DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Включвам се в гледането на сериала.... ако приемате нови  зрители...Благодаря ви за всичко споделено....дано и рейтинга да е добър....

# 121
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА...ДНЕС Е НАШИЯТ ДЕН..ОТ 20.00 ЧАСА..ПРОСТО ДА НАПОМНЯ.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    И ОЩЕ  НЯКОЛКО СНИМКИ ОТ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЧКА НА СЕРИАЛА..

А ЗАЩО ЛИ ФЕРИТ Е В ДОМА НА НАЗЛЪ..ЗА КАКВО ЛИ ЩЕ МОЛИ... newsm78
ХУБАВ ДЕН !

# 122
odun-дървеняк ,тъпак.... Joy Joy Joy rotfImao rotfImao    Ферит бейййй...newsm09

# 123
  • Плевен / София
Здравейте момичета
От снощната серия, която гледах като анимационен филм, защото не разбирам езика, останах с впечатление, че  Назлъ ще бере ядове със сестричката си....да видим дали ще позная....
Хубав ден...дано успея да сложа снимка с тази нова версия...

# 124
 wavey
"Трудно " ми е да схвана "житейската философия" на Асуман и Фатош......с всеки мъж трябва да се опита ,да се "залепиш " за него  особено  , ако е богат ooooh! ooooh!

# 125
  • Плевен / София
wavey
"Трудно " ми е да схвана "житейската философия" на Асуман и Фатош......с всеки мъж трябва да се опита ,да се "залепиш " за него  особено  , ако е богат ooooh! ooooh!
точно....чудя се на Назлъ как се оправя с тези двечките....Anguished

# 126
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
wavey
"Трудно " ми е да схвана "житейската философия" на Асуман и Фатош......с всеки мъж трябва да се опита ,да се "залепиш " за него  особено  , ако е богат ooooh! ooooh!
точно....чудя се на Назлъ как се оправя с тези двечките....Anguished

Подхождат си обаче двамката - Ферит и Назлъ Flushed
А Джан Яман е голям симпатяга Heart Eyes
още не съм доизгледала 1 епизод с превода Confused обаче, като го догледам довечера, ще се изкажа Grinning
ще видя и турския на 2 епизод, че не го гледам онлайн Ill

# 127
  • Плевен / София
Джан Яман го гледам за първи път, но ми харесва в ролята на вечно недоволен богат бизнесмен....учудена съм на педантичността му относно реда в дома, очаквам с нетърпение как ще се "гледат" с Булут....

# 128
2 епизод го има с руски превод !

Ясноо, Демет е била и все още е влюбена във Ферит ,Хакан е "компромисен " вариант , мрази  Ферит и сигурно завижда и за богатството му newsm78 ....

Дениз е влюбен в Назлъ , а тя неосъзнато във Ферит, и той  в нея .. и двамата от инат и гордост трудно ще се осъзнаят...Ако  Дениз и Демет се съюзят/от любов /  срещу Ферит благодарение на Хакан,Булут ще стане иди ми ,доди ми между двете фамилии ....Разчитам на Булут да  им отвори очите на всичките!!!!

Асуман е неспасяема, нагла до безочие ,очаквах и  от Дениз да открадне нещо ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 13:43 от sofia26

# 129
  • София
Привет момчета влюбени в пълнолунието  newsm47
Рейтингът след 2-ра серия е много хубав  Peace е разбира се, че конкуренцията в момента не е чак такава, но все пак....
Все така да я карат, да не го развалят и съм сигурна, че ще се гледа с интерес  Heart Eyes

1  DOLUNAY  STAR TV  20:31  22:45  6,51  22,26  

2  DOLUNAY (OZET)  STAR TV  20:01  20:31  3,56  15,82  

3  DOLUNAY (TKR)  STAR TV  22:45  01:26  3,53  15,88  

4  DELI GONUL  FOX TV  21:10  23:42  2,85  9,38

# 130
  • Плевен / София
Изгледах втора серия с руския превод...и ми стана смешно, че упрекват точно Назлъ в  ловене на богат съпруг....точно тя , която това никога не и е било цел....а ферит май ще остане изненадан от невярната си представа за назъ...факта, че Булут яде от нейните курабии и заплака за първи път след смъртта на родителите си показва, че тя е стигнала до сърцето му...а децата усещат интуитивно добрия и лошия човек....много любовни триъгълници се заформят ...да видим до къде ще стигнат....

БлагаВест, благодаря...рейтинга наистина е добър...Hands Clap

sofia26 чакат ни интересни серии с така оформилите се двойки.....

# 131
Джан Яман го гледам за първи път, но ми харесва в ролята на вечно недоволен богат бизнесмен....учудена съм на педантичността му относно реда в дома, очаквам с нетърпение как ще се "гледат" с Булут....

Джан Яман играе в една уникална турска комедия, има я преведена с бг суб донякъде, казва се "Да обичаш на инат"/ Inadina ask/. Аз я гледах с рус суб и се напиках от смях, за мен това е най- добрата сериална комедия, но комшиите го спряха 2-ри сезон заради слаб рейтинг=
Препоръчвам го най-горещо

# 132
  • София

Джан Яман играе в една уникална турска комедия, има я преведена с бг суб донякъде, казва се "Да обичаш на инат"/ Inadina ask/. Аз я гледах с рус суб и се напиках от смях, за мен това е най- добрата сериална комедия, но комшиите го спряха 2-ри сезон заради слаб рейтинг=
Препоръчвам го най-горещо
И аз го гледах с интерес, много весело сериалче  Peace
Жалко, че го спряха  Thinking но Джан и там игра много добре

# 133
Привет, момичета! Hug
Благодаря за рейтинга. Дано продължава да бъде все така висок, за да се наслаждаваме на още нови епизоди. Peace
Превъртях набързо новия епизод, интересен е. Асуман е голяма проклетия Grinning, Назлъ ще си има много проблеми с нея. А малкият е голям сладур, истински бонбон. Много ми харесва актьорската му игра. Heart Eyes Heart Eyes

odun-дървеняк ,тъпак.... Joy Joy Joy rotfImao rotfImao   
hahaha hahaha hahaha

# 134
Привет, момичета! Hug
Благодаря за рейтинга. Дано продължава да бъде все така висок, за да се наслаждаваме на още нови епизоди. Peace
Превъртях набързо новия епизод, интересен е. Асуман е голяма проклетия Grinning, Назлъ ще си има много проблеми с нея. А малкият е голям сладур, истински бонбон. Много ми харесва актьорската му игра. Heart Eyes Heart Eyes

odun-дървеняк ,тъпак.... Joy Joy Joy rotfImao rotfImao  
hahaha hahaha hahaha

......чакам бг превода ,че то от жапонски ,тюркче ,руски ...мишмаш Joy

Общи условия

Активация на акаунт