Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 732
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Мерси :букетче:

# 466
Аз съм много доволна от МУР, имам Iconic 2 и 3 и бялата шоколадова, използвам базата на Есенс и при мен не мърдат по 10 часа. За последно се сдобих и с руж за 1 паунд от физически Superdrug - същата работа, стои цял работен ден дори и без пудра над ФДТ. За цената си са много добри.

# 467
Ужасно разочарована от червилата на Trend up няма и час на устните ми е се размаза отвън,а бяха 7,50 по-добре ГР за тези пари

# 468
  • гр.Добрич
Аз съм доволна от матовите им червила. Трайнички са.

Момичета, как си избирате цвят за веждите? Взех черен и кафяв на Мис Споти, че са евтини и да не ме яд. Черното ми идва тъмно, а кафявото червенее. Брюнетка съм.

# 469
След като тествах наред и се издразних,
си поръчах насляпо един на etude house и съм супер доволна :д
На Никс още не бяха излезли, следващия път може техен да си взема Simple Smile

Сенките не съм ги пробвала, но четох няколко ревюта, в които ги сравняват с UD и си казват, че са доооста близко. Просто на хората, които са изсипали един куп пари за UD и държат да вярват, че те са най-добрите, не им е приятно да го чуят и затова подхождат с пренебрежение.
(Имам Naked 2, да кажа преди някой да ми скочи. Та знам за какво говоря.)

Повечето, да не кажа всички ревюта са спонсорирани, така че тях не ги гледайте. Като ги пробваха повечко хора и се видя, че сенките на марката не са чак толкова хубави и сравними с високия клас  Peace

Какво като са спонсорирани (ако са)? Малко ми е смешен този довод особено пък като става дума за такава евтина марка. Ще се обидят и няма да й пратят следващата нова палитра за... 15 лв? Биг дийл. Хората си държат на репутацията и дори спонсорството да е оказало някакво влияние, няма да седнат да лъжат в прав текст "вижте какви хубави сенки", а те да са зле. Но си права, базата за сравнение играе роля.
Но и суочовете един до друг не лъжат Simple Smile

# 470
  • Стара Загора

Абсолютно и аз подкрепям. Взех си 430 с молива към него. Много съм доволна. Супер леки, пигментирани и издържат няколко часа без да подчертават недостатъци и да се събират. Не ми и изсушават устните. И молива е чудесен.

# 471

Момичета, как си избирате цвят за веждите? Взех черен и кафяв на Мис Споти, че са евтини и да не ме яд. Черното ми идва тъмно, а кафявото червенее. Брюнетка съм.
И аз съм брюнетка и винаги взимам най-светлия молив за блондинки, който е и пак ми идва тъмен. Grinning
На есенс си взимам, а наскоро и гелът им, който е пак най-светлия.

# 472
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Имам палитри на UD и на MUR -
лично купувани, разлика в качеството има, няма какво да се лъжем.
Отделно Ърбанската не е блести с чуден състав, но поне не е блъскана с парабени.
Има защо да има такава разлика в цената.MUR за дрогериен клас се справят добре и това гонят.

# 473
  • Шумен
Ужасно разочарована от червилата на Trend up няма и час на устните ми е се размаза отвън,а бяха 7,50 по-добре ГР за тези пари

Матовите червила са перфектни - добро покритие, НЕ изсушават, никакво размазване, издържат дълго. Аз по принцип предпочитам матови и съм много доволна от тези.

# 474
  • Вестерос
Аз си взех едно шайн, на първо четене ми хареса

# 475
  • МАРС
Тиф, коя е очната линия, че и аз не съм фенка на баш черните?

# 476
  • Вестерос
На Трендъп някаква серия е Simple Smile
Но не взех тяхната четка, много скъпа взех на Алверде

010 gray Simple Smile

Обаче ег@си в чужбина цената е  4,45€ , а при нас 10 лв....

# 477
  • Варна
Аз не виждам нищо нередно в цената...

# 478
  • Вестерос
4,45, а не и 95 и аз 10 и нещо платих

# 479
  • Варна
Извинявам се 8.70лв. ..евентуално разходи по транспорта.

Общи условия

Активация на акаунт