Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справят майките с ежедневните задължения?
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справят майките с ежедневните задължения?
-
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
-
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
-
Кога обикновено събирате децата в една стая?
-
Какви са ефективни техники за управление на стреса при децата?
Но за съжаление се прибираме в края на седмицата. Ние с мм сме си ентусиасти, размъкваме ги навсякъде децата. Миналата година с 5-месечно бебе пътувахме за цял месец в Щатите. Е, с две е друго де, още толкова голям трип не сме си правили с двамата, но причината е по-скоро финансова, не толкова че децата ни притесняват, хаха 😁
Според мен именно когато не се вманиачаваме в някакви норми, нещата стават много по-лесни и спокойни и проблемите постепенно се разрешават без изнервяне и натиск. Това е поне моето виждане. Децата са различни и няма как да важи за всички написаното в книгите. 
Каката е на 1год. и 5 месеца, братчето и на 1 месец. Много ми е мъчно че не мога да и обръщам достатъчно внимание. И ние сме свикнали двете по цял ден, а сега е ту при едната баба, ту при другата, ту с баща си и мисля, че това и се отрази недобре
тя е доста социална, вече говори доста, много умно дете е, но сега избиха кътници и това имам чувството че направо я промени. Все едно не е моето дете… все още ми е трудно да се оправя с двамата сама. Справям се някак, но все някой реве и аз също доста плача… доста съм и недоспала, защото малкото през нощта не спи. С една дума - лудница е.