Младоженецът не желае сватба

• 64 700
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аааааа сетих се  Joy

# 226
  • София
Коя беше темата на младата бременна принцеса, която искаше да живее в апартамента на свекърите в центъра? Ровя, ровя, не мога да я открия...

# 227
  • Варна
Изтрита е.

# 228
  • София
Какъв е този прословут диван? newsm78

http://beta.bg-mamma.com/index.php?topic=772407;topicrefid=20 Satisfied

Шарки, изтриха я тематата.

# 229
  • София
Против съм държането за полата на мама, след като вече си се отделил и създал ново домакинство, независимо с подпис или без.
Но човек трябва да има и едно наум и да не затваря напълно вратата към родителите си.

# 230
  • София
Мерси bouquet, че аз се отдадох на безполезно ровене...

# 231
Коя беше темата на младата бременна принцеса, която искаше да живее в апартамента на свекърите в центъра? Ровя, ровя, не мога да я открия...

Иххх, много се забавлявах с нея...как пък я изтриха?!?  Crossing Arms

# 232
Наистина не разбирам защо при така описани от авторката подробности, много потребители тук я нападат и според мен - очернят безпричинно.

Нормално е родителят да се притесни в такава ситуация. И на мен един ден да дойде някой младеж да ми тупа с краченце, а дъщеря ми да плаче, при това за един от най-хубавите поводи в живота, е как няма да се притесня?! Още повече, аз разбирам, че тя на тях им е спестила всичко това, което казва на нас, а тук търси съвет.

Иначе според мен се касае за някой младеж, който принципно не е искал много-много да се жени, но взел, че се навил да предложи и влюбената девойка, сакън да не размисли той, не смее да му се противопостави.

Кафе, май само ти ме четеш както трябва и разбираш написаното от мен. Другите четат както им дойде и както на тях им отърва. Силно се надявам момчето да не е прибързало да предложи брак без да иска.  Просто няма причина за прибързване.  но ,те си знаят.

# 233
  • София
От колко години са гаджета? От колко години живеят заедно? Това обективно определя дали са избързали или не. Нашите субективни майчински притеснения не "определят" истината.

# 234
Ама, разбира се, че само Кафе с канела чете с разбиране. Всички други, които имат различно мнение, не разбират драмите и дерзанията на авторката! Как така желанието на чадото няма да се изпълни!?!? Naughty

# 235
  • София
Желанието на майката, Натали, не е съвсем ясно дали е и на чадото.

# 236

Абе, и аз така казах, ама тука ме оплюха, че гледам много турски сериали.. Shocked Mr. Green , че такива взаимоотношения майка-дъщеря са невъзможни и сигурно не съм добре дори да си мисля такова нещо....!!!!  Thinking Naughty

# 237
Златна превъзходна напълно разбирам бъдещия ти зет. Лично аз не понасям подобни мероприятия и описания от него начин за протичане на сватбата, за мен е идеален.
Но разбирам и това, че страдаш за детето си.Поговори с нея и нека само двамата стигнат до компромис.Например традиционна, но не голяма сватба без оркестър и други дандании. Винаги има вариант.

Според мен по важното е , че се обичат и как ще живеят занапред.

# 238
  • Насред хаоса
Аз мога да отговоря за себе си, че такова поведение съм виждала многократно и ми е напълно ясно. Разбира се, че всяка майка ще се притеснява за детето си, но заради суета да плюеш по бъдещия мъж (я ги има тези категорични негови твърдения, я - не) на детето си, с което то се очаква да споделя живота си, е ми не го разбирам.
Къде точно е плюла по бъдещия мъж? Наставяте си неща, които нито е казала, нито има намерение да направи. Достатъчно ясно се изрази в първия пост, оттам нататък всеки добавя от себе си по нещо. То пък да не пусне човек тема за съвет тук.
Ама, разбира се, че само Кафе с канела чете с разбиране. Всички други, които имат различно мнение, не разбират драмите и дерзанията на авторката! Как така желанието на чадото няма да се изпълни!?!? Naughty
"Чадото" в случая е отрязано от всякакви възможности да вложи нещо от себе си в проекта. Ако беше вашето чадо, дали щяхте да реагирате така?

# 239
  • София
Точно. През цялото време чета изказвания на майката "аз искам – аз не искам, аз искам – аз не искам". Само веднъж прочетох какво искала дъщерята. Ако си поиграя да ги извадя, ще се получи доста обемен цитат.

Общи условия

Активация на акаунт