Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 570
Сбъдваща, страхотни новини. Дано така да продължава и за напред.

# 571
Сбъдваща това са чудесни новини, дано оздравее детето.
И тук е една страхотна жега, сутринта едвам избутах количката до Асеновата крепост.
Повтарям си молбата ако някой има Мафията на майките да ми я прати. На лични ще дам имейл. Praynig

# 572
  • Бургас
Чудесна новина, Сбъдваща! И занапред да са такива!

Снощи ни се счупи бебешката количка. Оставихме я днес за ремонт, до края на деня ще кажат ще я бъде ли и за какви пари. Ако ще я ремонтират, ще отнеме една седмица. Разходки ядец, до терасата и обратно. Там аз на люлката, бебо в шезлонга, пак файда. Току виж си свърша отлаганите от дълго време задачи по дома, за което все се оправдавах пред себе си с хубавото време и как да го използвам в разходки с бебето навън.

Честита кола, Захир! Да си джиткаш с кеф и безпроблемно с нея!

# 573
  • постоянно
Сбъдваща,
хубаво е човек да чуе добра новина.  Hug
При нас температурите вчера бяха 36 градуса , а днес - не повече от  20. Дали от времето или налягането , но ме боли главата днес.
 ooooh!

# 574
Ах, какви рокли отново са пуснали ФД  Crazy
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B … 1/?p=6&lt=mse

Ей тази силно ме впечатли, представям си колегите ми ако ме видят по коридорите с нея  Joy Joy Joy, ще си леят куршум после, сигурна съм  Mr. Green

# 575
Браво за добрите новини, Сбъдваща. За дечко и за теб!
Сесил, имам такъв памучен халат, който се продава заедно с пижама от къси панталони и потник. За нищо на света не го сменям.
При мен не знам колко градуса е, но е преди малко се разгърмя и слънцето се скри.
Отметнах педикюр и епилация. Сега ще сложа маска и на лицето.

Рая, абе изчисти си фурната, що само на компа висиш! Да си вземеш и обувките към роклята!

# 576
Ах, какви рокли отново са пуснали ФД  Crazy
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B … 1/?p=6&lt=mse

Ей тази силно ме впечатли, представям си колегите ми ако ме видят по коридорите с нея  Joy Joy Joy, ще си леят куршум после, сигурна съм  Mr. Green
Ще се ядосваме май, дето сме изхвърляли едно време комбинезоните от бабите си. Mr. Green

# 577
Абе, Мари, не мога, наистина  Confused

Скрит текст:
На работа съм  Mr. Green

# 578
Сбъдваща, добро начало за детето. Дано лечението е успешно и бързо.

Чек, какво стана с приятеля в латинска Америка? Прибра ли се?

тропическата буря минава по периферията през нас и вали, но сме си на работа. Сутринта нададох ухо готова да си поспя още ако вали, но беше съвсем тихо и се наложи да стана.

Пропуснал съм как стана приказка за фразите и значението им, само по смисъл като Лиляна разбирам, че обсъждате крокодилските сълзи. И аз имам спомен за по черта обясненията, но най-често по смисъл в контекста. Спомням си обаче, че сме имали и часове в които сме обсъждали значението и мястото на идиоми. Много примери се даваха и се обсъждаха, караха да се замислиш и да тълкуваш. а и Гугъл нямаше тогава, трябваше да разпитваме, по речници да се ровим и т.н. Динозавър съм.

# 579
Момичета благодаря ви много, страхотни сте.

Крокодилските сълзи аз ги знам със значението, че са фалшиви и неискрени, т.е. човека, който ги лее е лицемер.

# 580

Чек, какво стана с приятеля в латинска Америка? Прибра ли се?

Не, явно ще стане бавно.

Сбъдваща, чудесна новина.  bouquet

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 17:33 от Анонимен

# 581
  • Mediterraneo

Тарталета, може ли и на мен книгите?

Разбира се, дай ми мейл. Пратих на Жаки и Бъни, те си бяха оставили мейлите.

# 582
Опитвам се да намеря дати за концерти или изяви на Стефан Вълдобрев / Обичайните заподозрени, но нищо никъде. Възможно ли е да нямат нищо планирано? Не ми се вярва, лятото е активен концертен сезон.

# 583
Имат турне. Ще проверя, юли със сигурност ще са в София, в Маймунарника. Аз толкова бях впепатлена от "Тази песен не е за любов", че му писах. Той ми отговори и ме покани.  Heart Eyes

Редактирам се. Правят морско турне, което стартира на 20 юли от Маймунарника.

Направих си чуден маникюр в един салон до вкъщи. Толкова трудно намирам място да ми хареса, а това е в долния блок, че ще се пръсна от кеф. Купих чудни детски неща за дечицата на братовчедка ми, на която отивам на гости в Търново. Сега остава утре да мине прехвърлянето сутринта и всичко ще е ок. Реших да пътувам с автобуса, по-сигурно, а и по-бързо ще е. Уф, имам три перални дрехи за гладене. В гардеробите е хаос, вчера подредих на мъжа ми,ама в другия е тих ужас. А ме мързиииииии!!!

# 584
Захир, що бе така? Къв мързел?
АЗ днес облизах всичко. Имам си нови котлони и нов аспиратор. Дано да изкарат 2 години, когато почваме гранде ремонте- поредно издание.

Общи условия

Активация на акаунт