Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро bouquet
Тарти, благодарско Hug

Докретахме до петък, днес имам само 3 часа и съм пей сърце Laughing
Довечера извън Бургас и така.Лятото започна за мен, само дето тая година не се вталих Crazy
Даун, бързо оздравяване Hug
Вас безсъние ви мъчи, аз не мога да отлепя Tired

Успешен ден , момичета!

# 616
  • На брега на реката
Момичета, някоя от вас ползва ли турмалинов колан на Грийн Мастер? Имаме проблеми с кръста и двамата с ММ. Наша позната ми го препоръча, но само на едно мнение не ми се ще да се доверя, а в нета няма много инфо. В момента гледам, че е на половин цена и ми се ще да го купя, ама ако няма ефект, да не си давам паричките.
И още едно въпросче:
Някои от вас, които си купиха Пранадрен /май така се казваше/, има ли ефект? Моля за отзиви. Praynig

# 617
какви са точно проблемите с кръста?

# 618
Добро утро.
Али, да е здрав и щастлив брат ти. Моята сестра днес също има рожден ден. Но тя е далеч от мен.
Довечера сме се настроили да гледаме Колите 3. Той сутринта нещо прокашля, дано не се разболее. Няма други симптоми, дано да изчиства нещо.
Аз днес ще имам неприятни задачки, но по-лошото е, че другата седмица ще е малък служебен ад.

# 619
Жаки, 5 на 2,5 е стената  Crazy Множко ми се вижда за камък  newsm78 . Отиваме на морски уикенд, на север от Албена, никога не сме ходили там, да видим  Flutter

# 620
Ще го вземеш  Hug.

Да ви се оплача: Смятам да си закрия фейс бук акаунта  Crossing Arms. Днес получих покана от страница Новини за трета възраст (Seniors news). Възмутена съм  Joy.
Joy Joy Joy

# 621
  • Бургас
Добро утро!
Запалихте ми интереса с тези стени и камъни. Ще търся из нета да ги разгледам. Не че ще тръгна да правя ремонт,от любопитство  Crazy

# 622
Добро утро!

Честито на празнуващите и имащи повод. Simple Smile

Стена с камък бих си направила ако помещението ми е 35-40кв.м.
Иначе в къщи трябва да се боядисва, но както съм всеки ден на работа, не знам кога ще стане. Трябват ми само 2дни да дръпна от стените и покрия мебелите.
Искам изцяло да сменя цветовете, концепцията на голямото помещение (хол, кухня, и нещо като антре 4х3м. което е едно цяло).

Бобулина, и аз да попитам какви точно са проблемите? На какъв матрак спите?

# 623
Добро утро.
Честити да са рождениците на Али и Съни!
Що се отнася до стените- и ние сме за боядисване. Каква хубава концепция имахме като първоначален замисъл и не я изпълнихне. Нещо не можахме да изберем с какъв материал или боя и сме в застой.
Захир, успех днес с продажбата. И после снимки, знаеш си, нали? Ама такива, едни....уникално красиви, както само ти го можеш!

# 624
Уфффф. Цяла нощ не можах да спя от размисли и страсти. Рядко ми се случва, и мразя да си губя съня.
Скрит текст:
Появи се страхотна възможност за сина ми да пътува във връзка с едно от сериозните му увлечения. Пътуването ще му е полезно, ще научи много, ще се запознае с хора, и е шанс, който на неговата възраст не се случва често, а е по-скоро привилегия. Става въпрос за един месец. Срокът не ме притеснява, имам пълно доверие и на придружителите му, и на самия него - самостоятелен е, пътувал е достатъчно, драмата ми не е по тази линия.
Притеснява ме мястото. Страна, която изобщо не харесвам, с хора, чиито манталитет още повече не харесвам, на всичкото отгоре - града е оживен туристически център, с наличие на доста бежанци и засилена опасност от атентати. Както бях смела и ербап, като става въпрос за пътувания на мен или на мъжа ми, като стана въпрос за детето, изведнъж ме връхлетяха всички земни страхове.
Разумът ми говори едно, емоциите - друго, а толкова мразя да съм в подобно състояние...
Обикновено взимам решения бързо и категорично. Направо не искам да съм на мястото на хората, които са във вечни колебания, и изпитват подобни терзания дори когато трябва да изберат между жълтата и розовата тоалетна хартия Grinning

# 625
О, Бърдс, напълно разбирам колебанията ти. Няма верен отговор в случая. Ако не отиде, ще съжаляваш за пропусната възможност, ако отиде и не дай Боже, стане нещо, е ясно как ще се чувстваш. Вярно, че никъде вече няма сигурност, ама все пак не е лесна такава дилема.

# 626
Бърдс, тежко решение. За мен съм на принципа "каквото ти е писано", ама за децата ...
Успех  Hug

Бобулина, преди две-три години купих турмалинов колан. За сериозни проблеми няма никакъв ефект. Не бих дала пари отново за него  Peace

Честити рожденици  Hug

Чакам Захир да се отчете  Peace

# 627
  • Варна
Мен не ме грее, че е петък. Ще работя и събота и неделя. Успявам да надникна тук и от време на време да драсна някой ред.

Захир, и аз чакам снимка на колата и не смей да я махаш бързо, че не знам кога ще успея пак да хвърля едно око Simple Smile

Рая, 80 лв за нощница няма да дам, ако ще да е везана с бяло злато Wink

# 628
Хайче, ама това не е нощница, а рокля. Нали това е новата мода- пижами, нощници и халати се носят навън Simple Smile

# 629
  • София
Отиваме на морски уикенд, на север от Албена, никога не сме ходили там, да видим  Flutter

Искам и аз!
Обаче няма да е тази година. Дано поне да е догодина. Много ми е домъчняло за Северното Черноморие.

Общи условия

Активация на акаунт