КРУИЗИ /Тема 10/

• 105 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ето още един круиз по Нил
7 дена с включени полети за 200 евро. Уловката е че трябва да се реагира бързо от 8 януари

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/7-day-5-full-board- … =FOP3oZMY1ORkVUrO

Направо си е късмет от баницата

# 616
  • sofia
Мисля си за фалита на София тур, наши приятели бяха платили преди месец цена от 599евро за 7 дневен круиз от Дубай, самолетни билети и водач на български, включени екскурзии.
Колко е реална тази цена за всичко включено и чиста измама ли си е това?

# 617
  • Пловдив
Мисля си за фалита на София тур, наши приятели бяха платили преди месец цена от 599евро за 7 дневен круиз от Дубай, самолетни билети и водач на български, включени екскурзии.
Колко е реална тази цена за всичко включено и чиста измама ли си е това?
На мен не ми се вижда много реално. Да речем, круиза да е супер евтин, по 300 Евро. Билетите на уиз агенцията да са ги изкупили хептен без пари, но няма как да са под 100 ЛВ на човек в посока, ето ти още 100 Евро. Екскурзиите и те чаааак толкова евтини... Не знам, де, трудно се влиза в тази цена. Да не би да са очаквали фалита и да са го давали през просото вече? Уф, ужас...

# 618
Очаквали са го. Даже друга дума бих използвала. Бях пряко ангажирана във фалита на една друга голяма турагенция. За мен той беше абсолютно режисиран...

# 619
  • Пловдив
Очаквали са го. Даже друга дума бих използвала. Бях пряко ангажирана във фалита на една друга голяма турагенция. За мен той беше абсолютно режисиран...
Абсолютно си права! И сега са казали по радиото, че е било измама. Да съберем на хората парите, щотое изчезваме. Направо съм потресена, срамота!

# 620
  • sofia
и какво излиза....еър берлин фалираха лятото и изгоряха на хората билетите, мои близки имаха билет за Щатите. Пуснаха им мейл, че е отворена процедура по несъстоятелност и да си търсят правата хахаха

# 621
Хайде да видим кой може бързо да действа.  99 евра за 7 дневен круиз.
И то на култовият МСЦ Меравиля.
Стандартен маршрут, ама ако някой може да открадне седмица до Коледа ето тук да скяча  https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/hot-7-night-full-board-mediterranean-cruise-for-only-e99/?utm_source=f4f&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&key=FOP3oZMY1ORkVUrO

bay_kolio
Дано и ти да си го резервирал защото това не е за изпускане. Сега го виждам тук и се зарадвах, че си го пуснал. Ще съм доволна ако някой се е възползвал.
А аз го резервирах на мига в който ми дойде съобщението от https://www.kreuzfahrtberater.de/kreuzfahrten?sortierung=7,1A
Дори не знаех дали ще можем да отидем, бяхме на другия край на света...
Риска да го изпуснем ми се струваше твърде евтин. Както казваше едно наше момче "Който не рискува, не печели!".

Летяхме до Карибите за 135 евро в двете посоки/на човек/...
Направихме 7 дневен круиз за 190 евро...Last Minute

Santo Domingo, Dominican Republic      10:00pm
At Sea      
Fort-de-France, Martinique   11:30am   7:30pm
Barbados   9:00am   6:00pm
Grenada   9:00am   6:00pm
St. Vincent   8:00am   5:00pm
At Sea      
Santo Domingo, Dominican Republic   9:00am   

Бяхме няколко дена на плаж в луксозен хотел на много ниски цени в последния момент.
И тази авантюра ни излезе много по-евтина отколкото да отидем до Гърция за същите дни !!!

Съжалявам, че не мога да се включвам с отговори както тук, така и на лични... Но декември е пълен с изненади и ние вървим след тях...

