DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
И аз да се изкажа Nerd за снощната серия-радвам се че Ферит бей лека полека се отваря за любовта а и Назлъ започва да загрява.Бих се радвала ако Хакан за да отклони Демет  от Ферит направи всичко за да го събере с Назлъ   .Демет /мнооого ми е суха бе някак си флегматична голямата риба/ ще прави интриги само заради любовта си към Ферит.Надявам се на това че все пак ще докопат мръсните далавери на Хакан,за да си върнат Булут.Мисля си че Асуман ще припне при сестра си и ще докопа плика,или някой друг ще го вземе.Все пак разбрахме какво е мнението на Ферит за този казус както той обясни на Назлъ в парка/ще изчака да види как се развива и според обстановката ще действа/Фатош  сигурно ще почне работа в същата сграда така че ще си засядат в лифта с Енгинчо докато не се сдобрят.Алия леко полеко ще иска да си върне Дениз.

# 586
Добро утро!  Hug

Надявам се на това че все пак ще докопат мръсните далавери на Хакан,за да си върнат Булут.Мисля си че Асуман ще припне при сестра си и ще докопа плика,или някой друг ще го вземе.Все пак разбрахме какво е мнението на Ферит за този казус както той обясни на Назлъ в парка/ще изчака да види как се развива и според обстановката ще действа.
Дано Ферит се сети да се поразрови в делата на Хакан. Това наистина е възможност да убедят съда, че Хакан не е добрият настойник за Булут. Хакан как се рови да уличи Ферит в нещо непочтено, дано Ферит  направи същото, защото ще има пълното основание за това.

Аз все пак искам Хакан да върне детето на Ферит и да приключат с казуса за попечителство. Хакан може да го направи, само трябва да се откаже от свръх амбициите си да доказва на някого нещо и да отмъщава за миналото. Всичко това е малко в сферата на фантазиите Хакан да се промени, но така ми се иска.

Хубав ден!  Hug

# 587
  • София
Аз лично вярвам, че Хакан ще има промяна спрямо детето. Изглеждаше искрен, когато си говореха за родителите си с Булут и когато му даде да ритне топката. Или аз просто обожавам актьора, който го играе, затова ми се иска героят да се промени към добро. Grinning

Енгин и Фатош са ми леко мудни - аз нея лично я предпочитам с шофьорчето. Rolling Eyes

А Йозге ми играе малко инфантилно, ако трябва да съм честна. Ясно, че такава й е ролята, но на моменти идва в повече и преиграва.

Най-симпатичен (от добрите Grinning) си ми остава Джан Яман (Ферит), който идеално си пасва на ролята. И, апропо, направо си се размечтах да се грижа за такъв болен. Twisted Evil hahaha

# 588
  • при най-добрия мъж...
Ааааа,за такъв болен и аз ще варя чорба Grinning Grinning Grinning

Значи не знам дали само на мен,ама Демет грам не ми е красива.Има нещо изключително отблъскващо в нея,точно както и в Асуманчето.Не са грозни,но са отблъскващи на макс.
И на мен Хакан ми е от любимите актьори.Много ми хареса в ДИЛА,повече от главния персонаж.

# 589
  • София
Индира Hug

За мен Неджип Мемилли (Хакан) е велик. Един от най-любимите ми турски актьори от това поколение. Heart Eyes

Между другото, Асуман на мен просто ми е безлична, Демет горе-долу. Фатош въобще не ми е красива, ако трябва да съм честна. Rolling Eyes Алия ми е сладичка. Heart Eyes
А от мъжете... Дениз ми е напълно безличен. Чак красив въобще не ми е. Rolling Eyes

# 590
  • По света и в нас.
Ако върнат попечителството на Ферит сериала трябва да свърши. Mr. Green

# 591
  • при най-добрия мъж...
Дениз ми е много анти,не ми харесва изобщо като мъж.Тарък ми е много по-симпатичен от него.Енгин и той е симпатяга,но Джан Яман ми е фейвърит от Любов на инат още.

# 592
  • По света и в нас.
И на мен Дениз не ми харесва,самия артист ми е анти.

# 593
  • София
Дениз ми е много анти,не ми харесва изобщо като мъж.Тарък ми е много по-симпатичен от него.Енгин и той е симпатяга,но Джан Яман ми е фейвърит от Любов на инат още.
Не ми припомняй. Още ме боли за този сериал - как го приключиха посред нищото. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 594
Добро утро!  Hug

Надявам се на това че все пак ще докопат мръсните далавери на Хакан,за да си върнат Булут.Мисля си че Асуман ще припне при сестра си и ще докопа плика,или някой друг ще го вземе.Все пак разбрахме какво е мнението на Ферит за този казус както той обясни на Назлъ в парка/ще изчака да види как се развива и според обстановката ще действа.
Дано Ферит се сети да се поразрови в делата на Хакан. Това наистина е възможност да убедят съда, че Хакан не е добрият настойник за Булут. Хакан как се рови да уличи Ферит в нещо непочтено, дано Ферит  направи същото, защото ще има пълното основание за това.

Аз все пак искам Хакан да върне детето на Ферит и да приключат с казуса за попечителство. Хакан може да го направи, само трябва да се откаже от свръх амбициите си да доказва на някого нещо и да отмъщава за миналото. Всичко това е малко в сферата на фантазиите Хакан да се промени, но така ми се иска.

Хубав ден!  Hug
Когато имаха съвещание нали Ферит каза че не знаят нищо за мръсните дела но ще трябва да се наведат и да поразровят защото няма как с парите който разполага Хакан от легалната дейност няма как да предлага толкова на търговете и че иска на второто заседание да се приключи с темата за попечителството

# 595
Скрит текст:
Добро утро!  Hug

Хубав ден!  Hug
Когато имаха съвещание нали Ферит каза че не знаят нищо за мръсните дела но ще трябва да се наведат и да поразровят защото няма как с парите който разполага Хакан от легалната дейност няма как да предлага толкова на търговете и че иска на второто заседание да се приключи с темата за попечителството
А, чудесно. Аз напоследък гледам сериалите малко припряно, защото съм заета и на руски винаги пропускам нещо, та това не съм го чула.

Надявам се сюжетът да не се завърти наистина само около попечителството, а въпросът с попечителството да се реши до 3, 4 серии най-много, защото такова зацикляне върху една сюжетна интрига мен лично ме уморява, особено в случая, когато става въпрос за нещастието на едно дете. Да върнат Булутчо на Ферит, да си е щастливо детето там (доколкото може да е щастливо без мама и тати), пък на Назлъ и ферит да им измислят други ситуации. Не че с Булут в къщата ще са им малко ситуациите. Grinning

# 596
Вижте нашият певец Джан..
https://www.instagram.com/p/BXnQ7bEHmmM/?taken-by=dolunay.ru
И негова днешна снимка в инстаграм

# 597
# 598
  • София
Олеле, какъв фрагман! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Само това "после се събудих" накрая... Crossing Arms Crossing Arms

# 599
ПРЕВОД на фрагмана на руски
-Никогда, он тоже неравнодушен к тебе.
-Что?
-Я закрыла глаза
-И?
-Долго, долго целовал, потом встал на колени, посмотрел в глаза. Фатош, потом, я услышала звук.
-С одним камнем?
-Потом, потом?
-Потом я проснулась, иногда бывают такие сны.
-Нельзя
-Можно

https://www.youtube.com/watch?v=s9biPNdiaDM

Общи условия

Активация на акаунт