Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 95 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • до най-прекрасния мъж
Белина не се слага,  защото е агресивна и разваля гумените уплътнения. От там води до повреди в лагери и други чаркалъци. Омекотителят се изплаква, не знам да има пералня,  която са не пуска плакнене след омекотител.

# 631
Някой питаше за почистване на диван от изкуствена кожа - с парочистачка с чиста вода и сух парцал, с който се обира "произведеното"  Sick , докато е топло още.

# 632
  • Козлодуй
Напротив изплаква се на мен ми харесва да мирише на белина Simple Smile

# 633
  • София
Някой питаше за почистване на диван от изкуствена кожа - с парочистачка с чиста вода и сух парцал, с който се обира "произведеното"  Sick , докато е топло още.
Това сигурно е много ефективен метод за почистване и май не само за диван изкуствена кожа.

# 634
  • гр.Варна
Момичета,видях че препоръчвате петната от кръв по матрака да се третират с кислородна вода.Директно върху петното ли се нанася и трябва ли да се търка или...?

# 635
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Момичета,видях че препоръчвате петната от кръв по матрака да се третират с кислородна вода.Директно върху петното ли се нанася и трябва ли да се търка или...?

Аз съм сипвала върху петното, изчаквам малко и търкам. Знам, че кръв се чисти със студена вода, не с топла, защо - не знам.

# 636
  • гр.Варна

Аз съм сипвала върху петното, изчаквам малко и търкам. Знам, че кръв се чисти със студена вода, не с топла, защо - не знам.
А има ли ефект,не се ли размазва петното?

# 637
Как мога да неутрализирам миризма от изгоряла тенджера - цялата ми кухня смърди ? Shocked

# 638
Сложи няколко чашки с оцет в стаята. Той поема миризмите. Но определено бих проветрявала често, бих пръснала малко дезодорант,  бих запалила ароматна свещ....За това се сещам на първо четене.

# 639
Сложи няколко чашки с оцет в стаята. Той поема миризмите. Но определено бих проветрявала често, бих пръснала малко дезодорант,  бих запалила ароматна свещ....За това се сещам на първо четене.
Това го направих мих пода с препарати , довечера ще изпера завесите.
И свещ палих.
Ще пробвам с оцета,само това не се бях сетила.
Благодаря  bouquet

# 640
  • Козлодуй
Аз слагам оцет в овлажнителите на радиаторите там има вода и малко оцет за да се изпарява бавно и да не мирише Simple Smile

# 641
Сложи в тенджерка да поври вода и канела, може и малко кафе да сложиш.Или вода и нарязан портокал, лимон...

# 642
  • WonderLand
Върху плотове, маси и каквито имаш плоски повърхности разстилаш вестници и върху тях обилно ръсиш сода. Тя поема миризмите много добре. Остави ги колкото можеш по дълго.

# 643
  • На брега на реката
Белина не се слага,  защото е агресивна и разваля гумените уплътнения. От там води до повреди в лагери и други чаркалъци. Омекотителят се изплаква, не знам да има пералня,  която са не пуска плакнене след омекотител.
Повечето перални не изплакват след омекотителя.  Той е в последното плакнене и остава по дрехите, освен ако не се пусне допълнително изплакване.

# 644
  • до най-прекрасния мъж
Възможно е, моите и двете задължително плакнат след омекотителя. Затова съм останала с впечатление, че всички плакнат.

Общи условия

Активация на акаунт