Направо съм изумена от тази цена на нов корАб 90 евра Кой друг успя да
резервира?
Никой. Кой да резервира???? От днес за утре. Ами полети, ами ОТПУСКИ НЕПЛЪНУВАНИ. Аз да не съм пенсионер или богат без/работник/ че да си тръгвам когато ми се навири евтиния круиз на ласт минт. Сори, немога да се включа в тази игра.
Не така де.То saved_ казва че имала готовност а вие веднага пенсионери богати безработни.Ами то тогава хич да не ви пускат оферти.Що да си губи времето бай колю и другите.Що за думи навират ми круиза.Като вие не можете поне не завиждайте и не злобейте на другите.
Кой да резервира???? мале. Ами аз бих веднага други също си мисля.а може и без полети.Е къде е Италия с кола.

# 622
Пускайте,пускайте,та дано някога за се закачим.А преди години имаше такива ласт.минетс и за лятото.Цена -мечта.

Желая на всички Весели и Светли празници и мнооооого круизи

# 623
Здравейте!

Къде мога да търся круизи с начално пристанище Сингапур и да включва Малайзия, Куала Лумпур, може и още нещо. За април, между 1-10 търся.
Само това намирам http://www.royalcaribbeanincentives.com/ship/mariner-of-the-seas/itinerary/
Не са много хубави отзивите за този кораб  newsm78

# 624
  • Sofia
Здравейте!

Къде мога да търся круизи с начално пристанище Сингапур и да включва Малайзия, Куала Лумпур, може и още нещо. За април, между 1-10 търся.
Само това намирам http://www.royalcaribbeanincentives.com/ship/mariner-of-the-seas/itinerary/
Не са много хубави отзивите за този кораб  newsm78

Погледни тези , ако не са ти съвсем фиксирани датите, има избор.

п.п.  Не знам защо не излиза с филтрите, но можеш да зададеш период на пътуване, начално пристанище и такова, на което би искала да спре кораба.

Аз дебна този , ако случайно го мернете някъде за по - малко от 1500$ на човек за кабина с балкон, свиркайте, моля Simple Smile

# 625
Здравейте!

В момента има много ниски цени за полети до Сингапур от София.и до Тайланд.Под 400 евра отиване и връщане

# 626
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави, щастливи и много круизи през следващата година... Laughing
Ние се завърнахме от нашия предколеден круиз с Коста Луминоза - Венеция, Бари, Атина, Катаколон, Котор и Сплит... Изкарахме 7 невероятни нощи на кораба и още 3 нощи във Венеция... Макар че времето беше доста студено, никак не съжалявам, защото Коледното настроение и емоциите бяха навсякъде... Венеция е очарователна и през зимата, празнично украсена, пъстра и с по-малко туристи... Мечта... Отседнахме в един античен хотел на Сан Марко, на може би 5 мин от самия площад... Невероятно е да се разхождаш вечер по площада или из уличките без тълпи от туристи и да се наслаждаваш на атмосферата и бутиците, баровете и каналите... Возихме се на гондола, разгледахме Палата на дожите и Базиликата, пихме кафе в прословутото кафе Флориан от времето на Байрон и Хемингуей... Опитахме истинско италианско кафе, сладолед, ядохме пици и паста, даже видяхме прилива и заливането на площада Сан Марко рано сутрин... Посетихме известния и много интересен рибен пазар до моста Риалто, видяхме Моста на въздишките, повозихме се доста по каналите с Алилагуна и другите вапорети... Невероятно е...  Heart Eyes Heart Eyes  За един ден с кола под наем отскочихме до музея на Ферари в Маранело и за първи и може би последен път в живота ми, се возих на истинско ферари... Няма такава емоция, не мога да го опиша с думи...  На кораба живота беше купон, партита, шоу нон-стоп... Атмосферата, украсата и настроението бяха Коледни, обслужването беше на ниво, храната - също... Менюто в ресторанта беше 4-степенно, с предястие или супа, някаква паста или равиоли, основно и десерт... Бюфета също работеше и можеше да си дояждаш и там, макар че храната беше напълно достатъчна... От Коста клуб имахме и една вечеря в другия ресторант Самсара, менюто беше екзотично, главно хавайски специалитети...  Heart Eyes Театъра бе на ниво, 5-ма певци, акробати, танцьори, много красив декор и костюми... Нищо не се повтори за тези 7 вечери... Просто Коста отново бяха на ниво и останахме много доволни... Маршрута също много ни хареса, навсякъде бяхме взели корабни екскурзии и организацията беше много добра. Ако някой се интересува мога да напиша подробно какво посетихме и какво видяхме, навсякъде беше много интересно и красиво...  Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 21:14 от lunna pateka

