Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справят майките с ежедневните задължения?
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справят майките с ежедневните задължения?
-
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
-
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
-
Кога обикновено събирате децата в една стая?
-
Какви са ефективни техники за управление на стреса при децата?
Моята бременност като цяло не беше лека, защото в 8 г.с. получих обилен кръвоизлив от отлепване на плодния сак, но за щастие тя оцеля и днес вече е на 5 месеца
Така че всяка бременност е различна и за всяко затруднение, което се появи ще намерите разрешение
Успешна и лека бременност желая!
При това от най-близките ... Аз лично бих обяснила това и бих защитила избора си, защото всеки сам решава за себе си. А може би е най-добре да не се обръща внимание на коментарите, но на мен ми е трудно. За мен децата са нещо прекрасно и винаги съм искала деца с малка разлика. Майка ми не реагира добре на второто, но защото първото беше със секцио и нали навсякъде се говори, че е добре да се изчакат поне 2 години. Но после всичко си беше наред. С третото ги подготвих предварително, като подхвърлях уж на шега, та не им беше такъв шок. Обаче с него пък какви въпроси получавах от познати - "Планирано ли е?", "Ама как се навихте в тези тежки времена ...", "А другите две какъв пол са?" И на това като отговоря "Момиче и момче", веднага следва: "Че тогава защо ви е трето?"
), сгъват и подреждат дрехите си, понякога съм ги оставяла в стаята им с часове, без да се притеснявам, защото ако единия направи нещо, другия ще дойде да ми каже (на 5 и на 6 са, всъщност каката през януати ще стане на 7). Ако беше едно, щях да го проверявам как е доста често. Освен това живеем вече в къща и е доста по-лесно да ги изкарам навън и те да играят, а аз да си свърша нещо.