Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 890
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Ореха ми отива само за 1 бедро, надолу слагам още.

Същата история  Laughing

viksdesire, лепне ли ти? При мен лепне ужасно, чакам да изсъхне и пак се усеща...  Sick

# 151
  • София
С автобронзанта на Алверде от две мазания се вижда разликата, той е по течен и доста лесно се разнася, пък и бая икономичен излезе, имам го от миналото лято. Но аз се мажа през два три дни, иначе ще стана морков гаранция. Grinning

# 152
  • Варна
В тези жеги като се намажа с този лосион се чувствам лепкава и някак си мръсна и хлъзгава.
Ще си направя снимка на краката като хвана правилната светлина, че не излиза, както трябва.
И аз съм си харесала този на Алверде и скоро ще отида да го погледна и да се намацам хубаво с него.

Новите цветни бои на Лореал не съм ги засичала, но предполагам, че цената им се бъде 10+лв. , а ефекта на боята било ден (или първо измиване).

Тези на Розаимпекс са полу-трайни тонери.

# 153
  • Вестерос
Вчера в Елитис не намерих на розаимпекс, но имаше на Престиж или нещо от сорта, 2 и нещо бяха.

# 154
В тези жеги като се намажа с този лосион се чувствам лепкава и някак си мръсна и хлъзгава.
Ще си направя снимка на краката като хвана правилната светлина, че не излиза, както трябва.
И аз съм си харесала този на Алверде и скоро ще отида да го погледна и да се намацам хубаво с него.

Новите цветни бои на Лореал не съм ги засичала, но предполагам, че цената им се бъде 10+лв. , а ефекта на боята било ден (или първо измиване).

Тези на Розаимпекс са полу-трайни тонери.
Вчера ги засякох в ДМ в Парадайс. Има за 1 ден/първо измиване има за няколко седмици има и за по-дълъг ефект. Бонбонените цветове обаче са от тези за 1 ден. Цената им е около 12 лв., доколкото успях да видя. Изкушавам се, косата ми не е много тъмна, но е с много силен червен пигмент. Изсветляването вероятно няма да ми се получи. Иначе има убийствени цветове.

# 155
  • Варна
Попринцип, ако е пастелно розово се вижда на руса коса.
Аз вчера изхабих първата си опаковка от спрейовете на Сваркопф за 7лв. и имам още малко от синия и розовото пада след 3измивания. Аз искам много свежо пастелно зелено, че с тюркоаза не оцелих.

# 156
  • Пловдив
Аз съм много бяла. Сега се мажа с бронзанта от Лидъл, който е като мус, през 2 дена(страх ме е да не стана морков). Хубав тен става, мажа вечер, но и муса лепне неприятно няколко часа. За лицето съм си набрала на Алверде. Доволна съм за сега  Peace

# 157
Да похваля кристалния дезодорант (камък) на Балеа. И при мен, и при мъжът ми има страхотен ефект. Много по-ефикасен от най-ефикасните стикове. Не знам дали при всички е така, възможно е да зависи от тип кожа, но това определено е нашия продукт. Очарована съм просто!

Ако става дума за Део кристала на балеа, имайте предвид, че съставът му е 100% алуминий. Иначе е много добър, факт. Търся му по-здравословна алтернатива...

# 158
Да похваля кристалния дезодорант (камък) на Балеа. И при мен, и при мъжът ми има страхотен ефект. Много по-ефикасен от най-ефикасните стикове. Не знам дали при всички е така, възможно е да зависи от тип кожа, но това определено е нашия продукт. Очарована съм просто!
Ако става дума за Део кристала на балеа, имайте предвид, че съставът му е 100% алуминий. Иначе е много добър, факт. Търся му по-здравословна алтернатива...
Няма как да му намериш алтернатива, все пак камъкът е с естествен произход и това е кристална алуминиева стипца, която предците ни са ползвали векове назад.
100% алуминий не е, щото щеше да е алуминиево кюлче иначе Laughing а е калиево-алуминиев дисулфат кристалохидрат.
Може да се информираш http://giza-cosmetics.eu/shop/%D1%81%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0% … 0-50%D0%B3%D1%80/

# 159
Бижу, прочела съм грешно състава - пише, че съдържа "ammonium alum", не съм наясно дали е точно стипца и доколко съдържа алуминий, който пък както всички знаем се свързва с рак и Алцхаймер....

# 160
  • Sofia
Хм.... е нали уж беше по-здравословно.... Да му се не види...  Rolling Eyes Честно казано се опитах да прочета етикета, но е толкова ситно написан, че не успях.  newsm78

Аз искам много свежо пастелно зелено, че с тюркоаза не оцелих.
Ако за кичури става дума, аз съм постигала прекрасни изумрудено зелени кичури с гранофорин. Взема се от аптека или от някой зъболекар. Издържат няколко седмици и то на море, където косата се мие всеки ден, иначе сигурно повече. На светлоруса основа обаче бяха моите.

# 161
Я вижте каква симпатична Есенсска колекция ще дойде август:

http://chicprofile.com/essence-fall-2017-awesometallics-collection

И Catrice Soleil D’Ete Summer 2017 Collection септември:
http://chicprofile.com/catrice-soleil-dete-summer-2017-collection

# 162
Изглеждат много симпатично. Дано да внесат повече от нещата, забелязвам, че не всички неща от колекциите ги зареждат при нас.

# 163
  • МАРС
Даже мога да кажа, че от дъжд на вятър току пуснат някоя колекция.

# 164
  • Варна
Не знам какви са вашите магазини, но във Варна си зареждат пълната колекция  Crazy

Аз искам някой Lip Topper. В Есенс си харесах това ярко розово и синьо червило и златната пудра за устни на Катрис.

Общи условия

Активация на акаунт