Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 540
    В памет на днешния ден!

https://www.youtube.com/watch?v=-u4-NRG2qFs

# 541
Какво точно е специалното на днешния ден? Прочетох за няколко събития, но никое от тях не е свързано с тази война, а с това че е ден на държавния служител съвсем няма да има връзка.

# 542
 food010 Здравейте, виртуални дружки.

1.2 е колата, аз не знам какво съм написала.. 72 коня, нищо особено, ама като за женка като мен, става! Петък ще направим прехвърлянето сутринта и после ще ви се похваля.

Лили пожелавам хубаво време!!  Hug

# 543
Привет и от мен!
Закарах децата по детски заведения. И как само ги закарах... Каката ревна сутринта, че не искала на детска, но само ме пробваше, защото много бързо се успокои и на подскоци отиде до колата. А малкото, ах, малкото колко е палаво и упорито. Та, облякла съм го него, отидох да си избирам тениска от гардероба в съседната стая и докато чакам да загрее ютията, излезнах от нея. Връщам се след малко, той, малкият бандит, се намушил в тениската ми. Тя му стои като рокля и той супер ентусиазиран се тупа по коремчето "Окаа, окаа", демек, с рокля е Flutter. Не даде да го съблека и излезна от вкъщи по "рокля". Беше супер щастлив Mr. Green.
Някой да е наясно с пейпал?

# 544
  • Бургас
Добро утро!
Децата са на градина, аз в офиса допивам кафето и я мятам, че мен чака.
Капки на Бах съм давала за децата. Много съм доволна от ефекта им.
Лято, получи ли ми личното съобщение? 

# 545
  • Варна
Какво те интересува за пейпал?

# 546
Лина, да! Пропуснах да ти отговоря, извинявай! Много благодаря, чакам малкото да започне да ходи по цял ден и ще си уговоря среща с адвоката.
Хай, случаят е следният: поръчах си телефон и плащането минава през ПП. Получавам аз мейл, че е платен и адресът е Чехия, а аз навсякъде съм писала адрес в България. Започвам да водя коренспонденция със сайта и те твърдят, че излиза чешки адрес и няма как да ми изпратят пратката на различен от ПП адрес. От вчера, та, до днес 2 човека се ровим в акаунта ми, но навсякъде излиза български адрес, въведена е българска дебитна карта... Къде още да гледам? ПП имат ли чат за помощ?

# 547
Скрит текст:
Често тук се обсъждат парфюми та да помоля за помощ - търся от къде мога да закупя това
Thinking хм,проверих в моите парфюмни магазини,но го няма. На Шопар ароматите са по-старички, явно и по-трудно се намират.
Мдаа,мъжът ми е древен и вечен  hahaha Ползваше го преди години, но като не успяваше да си го намери го смени с други, а аз така и непривикнах към новите му аромати. Искаше ми се да го зарадвам за рожденния ден, ще е друг път.

# 548
Какво точно е специалното на днешния ден? Прочетох за няколко събития, но никое от тях не е свързано с тази война, а с това че е ден на държавния служител съвсем няма да има връзка.

Предполагам, че знаеш, но все пак:
http://pnps.tilda.ws/1941

Скрит текст:
А иначе, нали темата е всеки да говори за тези неща, които го вълнуват.

# 549

На днешния ден през 1941 година стартира официално активната фаза на плана "Барбароса", или иначе казано - Германия напада СССР. Това е повратен момент във Втората световна война. И освен това е едно от най-мащабните нахлувания в историята, включва почти 4 000 000 човека жива сила и над 600 000 машинни единици.

# 550
Захир, браво, чакаме снимки  Hug
Нали няма с нея да тръгнеш за Велико Търново?

Откакто почна ваканцията и децата заминаха при баба си, сутрин ставам рано, правя тренировка, изобщо страшна работа  Shocked
Докога ли ще ме държи ентусиазма. Поне няма да плаша хората по плажа. Сега като стегна тоз ми корем...  Mr. Green

# 551
  • Варна
Лято, сега ме накара да хлъцна. Специфична ти е ситуцията и за съжаление не съм изпадала в такава за да ти помогна. Сещам се, че имаше някакви варианти да се въведат няколко адреса и при поръчка да се избере само единия от тях. Но не съм сигурна дали не бъркам и това да се отнасяше за ибей, а не за пейпал. Аз понеже основно от там пазарувам като плащам през пейпал и веднага след единия сайт отварям другия, та ми се губи частта за адресите.

# 552
Лято, от къде си купила телефона? Ако е през ибей е вероятно да са използвали адреса, който е посочен там.
И ако не си го променила, то продавачите винаги изпращат на този, който е в ибей, а не в пей пал.
Пиши направо на продавача, а не се занимавай с пей пал, проблемът най-вероятно не е при тях.

Захир, чакаме да се похвалиш. Simple Smile

Моята кола днес ще я карам да видят какво и тропа, надявам се да са само тампони, а не амортисьори...защото е със спортни в момента, а такава сума няма да дам втори път.

# 553
Лято, от къде си купила телефона? Ако е през ибей е вероятно да са използвали адреса, който е посочен там.
И ако не си го променила, то продавачите винаги изпращат на този, който е в ибей, а не в пей пал.
Пиши направо на продавача, а не се занимавай с пей пал, проблемът най-вероятно не е при тях.

Телефонът е от https://www.ibuygou.com/, четвърти телефон поръчвам от сайта, досега не съм имала проблеми, но и в Чехия не съм живяла Wink.

# 554
Добро утро.
Успах се. По това време вече съм оправила спална, баня, дрехи, мивката в кухнята, пазарувала.....а сега ставам и ви чета. Фурната ме чака и тя.
Руми, успех със стягането!  Mr. Green Аз съм мека като втасало тесто. Close

Общи условия

Активация на акаунт