Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 96 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
За моята пералня на програма вълна е препоръчително 2 кг. сухо пране, всеки да си преценява дали ще пере, а отделно какъв ще е резултатът.

# 571
Да питам и тук:
Някой хвалеше микрофибърна кърпа д0оста по-скъпа от тези от 1-3- лв. Май беше около 25 лв. или подобна.
Забравих линка.
Скоро ползвах такава в офис и много ми хареса, но при тях била подарък. Прекрасно се справи със стари книги.
Моите от масовите магазини не се справят така добре.

Ако се сещате кой беше коментирал ?

Хубави микрофибърни кърпи за почистване на подобни цени имам на Royal sales и на Tupperware. И двете марки предлагат за различни повърхности.

# 572
# 573
Да питам и тук:
Някой хвалеше микрофибърна кърпа д0оста по-скъпа от тези от 1-3- лв. Май беше около 25 лв. или подобна.
Забравих линка.
Скоро ползвах такава в офис и много ми хареса, но при тях била подарък. Прекрасно се справи със стари книги.
Моите от масовите магазини не се справят така добре.

Ако се сещате кой беше коментирал ?

Хубави микрофибърни кърпи за почистване на подобни цени имам на Royal sales и на Tupperware. И двете марки предлагат за различни повърхности.

Благодаря много MissChanandlerBong !

# 574
Здравейте момичета.Помогнете с някъкъв трик за почистване на мраморен под?Навремето свекъра го е правил в коридорите и наистина е хубав,но е захабен и много ме дразни.Пробвах с обичайните препарати,но не става.Някой да се е справил с нещо по-успешно?

# 575
  • Козлодуй
Здравейте момичета.Помогнете с някъкъв трик за почистване на мраморен под?Навремето свекъра го е правил в коридорите и наистина е хубав,но е захабен и много ме дразни.Пробвах с обичайните препарати,но не става.Някой да се е справил с нещо по-успешно?
Циклене и боядисване с лак за камък Simple Smile Ние имаме но не го изциклихме само го боядисахме и не стана добре Simple Smile

# 576
# 577
Пепи, търсете майстор, който добре да шлайфа първо мрамора. Имат специални машини за това.

# 578
Пепи, търсете майстор, който добре да шлайфа първо мрамора. Имат специални машини за това.

Или направо слагайте друга настилка върху мрамора.
Може по-лесно и евтино да стане.

# 579
Благодаря ви.Ще слагаме теракот.Това с шлайфането няма да стане:confused:

# 580
Аз изчистих захабен мрамор с Циф и абразивна гъбичка.

# 581
Лошото при това почистване е, че ако не се запечати после със специален препарат мрамора се матира и после много лесно се захабява понеже е много порест камък. KNAUF имат серия за почистване на мрамор, но аз в България не можах да я намеря.

# 582
  • Варна/Благоевград
Момичета как мога да почистя петна от кръв от матрак? Не е кръв от цикъл, ако има значение.

# 583
  • София
Момичета как мога да почистя петна от кръв от матрак? Не е кръв от цикъл, ако има значение.

Кислородна вода.

# 584
Това не го знаех!

Общи условия

Активация на акаунт