Януарки 2018 - тема 2

• 57 461
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Ох, подобни "рецепти" въобще не ми действат в момента.  ooooh! Ям супер много плодове, пия прясно мляко с мед след тях и какво ли още не. Сякаш въобще не храносмилам.
Два дни приемах Еспумизан и вече поне имам газове(някои се оплаквате от тях, аз им се радвам  Mr. Green)
От вчера започнах Хуск, не знам дали сте го чували, но преди именно той ми помогна да се преборя трайно с нередовния си стомах. Вярвам, че и сега ще ми помогне да не ходя като балон.
Иначе за гаденето се бях запасила със солети и при най-малкия позив на глад, веднага хапвах по няколко и така го предотвратявах.

# 76
Не се тъпчете с киви момичета, по едно на ден.

# 77
  • Пловдив
Момичета, пак да кажа за фейсбук групата - Януарчета 2018  Mr. Green

# 78
Момичета, пак да кажа за фейсбук групата - Януарчета 2018  Mr. Green
Пуснах покана днес....
Иначе деня при мен е натоварен, след почивката ни чакс път...и не ми се мисли.
Относно секса, ние сме го намалили малко, но го правим

# 79
Хайде, привет и от мен! Терминът ми е 25-ти януари, имам момченце на 3 г. и 10 месеца.
При прегледа докторът откри отлепяне почти по цялата дължина и сега лежа и почивам. Пия Дуфастон 3Х2 таблетки на ден, от които ме боли глава. Някой знае ли колко дълго се приемат? Докторът не спомена, но ми се стори, че е рисково поне до края на 3-ти месец.
Ще се радвам да споделяме.
Успешна и лека бременност на всички!

# 80
Да запиша в новата тема и да се отчета  след след първата женска консултация Simple Smile 13 Г.С термин 01.01.2018 Simple Smile Каза че всичко е наред с бебчо направихме скрининга ,сега чакам резултати.Малко ме подразни това че трябваше да пуснем първите кръвни но нямали направления и оставихме за другия път .На вас взеха ли ви секрети за изследване ?

# 81
Момичета как сте със симтомите.При мен изчезнаха-влизам в 10 г.с.Чак се притиснявам дали всичко е наред newsm78

# 82
Умора и подут корем  Peace

# 83
И аз влизам в 10г.с. Все още ми се гади, дори при мисълта за храна.Определени миризми ме дразнят изключително( например миризмата на готвено)Някои дни повръщам даже. Отпадналост. Абе просто не се усещам себе си, надявам се, че скоро ще се оправят нещата.

# 84
Дъщеря ми си твърди, че бебето ще е момиче. Вече стигнахме до консенсус да не го кръстим Рапунцел.
А пък аз си твърдя, че ще е момче. Аз и при дъщеря ми до 4-тия месец си твърдях, че ще е момче.  Grinning

# 85
Ние отдавна си говорим за момиче, а по разните му таблички в интернет според възраст на майката и месец на зачеване и т.н "излиза" момче. Всъщност сме решили, че не искаме да знаем предварително пола на бебето Simple Smile

# 86
Да се оплача, мажа си корема сутрин с кокосово масло, вечер с кем против стрии на Матернеа, от близо 3 седмици. Сега ме засърбя кожата на корема и като погледнах, се е пукнала на 3 места Cry явно нищо не помага ако когжата ти е кофти.  #2gunfire

# 87
Ние си правим секс, малко зависи от това дали не ми е лошо, но на моменти имам силни желания. Лекарката каза, че може. Само малко ме притесни това със спермата,  сега,  като прочетох.  Thinking Дано не сме навредили нещо  baby_neutral
Днес пак чух сърчицето и беше пораснало малкото бобче. Показаха ми краченцата как шават, много ми е мило.  Hug
Другата седмица е фет. морфология и скрининга, за тях съм си притеснена.  Embarassed
Честито, zizi! Много е хубаво всичко да му е наред, дано всички бебета в темата са така! На мен първия път ми взеха кръв, урина, цитонамазка и секрет. Отделно и други по желание или по-скоро по пробутване на лекаря.. Peace Praynig

# 88
И аз да се включа в дискусията за секса- ето какво инфо намерих:
Източник: https://www.babycenter.com/sex-during-pregnancy-overview

Can having sex trigger labor?

No, not if you have a normal, low-risk pregnancy. Sexual stimulation or orgasm cannot start labor or cause a miscarriage. While orgasm may cause mild uterine contractions (as can nipple stimulation and the prostaglandins in semen), the contractions are generally temporary and harmless.

Източник: https://www.whattoexpect.com/pregnancy/is-sex-safe

CONCERNS ABOUT SEX WHILE PREGNANT

You worry sex will cause a miscarriage. Stop worrying and start enjoying. In normal pregnancies, sex isn't harmful. Your practitioner will tell you if there's a reason why you shouldn't have sex during your pregnancy (see below). If not go for it. 

You think that your orgasm might trigger miscarriage or early labor. Unless you doctor says that you’re at high risk for a miscarriage or preterm labor, or you have a specific placenta problem, there’s no reason to avoid the big O. While it’s true that orgasms do cause your uterus to contract, sometimes quite powerfully and for as long as half an hour, even if your climax is particularly intense these contractions aren’t harmful — they’re not a sign of labor (and won’t trigger it unless your body is really ready to give birth). So let loose, and enjoy the pleasure you deserve. Need a little extra motivation? Keep this in mind: Sex has been shown to actually reduce your risk of preterm labor.

Дано са ви полезни статиите   bouquet

# 89
Привет и от мен , записвам се и аз , леко и безпроблемно бременеене на всички дами!

Общи условия

Активация на акаунт