Бретарианство/соларно хранене - възможно ли е?

• 52 683
  • 688
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм любопитна кое е това семейство, че бащата и лекар...

Предполагам, че за Ирина става дума:

https://www.youtube.com/watch?v=0GWRqEl1P44

# 181
И аз съм любопитна кое е това семейство, че бащата и лекар...

Предполагам, че за Ирина става дума:

https://www.youtube.com/watch?v=0GWRqEl1P44

На тва маце яко му хлопат дъските.  Grinning Grinning Grinning Grinning  Joy

# 182
Тази Ирина прилича на смъртник, кожа и кости , страшно е видях видео от по-рано изглеждаше добре и после с изцъклени очи и проскубана коса, с какво друго се занимава

# 183
Тази Ирина прилича на смъртник, кожа и кости , страшно е видях видео от по-рано изглеждаше добре и после с изцъклени очи и проскубана коса, с какво друго се занимава

Абе като започне да живее само от слънчевата енергия, ще се оправи.  Grinning Grinning Grinning Засега е просто една обикновена вегетарианка или май си е направо веганка, като гледам отчаяния й вид.   Shocked Rolling Eyes

# 184
Имахме един познат масажист, който твърдеше, че яде само вода. Това ни беше любимия виц, като седнем цялото семейство на празнична трапеза. Grinning

# 185
За тази Ирина, освен измъчения й вид, ми направи впечатление, че здраво блъска синтетични витамини в храната, която забърква. Ако диетата й беше толкова балансирана и природосъобразна, витамините щяха да се приемат чрез храната, а не на таблетки, капсули и капки от аптеката. Това нейно състояние си е цяла медицинска диагноза и се нарича орторексия.

# 186
Ми то като си е избила чревната флора и си е изключила храносмилателния тракт на 90%, как ще ги абсорбира тия съставки от храната въобще...може да е спряла да произвежда някои ензими. И даже после някои се гордеят как не понасят някои храни, а всъщност са си изключили някои механизми на тялото и може би са изменили чревната флора. Много ясно, че като не ядеш месо, ще спреш да произвеждаш ензими и после като хапнеш, ще ти е тежко. Особено ако го ядеш неправилно.

# 187
ужас е това, отначало е по-енергична , а после си личи как заваля говора и имам чувството ,че ще и изпадне ченето от устата Sadимам такава позната 40кг, с нищо не се храни за целия ден една ябълка ако изяде е добре, изглежда по същия начин, суха изпита , дори и вода не и се пие, но била добре била дебела и за това , лошото ,че вървят из интернет, децата си също мъчи по този начин и после ще са колективно загинали Sad

# 188
Анорексията не прощава. Последиците са тежки и тепърва ще се сблъсква с тях.

# 189
Вчера ми попадна една статия за двойка "бретарианци", т.е. хора, които консумират само "соларна енергия". За капак двойката има и две деца, като жената твърди, че по време на първата си бременност е яла само 5 (пет) пъти, а по време на втората хапвала малко плодове и зеленчуков бульон. Децата се родили здрави. Сега със съпруга ѝ се хранели 3-4 пъти седмично с малко зеленчуци и плодове, като отвреме-навреме си позволявали и чаша вода. Статията е дълга, нямам време да я превеждам, така че който иска да я чете на английски: Поразрових се и видях, че има и доста материали на БГ с информация, но реално не разбрах има ли някой, който практикува подобен метод и как се справя.
Та, според вас възможно ли е да живееш такъв живот, да си здрав, да бременееш и да раждаш здрави деца или всичко това е измислица?  Crazy
Ако все още не са умрели, значи се хранят значително по-често и с повечко храна.   Laughing
И никак не изглеждат недохранени.....
"Всеки луд с номера си, а някои с цяла програма!". -Умрат да са известни......     Laughing

С едно изречение, грам вяра не хващам на статията.   Peace

# 190
а тази Ирина каква се явява в интернет пространството, че публикува тези поучителни "видеа", самоука някаква просветена,като накисне тази леща с лук и незнам какво си цяла нощ, и после цял ден в училище не ферментира ли, стомасите им как издържат на това нещо, не гледах целия материал признавам си още в началото започна да ме свива стомаха , като я гледах

# 191
  • Куциндрел
Ей ги де другите образи, които се мъчат да постигнат съвършенство. Laughing
Явно са спестили от трева, щото успели да си платят паркинг, вход и т.н. в Русалка...  Joy Joy Joy Joy

# 192
Ми то като си е избила чревната флора и си е изключила храносмилателния тракт на 90%, как ще ги абсорбира тия съставки от храната въобще...може да е спряла да произвежда някои ензими. И даже после някои се гордеят как не понасят някои храни, а всъщност са си изключили някои механизми на тялото и може би са изменили чревната флора. Много ясно, че като не ядеш месо, ще спреш да произвеждаш ензими и после като хапнеш, ще ти е тежко. Особено ако го ядеш неправилно.
Интересно ми е , че и съпруга и е на такова хранене .Той обаче изглежда много добре.Май докато е на работа, тайно от лудата се храни нормално.Но ми е жал за децата, малкото явно е облъчвано от рождението си .Голямата ми се струва , че е била на нормална храна като малка .Тоест майка и е откачила в последствие и ми изглежда страшно отегчена от помиите на майка си .Но милата на този звяр как да се противопостави. Twisted Evil Confused

# 193
Ей ги де другите образи, които се мъчат да постигнат съвършенство. Laughing
Явно са спестили от трева, щото успели да си платят паркинг, вход и т.н. в Русалка...  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Това Деси винаги много ме забавлява. Вчера попаднах на клипче, в което даваше модни съвети, докато се клатушка на токове с ужасно впити роклички в различни цветове (един и същ модел, чалга-русалка '95), щях да се задавя с кафето от смях. Много ме забавлява и как докато мъжът ѝ я снима, все се отплесва камерата към циците и краката ѝ...  Crazy Този мъж е построил комунизма - убедил я, че витамин Б12 се набавя чрез орален секс. Joy

# 194
а той как си набавя Б12  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт