DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  А ето фрагчето и на български език,благодарение на едни чудесни момичета..

Хубав ден,момичета..

# 496
Здравейте, момичета!
Момичетата, които превеждат са разкошни! Хиляди благодарности за техния труд!
Гледам разни откъси с Ферит и Назлъ....Голямо колебание между любовта и недоверието към Назлъ. ...

# 497
  • Плевен / София
 А ето фрагчето и на български език,благодарение на едни чудесни момичета..

Хубав ден,момичета..
Благодаря за превода HeartHeart
Интересно какъв е бил Ферит, когато е бил сгоден за Демет:rolling_eyes:по добър от сега, или по лош...Ill

# 498
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ми хареса епизодът и на мен.
Но аз разбирам защо Ферит не покани Назлъ на РД на детето - след като научи за Фатош и се появиха съмнения и за Назлъ, вече иска да я държи далеч от себе си.
Не им е лесно и на богатите мъже - никога не могат да са сигурни дали красивото момиче е с тях заради парите им или заради самите тях. Joy И няма как да са.

Хареса ми разговорът между Ферит и Назлъ - колко трезво го прецени тя и колко умни неща му каза.

Мери, Фатош всъщност не излъга Енгин - тя излъга един непознат мъж, с когото се сблъска на една въртяща се врата. Ако го беше опознала преди това и беше усетила в себе си чувствата, нямаше да го излъже, според мен. И понеже Назлъ я познава и знае, че тя е момиче с чиста душа, затова я успокоява. А иначе сигурно всяко бедно момиче мечтае за принц на бял кон.

Оказва се, че Хакан не е просто лош човек, той е престъпник и убиец, след като е поръчал убийството на родителите на Булут, а сега и това на Ферит. Демет е гадничка подла лисица, която едва изтърпявам.
Хубаво в тази серия беше и това, че имаше малко Асуман. Нея пък съвсем  не я трая. Умеят комшиите много да намират хубави жени с неприятно излъчване - тези двете са живо доказателство.

Едно нещо ме озадачава - защо не се спомена нищо за това, че Асуман открадна информацията и я даде на Демет. Очаквах, че Назлъ ще търси начин да каже на Ферит или че ще се терзае как да каже, или че ще предприеме някакви мерки срещу сестра си, а то никакъв коментар, все едно е нещо, което може да се забрави и подмине.

# 499
  • Плевен / София
Много ми хареса епизодът и на мен.
Но аз разбирам защо Ферит не покани Назлъ на РД на детето - след като научи за Фатош и се появиха съмнения и за Назлъ, вече иска да я държи далеч от себе си.
Не им е лесно и на богатите мъже - никога не могат да са сигурни дали красивото момиче е с тях заради парите им или заради самите тях. Joy И няма как да са.

Хареса ми разговорът между Ферит и Назлъ - колко трезво го прецени тя и колко умни неща му каза.

Мери, Фатош всъщност не излъга Енгин - тя излъга един непознат мъж, с когото се сблъска на една въртяща се врата. Ако го беше опознала преди това и беше усетила в себе си чувствата, нямаше да го излъже, според мен. И понеже Назлъ я познава и знае, че тя е момиче с чиста душа, затова я успокоява. А иначе сигурно всяко бедно момиче мечтае за принц на бял кон.

Оказва се, че Хакан не е просто лош човек, той е престъпник и убиец, след като е поръчал убийството на родителите на Булут, а сега и това на Ферит. Демет е гадничка подла лисица, която едва изтърпявам.
Хубаво в тази серия беше и това, че имаше малко Асуман. Нея пък съвсем  не я трая. Умеят комшиите много да намират хубави жени с неприятно излъчване - тези двете са живо доказателство.

Едно нещо ме озадачава - защо не се спомена нищо за това, че Асуман открадна информацията и я даде на Демет. Очаквах, че Назлъ ще търси начин да каже на Ферит или че ще се терзае как да каже, или че ще предприеме някакви мерки срещу сестра си, а то никакъв коментар, все едно е нещо, което може да се забрави и подмине.
Светле Heart за маркираното в червено си права, но всеки си носи кръста....за другото, относно Назлъ/маркираното в синьо/ тя искаше да каже на Ферит, но той я прекъсна и и предложи да се прибере в къщи, защото нали припадна от глад....и още веднъж се опита да му каже, когато отиде във фирмата, но той отново я прекъсна и я накара да избира подарък за японеца.....

# 500
Здравейте, много благодаря за превода на фрагмана Simple Smile  bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug
Светле, здравей  Hug
Аз не мога да се изкажа по серията, защото си чакам превода, все се каня, да започна да уча турски език, но така и не ми остава никакво време и си оставам само с каненето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 501
Здравейте, много благодаря за превода на фрагмана Simple Smile  bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug
Светле, здравей  Hug
Аз не мога да се изкажа по серията, защото си чакам превода, все се каня, да започна да уча турски език, но така и не ми остава никакво време и си оставам само с каненето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Веселинова,  Hug Аз на руски гледам.
Гости, аз имам предвид, че в тази серия нищо не споменаха, сякаш забрави Назлъ какъв Дамоклев меч й виси над главата с тази нейна алчна и коварна сестра.

# 502
Светле, здравей  Hug

Гости, аз имам предвид, че в тази серия нищо не споменаха, сякаш забрави Назлъ какъв Дамоклев меч й виси над главата с тази нейна алчна и коварна сестра.
Пробвам, ама и там зациклям на моменти  Joy

# 503
Е ми малко са ти тренировките Joy Joy

# 504
  • Плевен / София
Светле, здравей  Hug

Светле, никак не е забравила според мен....Нали, като казаха, че могат да определят модела на телефона, тя се опита да скрие телефона на сестра си, с  който беше под дрехата както седеше на дивана....

# 505
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за фрага, както и за всички интересни неща, които сте споделили!
Прочетох ви с интерес. И аз изгледах епизода на руски и много ми хареса.

Тайните явно скоро няма да се разкрият. Все нови и нови проблеми изникват и нещата стават все по-сложни. Но и в двете двойки /Назлъ-Ферит и Фатош-Енгин/ чувствата стават все по-силни. Лошото е, че като кажеш една дори невинна лъжа, после следват много нови и нещата излизат извън контрол. После върви та обяснявай, че нямаш сестра. Laughing  

Демет доста се засегна от пренебрежителното отношение на Ферит, чак ми хареса кривата й физиономия. Очевидно очакваше, че като се завърти пред него два-три пъти и той ще е в краката й, но се изненада неприятно от неприкритото му пренебрежение. Отряза й мераците от раз, без изобщо да се церемони с нея.

„Ти беше разглезена егоистка, която не може да носи отговорност за нищо. И все още си такава. Не се спря дори, когато баща ти получи инфаркт. „ – това каза Ферит на бившата си любима. С няколко думи описа цялата им връзка и причината тя да приключи.

А за Хакан, какво да кажа. Хем не му пука за Демет и е с нея само от интерес, хем я ревнува. Иначе няма спор, че е истински престъпник и убиец, но от фрага става ясно, че скъпата му май не е наясно с това. Това, че е причинил катастрофата с родителите на Булут е отвратително. С Демет се заслужават един друг, но подозирам че накрая и тя ще стане жертва на амбициите му, но нека й. Да видим сега как ще реагира тя. Дано ни изненада. А дано, ама надали. Laughing

Много красиво описа чувствата си към Назлъ Дениз в разговора си с Алиа.
„Когато съм заедно с Назлъ, забравям за всичко. Катастрофата, брат ми, кака Зейнеп. Затова ми се иска винаги всичко да споделям с нея.“
Алиа се засегна, но ... Дениз е много добро момче. Беше напълно откровен с нея, но после му стана съвестно.

И на мен не ми хареса това, че Ферит не покани Назлъ на рождения ден на Булут. Да, той много се ядоса като разбра, че тя е помагала в лъжите на Фатош и затова каза на Енгин, че мястото й не е сред тях, но не беше прав. Не му е лесно и на него, явно все на златотърсачки е попадал досега и е в повече мнителен към жените. Затова решението да не покани Назлъ на рождения ден беше емоционално. Но пък Енгин ми хареса как разсъждава. Каза на приятеля си, че нещата изглеждат така, но в поведението на Назлъ няма нищо укорително и може да не са прави в предположенията си. Явно не е лесно да си богат и красив. Laughing
В този момент Ферит трябваше да мисли преди всичко за детето, а то много би се разочаровало, ако Назлъ не присъства на празника му. Тя беше първия човек, за когото Булутчето попита, когато вуйчо му му каза, че всички го чакат, за да празнуват заедно. А вуйчо и племенник имат токова сладки отношения. За кратко време изградиха много силна връзка помежду си и много им се радвам.

Назлъ без да иска напипа болното място на Ферит като го попита дали не му се е случвало и на него някой път да знае някаква тайна,  да е наясно, че трябва да говори, но да не може да го направи по някаква причина. Вероятно това ще го накара да преосмисли отношението си към случая с Фатош и ще го посмекчи. И може би както предположих неотдавна, той ще ни изненада като не се ядоса толкова много /или поне не на Назлъ/ като разбере истината за предателството на Асуман. А тази последната добре, че не я даваха много, защото ми образува нерви с наглостта и егоизма си.

Съгласна съм, че Назлъ на два пъти  беше твърдо решена да каже истината на Ферит, но той не й позволи. А после стана още по-трудно. Тя и Фатош щеше да каже на Енгин, но Алиа я спря и видяхме какво стана. Той научи по възможно най-неприятния начин.

А, да не забравя да кажа, че Алиа пее много хубаво и с голям кеф я слушам всеки път.  

Мислите ми са хаотични, но гледах набързо на руски и не особено внимателно, а и нямам много време. Като излезе превода на български, непременно ще уважа труда на момичетата, този път за кеф.

Снимки от предстоящия 6 еп.

Тези двечките станаха неразделни.

Следобедна дрямка или "болен от любов"! Joy

Алиа пак се е лепнала за Дениз.

Дениз кого търси?

Какво ли е замислила пак Назлъ?

Приятна вечер, момичета!

# 506
Дъга,,много ми харесаха разсъжденията ти,съчетани с превод,който си направила и снимки...Благодаря..

# 507
Светле, здравей  Hug

Светле, никак не е забравила според мен....Нали, като казаха, че могат да определят модела на телефона, тя се опита да скрие телефона на сестра си, с  който беше под дрехата както седеше на дивана....

Гости, ама това беше в миналата серия.

# 508
Не намирам никакво оправдание за Назлъ-трябваше да каже до  сега ......лъжата е лъжа ,кражбата е кражба ,изневярата е изневяра , убийството е  убийство ...пороци ,които заслужават наказание .

Никой  и нищо не може да те принуди , или да ти попречи да кажеш истината !! Това е .

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 00:14 от sofia26

# 509
  • при най-добрия мъж...
Не намирам никакво оправдание за Назлъ-трябваше да каже до  сега ......лъжата е лъжа ,кражбата е кражба ,изневярата е изневяра , убийството е  убийство ...пороци ,които заслужават наказание .

Никой  и нищо не може да те принуди , или да ти попречи да кажеш истината !! Това е .

И аз съм на това мнение!Отдавна трябваше да каже!

Общи условия

Активация на акаунт