Януарки 2018 - тема 2

• 57 992
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Днес втори ден нямам гадене, само отпадналост. Кръвното не си го меря, но по принцип ми е ниско, и сега е така, при рязко ставане ми се вие свят, едва ли не ми причернява. Храненето все още ми е странно, не ми се ядат неща които по принцип обичам. Излизаме на вечери, и хората пият по чаша вино или бира, а аз гледам тъжно...
Много добре го описа. Аз от храненето преди съм в рязка промяна. Ядях основно плодове и зеленчуци, сега ми се ядат кроасани. Единствено тях ям с някакво желание. А години не се бях сещала за кроасан.  newsm78
Всичко друго ми е безразлично, ще го ям ли или не. Любимите ми домати не мога да ги гледам #Crazy Sick
И аз като теб кръвното 90/60 не мърда.

# 121
Момичета, сега се връщам от преглед, човечето е вече голямо едва се вижда цялото с вагинален ехограф, но като мама има сланинки, трудно се вижда още през корема Grinning Иначе е супер подвижно, мята с ръце, хвърля ритници Grinning вижда се гръбнака, в коремчето си има мехурче, бъдещо стомахче, много сладко. Единствентото неприятно е, че ми откриха някаква раничка на шийката на матката, която трябва да изчистим, пуснахме цитонамазка и чакаме резултати. Нищо не се вижда да стърчи за момента между краката, може и да е рано, според доктора Grinning Сега чакам 18 седмица.
Хубав ден на всички  Hug

# 122
Мами къде правихте БХС? Simple Smile

# 123
Мами къде правихте БХС? Simple Smile
Аз съм следващата седмица при д-р Марков. А вие?

# 124
Аз ще съм при лекаря, който ме следи, предстои ми след две седмици.
На вас личи ли ви вече коремчето? Аз от вчера съм в 12г.с.(или 11г.с. + 2дни, кой както ги смята) и като че ли на голо вече се забелязва. Първо мислех, че е от запека, но благодарение на хуска вече ходя всеки ден(макар и не напълно задоволително  Mr. Green), но явно не е от това  Simple Smile

# 125

hriska91, на мен също ми откриха раничка, но ми казаха, че можела да се махне чак след раждането. Аз вече имам една горена преди 10 години и с първата бременност съм нямала проблеми ,но сега се притеснявам дали няма да ми навреди. На теб как ти казаха, че ще я изчистите? Иначе изследванията от микробиология и цитонамазка са ок....

# 126
MeRRy88 доктора ми предписа някакъв препарат с който ще го намаже и ще мине. още не съм го закупила. За първи път ми откриват раничка, но преди не са ме преглежадли така обстойно. Доктора каза че може да прокърви от тази раничка и че не е опасно. Днес ми е млако некомфортно от вчерашния преглед и имах една две кафеви нишки на хартията сигурно са от това. ще си почивам и се надявам да отмине. Но за горене каза, че не се прави по време на бременност.

# 127
Да, и на мен ми каза , че не може да се гори. Следващия път ще попитам за това мазило и аз. Не се притеснявай от раничката е, и аз след прегледа имах 2 дни лека болка.

# 128
Здравейте, записвам се и аз в темата с термин 03.01.2018 Simple Smile

# 129
Здравейте момичета, как преживяхте жегата този уикенд. Аз не издържах и отидох на басейн. Уж ме увериха, че освен че водата е минерална е и чиста и се правят профилактики. Стискам палци да не ме лепне нещо, до момента не съм имала проблем с басейни, надявам се да е така. Иначе гаденето отмина почти изцяло, много рядко ми става лошо. За сметка на това си похапнах доста събота, върнах се 1 килограм отгоре Grinning

# 130
Здравей, Хриси, аз миналата седмица бях на басейн уикенда. Но тази ми е адски топло и стоя вкъщи на климатик.  #Crazy Нищо няма да лепнеш, ходих на море, в три различни басейна, изследванията са ми чисти. Взех ги тази седмица! Целувки и се пазете да не прегреете. Най-хубавото е,  че довечера се разхлаждааа. Crazy
Как се борите с комарите? Четох, че аутан не бил за бременни(два пъти си сложих, преди да прочета) . А ние само това имаме.
И един босилек, който сложих на нощното шкафче. newsm78 Ама не мога да го нося навсякъде.  Joy

# 131
  • Пловдив
Аз ползвам бебешки/детски мазила. Сега имам един Бочко и се пръскаме с бъдещия батко.

# 132
Мазилата са доста вредни и е хубаво да внимавате с какви се мажете. А също така съм чувала, че да се използват детските е още по-противопоказно. Говоря по принцип, а не заради бременност.

# 133
Привет и от мен  Hug
За раничките на маточната шийка, не се притеснявайте, те се появяват и в повечето случаи сами си изчезват, това е заради хормоналния дисбаланс от бременността. Аз с първото раждане имах и след 6-тия месец от раждането ми я обгориха. Странно ми е че ви пускат цитонамазка по време на бременност, моя АГ лекар категорично отказа да го направи и само ме огледа на колпоскоп, за да се увери че всичко е ок, понеже си ми беше периода за профилактика.
Иначе гаденето при мен значително намаля, корема изпъкна, много се задъхвам, гледам след работа да се хоризонтирам някъде, добре че навън захладня.
Хубав и прохладен ден на всички!

# 134
Когато бях на преглед предния път и ми взе м-л за цитонамазка, питах моят лекар дали сега мога да очаквам някакво прокървяване, понеже нали винаги предупреждават(не че някога съм имала, но реших да питам за всеки случай) и той ми обясни, че при бременни жени се взима от по-различно място.

Общи условия

Активация на акаунт