DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 919
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Софи, аз виждам поведението на Тарък и Фатош не като подигравка с Енгин. Фатош наистина го харесва, но просто нямаше смелостта да му каже коя е. А пък Тарък според мен оцени Фатош и повярва, че е добронамерена към Енгин, изпитва симпатии към него, не е просто на лов за богат мъж, но няма смелост да поправи грешката, която направи, без да мисли, на момента. Затова остави казването на истината в нейни ръце, за да даде шанс на тази връзка. Та двамата просто чакат удобен момент да поправят грешката, не се подиграват с Енгин. Ама той дали ще им повярва? Grinning

Фатош ще бъде щастлива с Тарък, виж как им допаднаха общи неща - айрян с газирана вода, например, но още не го е разбрала. Grinning

И аз не мисля ,че Тарък му се подиграва съзнателно ,но на практика така се получава с мълчанието му .

Както, и  от където и да го погледна   .....вярно  получи се недоразумение , но винаги ,дори  още на секундата може да се изяснят нещата , а тя задълбава и си  намира оправдания за пред себе си .
Точно съм на срещата им с Алиа, започна да казва , Алиа я прекъсна ,,,ако съм аз ,казвам СТОП! и изяснявам ситуацията ...от тук нататък каквото и ще да става .но поне ще  спя спокойна...........

Имам леко подозрение,че Тарък се надява Фатош да "остане " за него  Naughty Joy

# 421
Софи, и аз съм от тези, дето не могат да влачат толкова дълго една лъжа. Но явно Фатош може! Така че си права, има си утежняващи вината обстоятелства! Имаше достатъчно време да намери сили и да каже. Но едно е сигурно - аз и ти не ставаме за герои на турски сериал!  Wink Laughing

Пък Тарък ще го видим с какви мотиви скри от шефа си истината!

# 422
Софи, и аз съм от тези, дето не могат да влачат толкова дълго една лъжа. Но явно Фатош може! Така че си права, има си утежняващи вината обстоятелства! Имаше достатъчно време да намери сили и да каже. Но едно е сигурно - аз и ти не ставаме за герои на турски сериал!  Wink Laughing

СЦ ще ме изгонят преди да заснемат дори 1/3 част от епизода smile3513 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Такива измислици /меко казано / и премълчавания при мен ...олмаз! Брат ми  ,сестра ми ..не мога да се червя заради тях .
 И Асуман и Фатош "наливат " в главата на Назлъ  мечти за Ферит бей , а в същото време ще я злепоставят!

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 15:55 от sofia26

# 423
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug Hug Hug

Момичета,ето и 4 епизод на български..

Огромно БЛАГОДАРЯ за поредния преведен епизод  bouquet bouquet bouquet

# 424
Възможно ли  е Алиа да използва тези снимки срещу Дениз  в удобен момент?!?!?!?!?!

# 425
Възможно ли  е Алиа да използва тези снимки срещу Дениз  в удобен момент?!?!?!?!?!
Тези, които снима изненадващо в дома му ли? Ами да, задължително. Ако реши, че Назлъ е опасност за нея, ще ѝ покаже как се снимат вечер в дома му, за да си знае Назлъ, че Алия прекарва вечерите си с него! Алия изглежда лоша!

# 426
Здравейте,момичета..И аз мисля,че рано или късно Алия ще използва снимките ...И на мен не ми харесва..Disappointed
   И един нов клип с моменти от филма..

# 427

СЦ ще ме изгонят преди да заснемат дори 1/3 част от епизода smile3513 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Такива измислици /меко казано / и премълчавания при мен ...олмаз! Брат ми  ,сестра ми ..не мога да се червя заради тях .
 И Асуман и Фатош "наливат " в главата на Назлъ  мечти за Ферит бей , а в същото време ще я злепоставят!
този сериал си е простотия, тази играеща назлъ не и харесвам играта, единственно ми харесва малкия сладур иначе сериала ми е безинтересен

# 428
Здравейте  Hug Hug Hug
tigasa1 благодаря за фрага  bouquet
Милата Фатош, трябваше сама до каже на Енгин, дано той поне я остави да му обясни Simple Smile
Дани, здравей и тук Simple Smile
Аз си мисля, че Тарък не каза нищо, защото я харесва и не иска тя да страда  Simple Smile

# 429
Здравейте, момичета!

Благодаря за втория фраг и за всичко споделено.

Това го видях при рускините... Откъс от предстоящия епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=UeoT5Nss5Vw

А тук е руския превод -
Скрит текст:
  Канал поделился отрывком из 5 серии
ПЕРЕВОД , позже с субтитрами
Назлы : давай это тоже посмотрю .. Оо как вкусно пахнет .. положи этот тоже брат Шереф ..
Продавец Шереф : Это из Чанагкале дочка !
Назлы : этот тоже посмотрю ..
Ферит: Назлы давай быстрее , уже сколько часов мы тут находимся
И почему мы продукты не покупаем из Супермаркетов ?
Назлы : Хорошая еда это не так просто господин Ферит , а также я не люблю фрукты и овощи из супермаркетов . Они бывают не вкусными и сухими ... Но вы не волнуйтесь я тут со всеми договорилась Госпожа Икбаль всем ежемесячно платит ..
Продавец Исмаиль : Назлы!
Назлы: Брат Исмаиль как дела ?
Продавец Исмаиль : Назлы , дочка что то ты в последнее время ко мне в магазин не заходишь!?
Назлы : Брат Исмаиль - это наш продавец сыра.
Продавец Исмаиль : Очень хороший сыр с зеленью привезли !
Назлы : Не обижайся брат Исмаиль , на этой неделе ты не в списке .. И сыр с зеленью чуть пахнет , мы не используем его ..
Продавец Исмаиль : Клянусь Аллахом твой босс не знает толк в еде !!
Назлы : До встречи Брат Исмаиль !!
Продавец Исмаиль : Скажи своему боссу что он слишком жалуется , что это воняет , то воняет , но сам хочет все самое органическое из фермы , деревня должна пахнуть !! Твой босс хоть видел когда то в жизни деревню ?
Назлы: Хорошей работы Брат Исмаиль , на следующей неделе приду к тебе !! Брат Шереф если ты собрал все то мы уйдём уже ?
Продавец Шереф : хорошо дочка , вот готово уже ! Вы этого парня наняли на работу ?
Назлы: хммм..
Продавец Шереф : Удачи тебе сынок ! МашАллах
Назлы : хорошей работы брат Шереф ! Они очень смешные и с юмором , но вас кажется очень полюбили ..
Ферит : Давай пойдём , босс уже заждался наверное ... 

# 430
Здравейте  Hug Hug Hug
Милата Фатош, трябваше сама до каже на Енгин, дано той поне я остави да му обясни Simple Smile
Дани, здравей и тук Simple Smile
Аз си мисля, че Тарък не каза нищо, защото я харесва и не иска тя да страда  Simple Smile
Веселинова  Hug радвам се, че се виждаме и тук!
 Hug за всички момичета, с които така приятно си приказваме в темичката!

И аз мисля, че Тарък я харесва и затова не каза. Сигурно е раздвоен и той - харесва едната, другият му е шеф! Трудно положение!

Деси, мерси за откъсчето, бягам да го гледам!

# 431
Взех си дозата здравословен смях с това откъсче от новия епизод и днес е ден на  newsm79 wash hang 1ironing и довечера  tv  защото  Naughty иначе  ще има  bash ...... Joy Joy Joy

# 432
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Готови ли сте за пазара довечера....пригответе големите чанти, че ще купуваме дини....

# 433
Гости, много даже съм готова, нямам търпение! Grinning

# 434
  • Плевен / София
Гости, много даже съм готова, нямам търпение! Grinning
JoyJoyJoyJoy
нямам нищо против Ферит и за мен да купи диня....много ги обичам...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт