Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 435
Така се разхилих на обявата на Захир във влака, че още се чудя как не ме свалиха. Нали знаете колко е гадно да се опитвате да спрете да се смеете, а то още по-смешно ви става.

Бърдс флу и аз я чета, нямам идея, защо е останала с такова впечатление.

Сбъдваща, отвратително отношение не само към гостите, но и към собственото им дете. Аз не смятам, че детските рождени дни трябва да са като сватба разточителни, но подобно нещо ми се струва ужасно.

Моята среща, за която се притеснявах мина учудващо добре. Постихнах си целите и съм много горда, защото този проблем е от септември миналата година, а предишният контракт мениджър непрекъснато се оправдаваше с какво ли не. Аз го реших за около седмица кореспонденция и една среща.

# 436
Даун, браво на теб. Simple Smile

Аз се колебая дали да не запиша една програма в чужд университет. В БГ никъде не се предлага подобно нещо, а нуждата от подготвени кадри ще става все по-голяма. Лошото е, че с идиотското българско законодателство, може изобщо да не признаят сертификата, когато му дойде времето.

# 437
  • Варна
Даун, оправна си ти, браво  newsm10

Ужасен задух в тая Варна, вън не се седи. Все си мисля, че това ще избие в някой як порой после ама да видим.

Май ще преинсталирам лаптопа...

# 438
  • Euskal Herria
Sesylle, ако имаш възможност и искаш - записвай. Не се знае кога и къде може да ти потрябва. Дъщеря ни по едно време се беше зачудила къде да се явява за придобиване на правоспособност - дали да се върне в България, но размисли.

При нас трети ден продължават жегите. За нашата област е нетипично, те и при 25 градуса мрънкат, че е топло, а сега...  Доста задачи имам тези дни, вчера се сдобих с тен на лицето и деколтето  Mr. Green - бях огненочервена, като индианец.

# 439
Сбъдваща, много се смях с поканата аз. И тук редовно уточняват хлапетата за парите в брой, но вашата покана е уникална.  Mr. Green

Съни, прободе ме в сърцето със снимките от Калиакра. Да не се заричам, но август съм там, също и на Русалка.

Тук дъжд може би ще завали през декември.

Между другото, тук ако те поканят на рожден ден в заведение и отидеш, ти си плащаш сметката. Без изключение.

# 440
Нищо им няма на немците, какво и е на поканата - ясно, точно,  без излишно спестяване на подробности, без "да сме щедри" превземане. С тях поне си наясно.
А тук какво,  да е по -добре нашето лицемерие и думам ти дъще,  сещай се снахо.  И зад гърба одумване кой какво и колко подарил, не само за РД, ами и за сватба, кръщенета и други..
Харесвам ги аз, само те ми вкарват ред в хаотичната  натура.  Wink

# 441
Ами чак толкова негативни емоции, няма нужда. На нас ни е смешно, определено.

И на нас ни е смешно, но тъй като в България подобно нещо или дори някакво подобие е изключено да се случи,повечето се възмущаваме искрено. А за да го допуснат родителите, вероятно и те са били на подобен "празник".

Аз и прекалено пищните и разточителни рождени дни не харесвам. Но това, което Сбъдваща описа е възмутително. До един момент търсех "вица" в поканата, докато не разбрах, че е самата истина.

# 442
Браво, Даун!

# 443

Иначе всички си ви чета аз, никой не прескачам, хеле пък адашката Бърдс Wink

Ха-ха, аз пък до скоро ви бърках двете   Wink

И аз чета всички, то май вече само в тая тема пиша и чета  Laughing

# 444
  • София

Между другото, тук ако те поканят на рожден ден в заведение и отидеш, ти си плащаш сметката. Без изключение.

Аааа, не сме толкова задръстени тука! Това сме го чувАли и няма как да ни изненадаш Laughing

# 445
  • София
И аз съм го чувАла, но въпреки това не спирам да се изненадвам.  Grinning
Просто ми се губи смисълът на събиране по повод РД, при който всеки да си плаща, вместо рожденикът да почерпи. Явно не навсякъде са така ларж.  Mr. Green

# 446
 Hug
ДАУН,радвам се за теб!
СБЪДВАЩА,само със смях се посрещат такива изцепки,дори само заради приятелството между двете деца.

При нас е ужасна жега 31-34 градуса.През ноща проливен дъжд и гръмотевици.

Имах от доста време проблем в работата с прекалено "приятелски"настроен колега.И донякъде шеф.Нещата ескалираха и отнесох въпроса до ЧР.Получих извинение и обещание,че няма да ме доближава.Исках да бъде наказан и сменен като мой отговорник.Да,ще има наказание,но си остава отговорник.Не съм ОК с това,но ЧР ни призова да стартираме отношенията си от кота 0!Не разговарям вече с него,но няма да е задълго,естеството на работа е такова.Дала съм си няколко дена да реша дали това ме удовлетворява или да отнеса въпроса по-нагоре.

И така Захирче,чакай ме,ни задръствания ме плашат,ни нищо.Така съм се наандреналинчила,че направо ще я пренасям тая кола над "тапите" барабар с нас.

# 447
Аз пък не го бях чувала. И какво излиза- само в България ли черпим? newsm78

# 448
Аз пък не го бях чувала. И какво излиза- само в България ли черпим? newsm78
Не, Светкавица! Тук празнуваме! Там само се правят!

# 449
Благодаря момичета  Hug.

Чек, за рождени дни на възрастни и тук е така, но за детски е нормално да се покрие някакъв минимум. Мен уточняването за пари не ме притеснява, защото е улеснение, дори и това за палатките не, но да си носят храна, ми е в повече.

Аз поканих приятели на рожденния си ден и те бяха изумени, че исках да платя сметката. накарах ами се и платиха и моята  Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт