DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

нали любовта на мъжа минама първо през стомаха  Joy Joy Joy та и при Ферит бей така  Naughty Mr. Green

# 61
Ох, много съм невъзпитана. Забравих да отговоря на поздравите ви!

Ейди, Диме и компания  Hug

Симпатична двойка са Ферит и Назлъ. И на втори план има интересни интриги - след превода ще запомня имената на другите герои, че на първо четене не ги запомних.

# 62
Добро утро на всички. Не мога да коментирам задълбочено, защото не разбирам турски и така да се каже гледах само картинки. Аз не мисля, че героят има някакви патологични проблеми. Не вярвам, че между двамата нещо се е случило. Ако Назлъ беше пияна, то Ферит изобщо не ми изглеждаше пиян. Не искам още от 1 епизод да си развалям мнението за главния герой. Един сериозен човек, какъвто ни го представят Ферит, никога не би се възползвал от момиче в пияно състояние. За сега спирам с коментарите.
Peace
Ферит бей си помисли, че Назлъ преследва мъж с пари (защото ортакът му му каза, че я е видял в бара, в който ходят богати мъже и жени, ловуващи за богати мъже; нямаше как да знае, че тя е там заради сестра си), затова ѝ предложи да остане, но със сигурност ще стане ясно още на момента, че тя не преследва това. А от фрага си мисля, че може в пияно състояние да го е удивила с нещо интелектуално, както го впечатли с японския си със сигурност. Може да му е изнесла някоя лекция по гастрономия, той нали малко гурме си пада. Но и аз съм убедена, че ще разбере, че е сбъркал в преценката си.

# 63
Мераба  Hug

търсих при рускините превод ама нещо...нъцки  newsm78

# 64
# 65
Мераба  Hug

търсих при рускините превод ама нещо...нъцки  newsm78
Аре нали си ми рода  Mr. Green
https://vk.com/dolunayozgegurel

Благодаря за темата  bouquet

# 66
Абладжъм  Hug Heart Eyes Виолета  Heart Eyes
благодарско и на двете  bouquet  bouquet

че го почнах на туркиш ама на тоя индивид изисквания ми е малко трудно да ги разбера без превод хахах

# 67
Г-жа Накатани удари право в десетката ....июзюк..... smile3501

Оооооо,неееееееееее.....това на края си беше многооо гадно...нееееееееее......Истинският мъж не постъпва така !!!!! На пол'вин дума да се "вържеш"......много се  изложи  ooooh! ooooh!"" Надскочи  си принципите"" Трудно ще му го прости .

# 68
Здравейте момичета!
Определено ми хареса еп.1
Чакам с нетърпение 2 еп,за да видя какво ще направи Назлъто,все имам чувството, че ще падне в басейна  Grinning

# 69

Оооооо,неееееееееее.....това на края си беше многооо гадно...нееееееееее......Истинският мъж не постъпва така !!!!! На пол'вин дума да се "вържеш"......много се  изложи  ooooh! ooooh!"" Надскочи  си принципите"" Трудно ще му го прости .
Софи, Ферит бей си заслужи един хубав шамар с последните думи, но Назлъ сигурно няма да ги помни тези думи (една полза от вечерното подпийване), много е миролюбива на следващата сутрин. Laughing

# 70
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Охо увеличаваме се  Crazy
Верко  Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes
горко му на Ферит бей с вас двете  Joy Joy Joy

# 71
Охо увеличаваме се  Crazy
Верко  Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes
горко му на Ферит бей с вас двете  Joy Joy Joy
Hug  Любимец ми е на мен, но това нищо не значи  Mr. Green  При всички случаи ще си го отнесе  Joy

# 72

Оооооо,неееееееееее.....това на края си беше многооо гадно...нееееееееее......Истинският мъж не постъпва така !!!!! На пол'вин дума да се "вържеш"......много се  изложи  ooooh! ooooh!"" Надскочи  си принципите"" Трудно ще му го прости .
Софи, Ферит бей си заслужи един хубав шамар с последните думи, но Назлъ сигурно няма да ги помни тези думи (една полза от вечерното подпийване), много е миролюбива на следващата сутрин. Laughing

Не ми изглеждаше толкова безпаметно "нафиркана" ,но знае ли се ....Мисля ,че ще върне лентата назад  и тогаваааааа......  bash ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 73

Оооооо,неееееееееее.....това на края си беше многооо гадно...нееееееееее......Истинският мъж не постъпва така !!!!! На пол'вин дума да се "вържеш"......много се  изложи  ooooh! ooooh!"" Надскочи  си принципите"" Трудно ще му го прости .

Не ми изглеждаше толкова безпаметно "нафиркана" ,но знае ли се ....Мисля ,че ще върне лентата назад  и тогаваааааа......  bash ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy
Дано да върне лентата и да му го върне!  Twisted Evil

Въпреки че този реалистичен похват на сценаристите ми допадна - богатият и успешен мъж просто реши, че и тук е успял да разгадае отсрещната страна, ще ми се този успешен мъж да бъде поставен на място от гордото и бедно момиче!

# 74
Ще го свали тя от "аутобана" със завой на дясно ......

Общи условия

Активация на акаунт