На пазар в Лозенград и Одрин - 11

• 177 559
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, след малко тръгваме за Одрин с приятели от Разград. С интерес прочетох информацията тук, но все пак останаха някой въпроси 🙄
-До колко часа е отворен петъчният пазар?
-Има ли някъде аутлет на найк и адидас ?
-Заслужава ли си да се ходи в МОЛ ЕРАСТА, не е ли стандартен МОЛ като в БГ или е по-евтино?
- От къде купувате баклава, колко върви кг.?
-Как са цените по ресторантите за хапване вечер?
Предварително благодаря😘

# 541
  • Русе
Здравейте, след малко тръгваме за Одрин с приятели от Разград. С интерес прочетох информацията тук, но все пак останаха някой въпроси 🙄
-До колко часа е отворен петъчният пазар?
-Има ли някъде аутлет на найк и адидас ?
-Заслужава ли си да се ходи в МОЛ ЕРАСТА, не е ли стандартен МОЛ като в БГ или е по-евтино?
- От къде купувате баклава, колко върви кг.?
-Как са цените по ресторантите за хапване вечер?
Предварително благодаря😘
Не знам от къде ще тръгнете, но ако тръгнете от Разград, имате 4-5 часа път до Одрин и от петъчния пазар едва ли ще сварите много. Ето, тук имаше питане http://www.bg-mamma.com/?topic=983150.msg35497873#msg35497873
Ераста си е нормален МОЛ, но има магазини, които ги няма по нашите молове. Или поне в нашия Grinning Някои от магазините ги има и в Марги аутлет.

# 542
  • Varna
Петъчният пазар лятото и след 17.30 съм го виждала отворен, но е все още светло.
Ераста за мен е добър МОЛ. За някой може и да не е. Има стока която в България я
няма. Зависи какво търсите. Относно евтиното.......ами евтиното на пазара. За някои
и в Ераста не е скъпо и това което се предлага си заслужава цената, за други е скъпо.
А и намаления правят браТчедите, при нас намаленията не са като при тях.
Цените в местата за хранене не зависи дали е вечер или денем а от това дали
се сервира алкохол.
Порция тава джигер или кюфтенца е 18 лири. Това е информация от вчера, в
Одрин съм в момента.
Баклава всеки купува от където реши и каквато реши. Има на много места.
Просто си харесайте на вид.

За аутлети на Адидас и Найк не мога да ви отговоря, моите спортни неща
така се случва, че си ги купувам когато пътувам навътре в Турция от град Д.
Денизли. Там имат фабрика на тези марки, имат и аутлет който ми е по пътя.
Та купувам от там някой и друг екип и в Одрин не ми се е налагало да търся.

# 543
Здравейте! Има ли в Лозенград аптека,която да работи в неделя?

# 544
  • Пловдив
Здравейте, тъй като за първи път ще ходим на пазар в Одрин много живо ме интересува дали за блузи, дънки, чорапи и бельо пак са позволени по 2бр на човек. Рових много из темата, но не можах да открия нищо. Предварително благодаря

# 545
За маратонките да кажа аз...
Имах поръчка за маркови Найк. Обиколих ЕРАСТА, КИПА, МАРГИ, магазините по центъра, двете капалъ чаршии. В Дайхман в Марги-то и в един м-н в ЕРАСТА имаше само и моделите бяха много малко. Единият модел, тазгодишен летен (синът ми ги има купени от България) стуваше с намалението 228 TL там. В България ги взе за 90 лв.
Гледам студентите масово ходят с маратонки Найк и другата марка (може би си е тяхна турска) Кинетик.  newsm78
Стана ми ясно от къде ги купуват след като в петък се добрах до пазара.....

# 546
От къде е по-добре  да се пазарува - на търговиите или на Кипа и Мигрос? Може ли актуални цени.

# 547
  • у нас
Здравейте, тъй като за първи път ще ходим на пазар в Одрин много живо ме интересува дали за блузи, дънки, чорапи и бельо пак са позволени по 2бр на човек. Рових много из темата, но не можах да открия нищо. Предварително благодаря

Ако са за лична употреба няма ограничение за по 2 бр. от бельо, чорапи и тн. Но да не вземат например 5 или повече еднакви блузи и тн., защото ще го сметнат, че ще се продават. И пак зависи кой е на смяна и дали няма да пребъркват багажа.
На нас този път, за първи път ни питаха колко човека сме в колата и колко праха сме взели. Даже и ги броиха. Бяха някакви нови, млади момчета и явно се натискат сега за мястото си. Много стриктни.

# 548
  • у нас
От къде е по-добре  да се пазарува - на търговиите или на Кипа и Мигрос? Може ли актуални цени.

Въпросът е спорен. Един предпочита да пазари от борсите, други - от хран. магазини.  Едно мнение по този въпрос няма да чуеш. Може да разгледаш актуалните брошури за Кипа и за Мигрос в нета. На първа страница има линк за това. Понякога в Кипа и др. магазини има по-изгодни предложения и си струва да се вземат от там, но ако не са на промоция на складовете са по-евтини, но пак има хора, които предпочитат да си ги купят, дори и по-скъпо, от магазините. Въпрос на личен избор и възможности.

# 549
  • Пловдив

Ако са за лична употреба няма ограничение за по 2 бр. от бельо, чорапи и тн. Но да не вземат например 5 или повече еднакви блузи и тн., защото ще го сметнат, че ще се продават. И пак зависи кой е на смяна и дали няма да пребъркват багажа.
На нас този път, за първи път ни питаха колко човека сме в колата и колко праха сме взели. Даже и ги броиха. Бяха някакви нови, млади момчета и явно се натискат сега за мястото си. Много стриктни.
Sinara, благодаря за отговора. То като идем няколко пъти и сигурно няма да го мислим, но като е за първи път си е притеснително Simple Smile

# 550

Благодаря 🍀

# 551
Ще влизаме през Свиленград, малко преди границата имало бензиностанция ШЕЛ и на нея чейнч бюро, което давало много изгодна цена 0,49 лв.
Някой ползвал ли е услугата им? Понеже се оказа, че в нашия град по банките няма никъде турски лири, а бюрата горе-долу са същите.
Някой да знае ефикасни хапчета за главоболие, които мога да взема от там?

# 552
DELTA_DELTA
Скрит текст:
Къде се намира фабриката в Денизли.Като ходим лятото ни е на път и да го посетим

# 553
  • Varna
Фабриката им незнам де се намира.
След Памуккале, минахме през Денизли и малко преди града в дясно имаше аутлет на тези
спортни марки за които писах по-горе. Преди две години пак минавайки през Денизли на път
за Кападокия, пак в дясно намерихме случайно аутлет за хавлии. Страхотни неща, чудесно
качество. Но тази година не го открихме този аутлет. Може да сме го подминали. Също имали
заводи за тези чудесни хавлии.
Съжалявам, но наистина не мога да дам добро обяснение къде точно се намира този аутлет.
Ако знаех, че някой ще пътува натам и ще се интересува щях се опитам да запомня по запом-
нящи се неща около магазина.  Или адрес да запиша, аз го знам като място, което мога да по-
соча ако отново съм хукнала натам.
Аутлетите са по пътя и дано попаднете на точния. Успех.

# 554
    Здравейте!
Има ли аналог в Турция на  гръцкото сирене Халуми,и ако да-под какво име да го търся?

Общи условия

Активация на акаунт