Януарки 2018 - тема 2

• 57 994
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и добро утро. При мен цитонамазката е задължителна, тъй като имам гадно бяло течение и се притеснявам да не са някакви много лоши гъбички. Днес или най-късно утре трябва да ми дойдат резултати за генетични аномалии и съм много притеснена Sad Корема сякаш спря да ми расте, или поне не повече от миналата седмица. Но изпитвам някаква странна болка сякаш се изпъва вътрешно целия и боли като изпънат мускул при разтягане Sad Такъв апетит имах петък и събота, и бях качила 2 килограма Grinning Сега 2 дни в къщи и съм пак -2. Не ми е вкусно да си готвя, гадно ми е дори да си обеля и нарежа краставица искам да отида някъде и да ми го дадът, за да нямам после остатъчна миризма на храна в къщи. Пробвах да си поръчаме от Хепи, но докато го донесат и зеленчуците затворени в кути продобиват страннен вкус Sad. Преди си готвех всичко, а сега :X Мъка.
Имам въпрос за тези който са минали прегледа през 12 седмица. Казаха ли ви нещо конкретно, аз очаквах повече от този преглед май.
И втория въпрос ми е: Кога ви е определен следващият преглед? Мен ми е 18 седмица и ми изглежда много далеч.
Благодаря и хубав ден!  Hug

# 136
На мен ми предстои прегледа другата сряда и ще видим кога ще ме извика пак.
Аз миналия ден се претеглих в една аптека и бях +2, но не ги броя, заради неходенето до тоалетна, дрехите, а и тъкмо бях обядвала. Вчера и днес нямам никакъв апетит  Confused

# 137
Аз мислех, че за течения се взима микробиология, не цитонамазка. Иначе с готвенето и аз съм така. Както обичах всичко да е домашно, сега съм в много сериозна крайност и нищо не правя. Дори неща, които обичам, ако ги направя, ме е гнус да ги ям.  Sick Радвам се, че не съм единствена, мисля си, че мъжът ми го приема като глезотия и не ми вярва особено.

# 138
Гъбичките би трябвало да се "покажат" от микробиология, да.
Момичета, вижте колко хубаво оформена е декемврийската тема, трябва да се засрамим  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=984942

# 139
Може да не е цитонамазка, малко бъркам двете неща  Blush но ми взеха секрет и ми казаха, че е за изследване за гъбички. Иначе аз следя и декемврииките, тъй като са малко по-напред от нас и са много активни. Нещо ме хваща сънната болест 2ри ден спя по 3 часа на обед Grinning и нямам проблем сс заспиването вечерта. Вчера спах от 2 до 5 и в 10 вечерта отидох да се изпъна млако и усетих мъжа в 12 как ме завива Grinning

# 140
Ако имате предложения или искате да се добави нещо в първия пост, напишете ги, ще добавя. Ако искате да пише термини, също трябва да си ги напишете.  Flutter

# 141
  • Стара Загора
Прекрасна и безпроблемна бременност с красив пухкав финал ви пожелавам момичета ! Аз съм януарка 2017 и със толкова носталгия се сещам за миналата година! Та реших да ви приветствам!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Flutter Flutter Heart Eyes

# 142
Прекрасна и безпроблемна бременност с красив пухкав финал ви пожелавам момичета ! Аз съм януарка 2017 и със толкова носталгия се сещам за миналата година! Та реших да ви приветствам!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Flutter Flutter Heart Eyes
Значи имаш 6месечен бон бон. Heart Eyes

# 143
Момичета току що ми се обадиха, Всичко е наред на пренаталния тест, нямаме никакви аномалии много съм щастлива. От теорията за какво предчувствам - права съм била, живот и здраве ще си имаме момиче  Hug Малко съм шаш и щастлива едновременно Grinning Хубава вечер на всички!

# 144
Мами къде правихте БХС? Simple Smile
В болница "Щерев", там при д-р Чавеева правих и морфологията и съм супер доволна. Прегледът беше обстоен, обяснява всичко, страхотна е!

# 145
Здравейте, включвам се и аз (до сега само шпионирах). 11 седмица + 5 дни, според ехографа, според цикъл 13 + 3 ( не го зачитам особено, защото е страшно нередовен). Термин 19.01 . В Англия съм и хич не съм доволна, колко малко внимание ти обръщат... до акушерката едва се добрах на 29.06 и видеозона на 30.06. Бебчо има сърчице и беснее вече, но утре отивам пак,че беше много мъничко и не можаха да го премерят за синдроми, кръв ми взеха, като хубаво ми надупчиха и двете ръце, докато намерят вена. Симптоми - всички изброени от вас на едно, от гадене до изтръпнали крака и болки в опашката 😃 . На 21 съм, работя, като асистент стилист, обучавам се, на крак съм доста, но гледам да посядвам, ако се изморя и така. Радвам се да се включа, побелавам здрави бебоци на всички! ☺❤

# 146
Аз се възхищавам на момичетата които работят, аз в това състояние не мога да правя нищо. Ужасно отпаднала и сънлива съм, ставам с виене на свят. На 09ти съм на преглед, ще говоря с лекарката ми, нормално ли е...

# 147
Аз се възхищавам на момичетата които работят, аз в това състояние не мога да правя нищо. Ужасно отпаднала и сънлива съм, ставам с виене на свят. На 09ти съм на преглед, ще говоря с лекарката ми, нормално ли е...

Много е кофти, днес повръщах в обедната почивка 😒😒, но няма начин.. ще работя, докато мога. Мъжлето ми е много съпричастен, отменя ме в готвенето и прането.

# 148
Нормално си е, би трябвало скоро да спре. Аз вече съм доста по-работоспособна  Naughty
В момента ме мъчи само стомашното неразположение. Вечер преди лягане коремът ми е огромен, оплаквам се на ММ, а той ми се радва, мисли си че коремът ми расте от бебето  Laughing направо ме вбесява. Тази сутрин си измерих корема, за да го сравня с вечерното състояние  Mr. Green
Най-новата екстра е, че започнах да се оригвам по 863256744 пъти на ден....

# 149
Нов симптом при мен е косопада. Направо с корените пада. Малко по-подвижна съм от миналите седмици. Днес ходих да си плащам здравните, тъй като не работя, направо ми прилоша докато чаках на опашката. Имам чувството, че корема ми не е пораснал за изминалите 2 седмици. В началото изкочи и сега само си стърчи леко. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт