DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 951
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Мераба девойки Heart Eyes
Фрагче

Нашето момиче отива да живее при Феритчо, започват смешните и сладки моменти Smirk

# 136
  • Плевен / София
Мераба девойки Heart Eyes
Фрагче

Нашето момиче отива да живее при Феритчо, започват смешните и сладки моменти Smirk
Благодаря.... изведнъж  ще станат много грижовни към Булут...за да са близко до чичото....

# 137
# 138
  • Плевен / София
защо ми се струва, че Ферит ще трябва да се ожени, за да запази Булут....Angry

# 139
И аз това си помислих Relaxed да видим коя ще е булката Smirk Може и по "принуда" да се вземат с нашето момиче Yum

# 140
  • Плевен / София
И аз това си помислих Relaxed да видим коя ще е булката Smirk Може и по "принуда" да се вземат с нашето момиче Yum
тя така пламва голямата любов....Ill

# 141
Ако любовта е принуда ,дай Боже всекиму...... до уши е хлътнал ,амаааа ...инатчиии.... newsm51 newsm51 Joy Joy

# 142
Здравейте момичета  Heart Eyes Hug
Много хубав сериал , много химия между главните герои , онзи малък сладур е страхотен  Laughing
С нетърпение очаквам следващия епизод !

Ами аз като ги гледам ГГ и двамата вече са хлътнали , но има да чакаме докато си признаят  hahaha hahaha hahaha

# 143
Момичета приемате ли нови попълнения  Embarassed Хареса ми сериалчето така ,че се записвам  да го следя. Hug Ето и фрага с бг субтитри  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=d_bwsw06RTY

# 144
  • Под звездите

И озета към 3 епизод. Много зор с новата визия.  Мария, добре дошла.

# 145
  • при най-добрият мъж...
Здравейте,момичета!И аз да се присъединя към вашата групичка.Сериала е страхотен,чакам с нетърпение новия епизод,а през това време почнах един по-стар с Джан Яман-"Любов на инат".Е,няма такава комедия!Смея се със сълзи!Освен красиво е и чок талантливо нашето момче.

# 146
  • София
Добро утро момичета  Hug  да започнем деня с едно ободряващо кафе  Heart Eyes

Хубаво е да видя в темата стари познати  Heart Eyes
Марийче , радвам се да се засечем отново след Незабравимата  love001

Ето го Яман от "Да обичаш на инат", много готино сериалче, но го спряха ето така без да му измислят дори някакъв финал  ooooh!
Главната артистка също беше много сладка (за съжаление не си спомням името и  newsm78)

# 147
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА,БЛАГАВЕСТ,ПАРТНЬОРКАТА МУ СЕ НАРИЧА АЧЕЙЛЯ ТОПАЛООЛУ И ИМАХА ВРЪЗКА И В ЖИВОТА...
ЕТО НЯКОЛКО СНИМКИ ОТ ПРЕДСТОЯЩИЯ 3 ЕПИЗОД..

ХУБАВ ДЕН С НАЗЛЪ И ФЕРИТ Heart Eyes

# 148
  • София
Вили благодаря за пояснението  Hug
Много сладка беше в сериала, но освен там другаде не съм я гледала, ще се радвам да се включи в друг проект, защото играе добре  smile3521

# 149
Вили благодаря за пояснението  Hug
Много сладка беше в сериала, но освен там другаде не съм я гледала, ще се радвам да се включи в друг проект, защото играе добре  smile3521

В МОМЕНТА Е В НОВ ПРОЕКТ...
https://www.instagram.com/p/BWiRaiCHDSW/?taken-by=acelyatopaloglu Hug

Общи условия

Активация на акаунт