Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за ранно скриниране и първата фетална морфология?
Какви са мненията относно честите прегледи с вагинален ехограф?
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на прегледа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за ранно скриниране и първата фетална морфология?
-
Какви са мненията относно честите прегледи с вагинален ехограф?
-
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на прегледа?
-
Какви са ефективните методи за справяне с гаденето и подуването на корема по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията на ягоди по време на бременност?
Корема сякаш спря да ми расте, или поне не повече от миналата седмица. Но изпитвам някаква странна болка сякаш се изпъва вътрешно целия и боли като изпънат мускул при разтягане
Сега 2 дни в къщи и съм пак -2. Не ми е вкусно да си готвя, гадно ми е дори да си обеля и нарежа краставица искам да отида някъде и да ми го дадът, за да нямам после остатъчна миризма на храна в къщи. Пробвах да си поръчаме от Хепи, но докато го донесат и зеленчуците затворени в кути продобиват страннен вкус
Радвам се, че не съм единствена, мисля си, че мъжът ми го приема като глезотия и не ми вярва особено. 
но ми взеха секрет и ми казаха, че е за изследване за гъбички. Иначе аз следя и декемврииките, тъй като са малко по-напред от нас и са много активни. Нещо ме хваща сънната болест 2ри ден спя по 3 часа на обед