Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
За печене била Grinning

# 631
В Бургас ги има в мол галерия(май така се наричаше).

# 632
Fit me коректор в цвят 10 е тъмен за мен. Цвят 15 е по-светъл. Странна номерация имат. 10 е вторият най-светъл. Аз харесвам Age rewind повече. По-леко сои и е по-покривен. Но и неговият най-светъл цвят не е особено светъл.

# 633
Age rewind от къде у нас може да се закупи? Simple Smile

# 634
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да знае дали някъде в Буграс има продуктите на NYX?
Само в Лили в Мол Галерия.

# 635
Age rewind от къде у нас може да се закупи? Simple Smile

Май никъде. В Ензо преди не го продаваха, сега не знам как е. Но ако ходиш в чужбина, пробвай го задължително.

# 636
Момичета,предложете червило/молив/каквото и да е за устни ,което е по-наситено и не личи много при overline-ване на устните?Ще е добре и да е по възможност матово :Д (дано имате идея за  нещо такова)

# 637
Не знам наистина,не става ли жълто на лицето

# 638
Fit me коректор в цвят 10 е тъмен за мен. Цвят 15 е по-светъл. Странна номерация имат. 10 е вторият най-светъл. Аз харесвам Age rewind повече. По-леко сои и е по-покривен. Но и неговият най-светъл цвят не е особено светъл.

За наистина бяла кожа 10 и 15 са тъмни. Първия е оранжев, а втория страшно розов, но за тъмни кръгове си вършат работата. Аз винаги взимам много по- тъмни коректори за под очите, че иначе моите нямат прикриване и прозират много грозно.

А банановата пудра я ползват за печене, да, в ютуб има много клипчета. Тя трябва да оставя съвсем лек цвят, нищо прекалено,  но все пак достатъчно, че да се забелязва. И все пак според мен по- добре това да се прави с прозрачна пудра.
Аз си търся бананова, за да придам още по- жълтеникав оттенък на лицето  Peace

# 639
Пробвах банановата пудра на Essence и ми хареса.
Не оставя жълт цвят, по-скоро е като прозрачна. Освен за "печене" я ползвах и в "Т" зоната за матиране. Много наподобява бялата пудра на Essence. Но ако се прекали с бялата си личи, а тази стои по-естествено.
Няма аромат. Цената й е 8,59 лв.
Има само по 3 броя на стелажа, така че, ако я видите смело я взимайте.

Балсамът за устни не е нищо особено, оставя лек розов цвят.

# 640
Здравейте,  момичета,
бих искала да Ви попитам каква матираща пудра бихте ми препоръчали. Искам да я използвам за зоните където кожата се омазнява(моята кожа е средно омазняваща се). Тъй като ще ми трябва само за специялни поводи не искам да е скъпа . Благодаря предварително! Innocent

# 641
  • Вестерос
Aura, Гейша серията, до скоро беше 8 и нещо в Елитис, по-хубава е от Есенс.

# 642
Момичета, в ДМ кой заздравител да си взема? Не съм в Бг, така че Евелин-ът отпада. Микроцел не харесвам.
Искам да мога да го ползвам като база.
Ако си в Германия, вземи си някой на р2.

# 643
Възползвахте ли се от 20% намаление днес на слънцезащитни продукти в Лили?

# 644
Някой знае ли какво точно е намалено в момента на NYX? Далеч ми е мол Галерия и искам да знам дали си заслужава разходката.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт