Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справят майките с ежедневните задължения?
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справят майките с ежедневните задължения?
-
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
-
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
-
Кога обикновено събирате децата в една стая?
-
Какви са ефективни техники за управление на стреса при децата?
Количката за породени я продадохме като почти не сме я ползвали. Сега вече минах на раница. Тя става утре на 6 месеца. Вече тя ползва количката. Поръчах борд за случаите, когато ходим по-дълго, но още не е пристигнал, та не мога да дам отзиви. "Баткото" тръгна на ясла, когато тя беше на 2 месеца (а той на 1г. и 6м.), защото и на мен ми беше трудно тогава (сега вече свикнах), а и на него му беше скучно, не можех да му обръщам толкова внимание. Не съжалявам, че го пуснах. В началото често боледуваше, та два дни изкарваше в яслата и после 2 седмици у нас
Но много неща учи там - започна да седи на гърне, да се храни сам, да казва все повече думи. Ходи с желание, а и аз имам повече време за малката и за някоя и друга задача през деня, защото когато си е вкъщи почти цялото ми време го отделям на него. За жалост на малката не й отделям това внимание, което съм отделяла за него като бебе
Например гимнастика на него му правех ежедненвно, а на нея 1-2 пъти седмично максимум. За това се сещам в този момент. Освен за слинга казах и много допълнителни неща, но все на някой ще му е полезен моя опит