# 627
Здравейте!

В момента има много ниски цени за полети до Сингапур от София.и до Тайланд.Под 400 евра отиване и връщане

Аз не виждам ниски цени за този период  newsm78  По-малко от 1 300 лева на човек няма  newsm78

lunna pateka, супер! Много весело звучиш, радвам се, че сте си изкарали хубаво Simple Smile

# 628
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави, щастливи и много круизи през следващата година... Laughing
Ние се завърнахме от нашия предколеден круиз с Коста Луминоза - Венеция, Бари, Атина, Катаколон, Котор и Сплит... Изкарахме 7 невероятни нощи на кораба и още 3 нощи във Венеция... Макар че времето беше доста студено, никак не съжалявам, защото Коледното настроение и емоциите бяха навсякъде... Венеция е очарователна и през зимата, празнично украсена, пъстра и с по-малко туристи... Мечта... Отседнахме в един античен хотел на Сан Марко, на може би 5 мин от самия площад... Невероятно е да се разхождаш вечер по площада или из уличките без тълпи от туристи и да се наслаждаваш на атмосферата и бутиците, баровете и каналите... Возихме се на гондола, разгледахме Палата на дожите и Базиликата, пихме кафе в прословутото кафе Флориан от времето на Байрон и Хемингуей... Опитахме истинско италианско кафе, сладолед, ядохме пици и паста, даже видяхме прилива и заливането на площада Сан Марко рано сутрин... Посетихме известния и много интересен рибен пазар до моста Риалто, видяхме Моста на въздишките, повозихме се доста по каналите с Алилагуна и другите вапорети... Невероятно е...  Heart Eyes Heart Eyes  За един ден с кола под наем отскочихме до музея на Ферари в Маранело и за първи и може би последен път в живота ми, се возих на истинско ферари... Няма такава емоция, не мога да го опиша с думи...  На кораба живота беше купон, партита, шоу нон-стоп... Атмосферата, украсата и настроението бяха Коледни, обслужването беше на ниво, храната - също... Менюто в ресторанта беше 4-степенно, с предястие или супа, някаква паста или равиоли, основно и десерт... Бюфета също работеше и можеше да си дояждаш и там, макар че храната беше напълно достатъчна... От Коста клуб имахме и една вечеря в другия ресторант Самсара, менюто беше екзотично, главно хавайски специалитети...  Heart Eyes Театъра бе на ниво, 5-ма певци, акробати, танцьори, много красив декор и костюми... Нищо не се повтори за тези 7 вечери... Просто Коста отново бяха на ниво и останахме много доволни... Маршрута също много ни хареса, навсякъде бяхме взели корабни екскурзии и организацията беше много добра. Ако някой се интересува мога да напиша подробно какво посетихме и какво видяхме, навсякъде беше много интересно и красиво...  Laughing Heart Eyes

Напълно съгласен, невероятен маршрут и за зимните месеци, прекрасен Коста Луминоза, добра анимация, храна , напитки-платени разбира се и най-важното- ние платихме 399 евро за вътрешна гарантий и получихме безплатен ъпгрейд-балкон. Вдигнахме клубното ниво и сега вече се оглеждаме за следващият маршрут отново с коста, всъщност ще са два и са вече букнати ха-ха-ха.Стига съм давал пари за скъпи кораби, минавм на нещо нискобюджетно, но не и лошо. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

# 629
Момичета, Честита Коледа, пожелавам прекрасни круизи на всички!!! Нашият следващ круиз е:
MSC Opera - Хавана, Хавана, Хавана, В открито море, Монтего Бей, Джордж Таун, Козумел, Хавана.
Много моля за съвети къде какво да се посети, както и всичко полезно свързано с него. Весело посрещане на 2018 година!

Общи условия

Активация на акаунт