Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 95 542
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Да, за фурна. Сега повтарям процедурата с още 250 гр. сода.
Само да вметна, че след употребата на обезмаслител и А1 измих филтрите, че ме беше страх от някоя бомбастична реакция в тенекията със содата и врялата вода.
Допълвам се- филтрите са като нови. Направих 2 снимки и ми падна батерията на фотоапарата. По- късно ще пусна и снимките.
Благодаря за споделеното. Днес почистих филтрите на абсорбатори само с обезмаслител  и А1. Като нови са.

# 61
Препарата за фурни на А1 е много хубав и евтин. Фурната ми блести като нова след него. Намазвам я и след 15тина минути с мокра кърпа... Една приятелка ми похвали и препарата им за баня, та мисля да го пробвам за душ кабината.

# 62
  • до най-прекрасния мъж
Препарата за фурни на А1 е много хубав и евтин. Фурната ми блести като нова след него. Намазвам я и след 15тина минути с мокра кърпа... Една приятелка ми похвали и препарата им за баня, та мисля да го пробвам за душ кабината.
И аз харесвам този за фурни.
За баня - ако е този http://aromatic.bg/product-28- е хубав, но ако е този - http://aromatic.bg/product-26-не съм доволна. Не че не чисти, но ефектът остава за кратко. Другият, както и гелът на Перилис са по-хубави по мое мнение.

# 63
blue.angel, благодаря ,че сподели . Даже не знаех ,че са два вида . Ще взема белия и без това  е по удобно с помпичка за душ кабината ... Предполагам го има в Кауфланд  / за фурната от там го взех/ .  И на Перилис  съм съгласна – също никак не е лош

# 64
Silverstone, има едни пластмасови блокчета за обезмирисване на чанти и куфари с нещо като активен въглен вътре.
Виждала съм ги в Кауфланд.

пп: оттам си купих блокче за обезмирисване на хладилник, та ми се набиха на очи и тези за чантите.
Много благодаря! bouquetСупер!

# 65
Ето моите филтри.
Скрит текст:

Ето тук има още малко за чистене, но ще е следващия път. И само да кажа, че с А1 винаги изглеждаха чисти филтрите, но само от вън. Вътрешната част никога не е била толкова чиста.

# 66
Завеси за баня перете ли в пералня? И после в сушилня?
Някаква хитрина как най-лесно да се почистят?

# 67
  • На брега на реката
Завесата редовно си я пера в пералнята, но в сушилнята не съм я слагала, защото е изкуствена материя и
най-вероятно ще се скапе.

# 68
Моля ви, дайте ми някакви идеи! Мъжът ми всяка нощ се поти, така че все едно някой се е напикал в леглото. Мокро! Калъфка, чаршаф, възглавница, матрак, горен чаршаф. Слагах кърпа върху калъфката, чаршафът мокър. Слагах и втора, голяма кърпа върху чаршафа, през нощта се разместват нещата.

# 69
Протектор за матрак - от тези за еднократна употреба - има ги във всякакви размери - за бебешки и за големи легла (за инвалиди ги ползват, за родилки и такива като мен с тежък цикъл). Поне матрака да запазите  Peace

# 70
Благодаря, не знаех, че има еднократни, сега ще потърся!

# 71
  • Пловдив
Здравейте, надявам се някой тук да е запознат. Преди време бях чела за почистване на сребро с четка и паста за зъби и съответно го пробвах и действа, но за по-дребни бижута е доста трудно. След време пак някъде бях прочела, че става и с вода за уста, оставят се да киснат и ставали едва ли не като нови. Сега искам да си почистя едни обеци, а с пастата не става, защото са дребни, а и имат 2-3 камъчета и искам да попитам това с водата за уста някой пробвал ли го е, защото търсих в интернет и съответно нищо не намерих. Благодаря  bouquet

# 72
Ако няма камъни можеш да приложиш следния трик - в тенджера с вряща вода се слага топка алуминиево фолио и 1 с.л сода и пускаш бижуто- много се върти този клип във фейса / още не съм го пробвала/, може да го потърсиш.
Аз да попитам как да изчистя пожълтели бижута от слонова кост, а също така имам един гердан от различни синджири / изглежда като сребърен, но не е /, които от стоене в шкафа също е пожълтял , въпреки , че не съм го сложила дори един път или да хвърлям newsm78

# 73
Това фолиото на мен не ми се получи. Shocked По скоро се мъчех ей тези дребните и трудно достъпните места на бижутата с клечка за уши и едно малко памучно парцалче.Ама ...голяма мъка  Laughing

# 74
Кой А1 за фурна купувате? Който е като гел или с пулверизатора? Фурната е доста замърсена.

Общи условия

Активация на акаунт