Януарки 2018 - тема 2

• 57 990
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Измерванията ми ги направи Иванчева, тя си работи във ВМИ, а генетиката се намира на Васил Априлов, като входа е от страната на бариерата за спешното отделение. Минаваш през бариерата и първата сграда от ляво на ъгъл се пада. Дали ме разбра  Crazy, че голямо обяснение направих.

# 106
  • Пловдив
А аз така ще му го обесня на мъжа ми, той да се ориентира хахаха

# 107
Момичета, има ли някоя от вас със завишен хормон TSH. При мен вече 2-ри месец е доста над нормите, което не е никак добре.

# 108
Момичета, има ли някоя от вас със завишен хормон TSH. При мен вече 2-ри месец е доста над нормите, което не е никак добре.
аз имам проблем с TSH , който го открихме преди година, след положителния тест съм го изслвдвала 2 пъти и въпреки че не беше над нормата, док ми увеличи дозата и каза да го изледвам пак след месец. При бремеменност нивото на TSH не трябва да бъде над 2, защото крие голям риск от загуба на плода. Моя съвет е да запишеш час възможно най скоро за преглед при ендокринолог

# 109
Dream 16, моето TSН е 2.32, наистина ли е  опасно? А също резултата от цитонамазката ми е РАР II с данни за кандида, какво мислите, в 5г.с. съм...  Sad

# 110
За цитонамаска не мога да кажа нищо, защото не съм наясно. Но когато преди година TSH ми беше 2.90 и ходих при ендокринолог към който личния лекар ме насочи и според него всичко беше ок защото горната рефврентна граница мисля че беше 4. Но не се успокоих и записах час при ендокринолог в Надежда и той ми обясни че ако желаеш да забременееш, та даже до края на кърменето TSH трябва да е под 2. И затова пия лекарства и го следя изкъсо. Също имам позната със спонтанен аборт заради нивата на TSH, но честно казано незнам какви са били нейните стойности. Не се стресирай в момента няма какво друго да направиш освен да запишеш час при ендокринолог, и всичко да се нормализира преди да е стигнало критични стойности. 

# 111
Аз от години се следя при ендокринолог и съм с оперирана щитовидна жлеза. При първата бременност успяхме да държим всичко в нормални граници, но сега трудно се повлива от лечението.

# 112
  • София, Надежда1
Днес бях при Сигридов! Каза ми честито имаш си едно здраво бебенце. Всичко ни е на ред, когато се опита да види пола, веднага кръстоса крачета хиии скри се. Даде термин 5-ти Януари пък ще видим Simple Smile  Hug

# 113
Добро утро, вече май гаденето отмина (голямото гадене) малкото си стои още Grinning Започвам да си хапвам нормално и зеленчуци и месо, което е супер. Само жегата малко ме мъчи. Станала съм бавна като костенурка, а и излизането без кофа с вода не става Grinning, От една страна се радвам, че последмите ми месеци ще са по-хладни, защото не се виждам 9 месец в тия жеги.
ХУбав ден на всички  Hug

# 114
Добро утро и от мен! Хриси, аз също съм така. Бавна и ако има и малко баирче или стъпала се задъхвам все едно съм изкачила връх!  Joy Дишам тежко на разходката в парка и само правя забележка да вървим по-бавно. А съм от бързоходците и винаги са ме дразнели бавни и мудни хора..  #Crazy #2gunfire
Този хормон TSH допълнително ли се изследва?

# 115
TSH е хормон на щитовидната жлеза, незнам дали всички АГ препоръчват да се правят изследвания на хормоните на щитовидната жлеза, но със сигурност при проблем със зачеването първите стъпки които се правят са изследване хормоните на щитовидната жлеза при жената ( което не е само TSH), и след това се следи постоянно през цялата бременност дори до приключване на кърменето.

# 116
TSH, не е към задължителните изследвания, но при проблеми дори и отдавна минали с щитовидната жлеза, трябва да се следи по време на бременност. Аз от последните 5 г. нямах проблем, дори бях без лекарства, но се оказа, че за краткото време в което не съм знаела, че съм бременна е нарастнал многократно. Макар и веднага след положителният тест да посетих ендокринолог, вече 2-ри месец не мога да го сваля в нормални стойности.

# 117
Момичета как сте с кръвното? Мойто е все 100-105 на 60, нещо друго странно ми се случва остра болка в тазобедрената става не съм се товарила с нищо и не съм сменяла обувки? newsm78

# 118
И аз вече трудно извървявам колкото преди, много ми се разтупква сърцето и се задъхвам. Четох, че сега сърцето изпомпва много повече кръв и затова било така.

# 119
Днес втори ден нямам гадене, само отпадналост. Кръвното не си го меря, но по принцип ми е ниско, и сега е така, при рязко ставане ми се вие свят, едва ли не ми причернява. Храненето все още ми е странно, не ми се ядат неща които по принцип обичам. Излизаме на вечери, и хората пият по чаша вино или бира, а аз гледам тъжно...

Общи условия

Активация на акаунт