Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 155
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Много интересни неща имат, сега ги разгледах по-обстойно. И ако са такива цените, каквито ги виждам в евро, значи ще е доста прилично  Crazy

# 91
  • Вестерос
каква националност е козметиката?

# 92
Тези марки имат ли нещо общо? Освен магазина? Преди ползвах Алверде (които за разлика от Балеа са уж по-чисти и природни по мои данни) - дезодорант, декоративна; откакто открих козметиката в "Зоя", съм там.

# 93
Доколкото знам май е на DM, ама къде ги произвеждат...  Thinking

# 94
Най-вероятно са made in China като повечето евтина козметика.  Peace

# 95
  • Sofia
Някой да препоръча камък-дезодорант от ДМ? Има ли изобщо такова нещо там?  newsm78

# 96
има, един вид - на Балеа

# 97
  • Sofia
Някакви отзиви за него?

# 98
камък като камък - на мен този тип продукти не ми допадат, ползвала съм и на балеа, и на други марки - вече не ползвам  Laughing

# 99
  • София
Аз го ползвам, доволна съм. Целта ми е да няма миризма, да не оставя следи, да се намира лесно – върши си работата.

# 100
  • Sofia
Благодаря.  Hug Бубанка, защо не си доволна? Няма ефект или по други причини?

Мъжът ми прави някакви алергии към всички стикове и се чудя какво да му взема, да е с минимум изкуствени съставки...  newsm78

# 101
Trend it up са си 100% марка на dm, тоест те ги разработват и са произведени в ЕС.
Сравнително нови са и мисля, че за първи път ги видях в Германия септември 2015 г. Взех си тогава май само лакове и определено ми харесаха. Много са подобни на P2, които от този клас са ми любими.

# 102
Камъкът на Balea ми е любим. Лятото ползвам само него. единствения продукт, който до сега ми е помагал.

# 103
Благодаря.  Hug Бубанка, защо не си доволна? Няма ефект или по други причини?

хем се потях, хем въпреки всичко миришех

Скрит текст:
на диета съм и ходя на спорт от един месец - изпотявам се доста по-малко и изобщо не мириша - понякога забравям да сложа стик след душ и вечерта все едно, че съм сложила; не пия никакъв алкохол - преди пиех и особено редовно бира, по няколко кафета на ден, повече от 1/2 л. мляко, въглехидрати на всяко ядене ... диетата се оказа с още един неочакван положителен ефект
ползвам най-обикновените стикове на нивея, а точно в момента съм на рексона, също и спрейовете на алверде

# 104
Trend it up са си 100% марка на dm, тоест те ги разработват и са произведени в ЕС.
Сравнително нови са и мисля, че за първи път ги видях в Германия септември 2015 г. Взех си тогава май само лакове и определено ми харесаха. Много са подобни на P2, които от този клас са ми любими.

То и Есенс е немска марка, но продуктите им ги произвеждат в Китай, само формулата се разработва в Германия. Дано си права и с Trend it up не е така.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт