готвите днес,изпадала съм в дупка и нищо не ми идва на ум  newsm78 .

# 380
Тиквички Mr. Green?

Аз ще готвя пържолки свински с гъби и топено сирене, добавка млечна салата.

Аз каквото се зарекох да не правя, точно това стана, та си трая Mr. Green

# 381
  • Ямбол
Рано ми е още да мисля за вечерята. Закуска съм им оставила - козуначено руло с локум.
Днес нямам часове, но ще си помогна малко с документацията по свидетелствата за основно. Синът днес ще си получава дипломата и ще подава документи за кандидатстване. Малко остана, да минава, че го мисля постоянно.

# 382
Кате,поръчах пържолите,после ще отида да търся гъби.Остава да кажеш как ги правиш  Mr. Green .Понеже не ям нито едно от двете,за мен ще има тиквички  hahaha .
Лятото избягвам да готвя следобед, понеже тогава в кухнята пече слънце и става ад.

# 383
Добро утро!
.Какво ще готвите днес,изпадала съм в дупка и нищо не ми идва на ум  newsm78 .

Майка ми ще готви днес тиквички с ориз за обяд за детето, може и за мен да остане.

Аз довечера ще правя сандвичи с яйце и сирене, за толкова имам време и сили.

Каня се отдавна на картофите на Чек, ама не съм купила морска сол и все нещо друго има за ядене.
Основно вечер у дома ядем салати, сирене, хайвер, / аз/,понякога риба, рядко някакво по-сериозно ядене. За обяд готви бабата и за детето има по-прилична храна.

# 384
Аз вчера купих пуешки бутчета от Лидл, мъжът ми пък имал домашна патица, та решил, че иска някаква супа, аз обаче не ям, така че двамата си сготвихме различни неща - той си направи супа, аз си изпекох пуешки бутчета с грах, гъби и моркови. Естествено и на двама ни остана и за днес, че нямаше как да сготвим по една порция. Та това ще е довечера. От доста време се каня на едни спагети от тиквички, но все им се разминава.

# 385
Renko,
Начуквам пържолите и ги овкусявам със сол, черен пипер, олио, нарязвам лук на филийки и поливам с прясно мляко или ракия.Оставям няколко часа.После редя в тава, отдолу слагам пекарска хартия, а върху пържолите нареждам топеното сирене, най-отгоре гъбите.Завивам с фолио и бутам във фурната.Това е.

# 386
Благодаря  bouquet !Оказа се, че и аз ги правя така,но вместо гъби и топено сирене слагам лук.

# 387
 Hug

Вчера ми беше хубав ден, видях се с прекрасен човек, вечерта заспах рано( което за мен е към 23ч), днес съм свежа като репичка. Kaрах до работа, паркирах Like a boss с точно 1 движение и сега така съм си повярвала, че мисля направо да паля петък към Търново. Ако има някой, който иска да го возя... не искам нищо, само компания!! Да свирка!!  Whistling
Начиии прекръствате се 2-3 пъти, стискате очите и скачате в колата. Останалото е Божа работа...Ама няма се плашите..  Mr. Green

# 388
Снощи гледах до късно филми и към 22.00 ми хрумна да пъхна едно цяло пиле с картофи и сметана във фурната. Като отворих йената да го поръся с копър и да се запече малко за коричка, направо като в анимационните филми се понесох на вълните на аромата Grinning Малко преди това отнякъде се носеше миризма на печени чушки. Започна лятното среднощно готвене Grinning
Скрит текст:
Извинявам се за минорната тема, дето подхванах вчера. Имах нужда да споделя. Пък и знам, че повечето хора ми прескачат постовете, и не очаквах да има такъв отзвук.
Пожелавам на всички от темата да не ни се налага да споделяме подобни неща от първо лице Flowers Four Leaf Clover

# 389
През седмицата не готвя нищо, само с мъжа ми сме и си намираме какво да ядем.
Събота и неделя като отида на село обаче, подхващам тенджерите и тавите, поне малко да помогна на майка ми.

В офисите нямаме мрежи на прозорците (бог знае защо) и се пълни с мухи. Много гадно. А до обед е приятно и няма нужда да пускам климатик.

Захир, я си се вози сама, да ти е мирна главата. Simple Smile

Аз бях писала как няколко пъти приятелка, пресен шофьор ме вози. Е няма такъв ужас...Simple Smile

BirdsFlu, чак ми се дояде като те чета. Simple Smile
Но пък е абсурд аз да готвя след 20ч. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт