iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 87

• 62 884
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Много искам един крем да поръчам, но е около 36 лева, а все още поръчвам по пощата  Cry Имам някакъв Pending бонус, 6-7 лева и питането ми е следното: когато се активира този бонус и го прибавя към количката, ще свали ли от субтотала, или само от общата цена?

Ще ти намали само цената, която ще платиш, но сумата се изписва на кашона. Loyalty Credit-ът сваля от субтотала.

Код за 5% отстъпка от iherb.com - SDB331

# 496
Цитат
Ще ти намали само цената, която ще платиш, но сумата се изписва на кашона. Loyalty Credit-ът сваля от субтотала.
Не те разбрах много добре, на първа страница пише "Сумата, която се изписва на кашона, е сумата на поръчката, без доставката и това е:  Subtotal ". Ако намали субтотала, значи би трябвало на кашона да изписва намалената след бонуса цена? Или ми пишеш за Loyalty Credit, а с Rewards стоят нещата по друг начин?

# 497
Да , rewards се приспада най - накрая , след subtotal.

FLR252   код за отстъпка

# 498
Много искам един крем да поръчам, но е около 36 лева, а все още поръчвам по пощата  Cry Имам някакъв Pending бонус, 6-7 лева и питането ми е следното: когато се активира този бонус и го прибавя към количката, ще свали ли от субтотала, или само от общата цена?

Направи си поръчката,но без да я финализираш - и така ще разбереш какво ще ти струва  и колко точно ще бъде субтотала.
Код за 5% отстъпка за настоящи и нови потребители  LUD562             

# 499
След като ми върнаха парите от злополучната поръчка от 16 май, която така и не пристигна се осмелих да направя нова. Дано тази пристигне.Simple Smile

Код за 5% отстъпка за настоящи и нови потребители :  MAG6043

# 500
Здравейте Simple Smile
Бих искала да ви попитам дали някой е получил наскоро информация относно DPD-All Inclusive доставката? Аз бойкотирам вече БП, защото се убедих, че са крадци и не смятам да пускам поръчки, които очевидно някой си присвоява, а ние като потребители не можем да направим нищо резултатно.
И в тази връзка, ако реша да поръчам с DHL, но искам да си платя и те да ми извадят ЕОРИ номер, трябва ли да се свържа с тях преди да ми пристигне поръчката? Прочетох, че се чака 10 дни и се притеснявам, че през това време ще ми начисляват магазинаж.
Благодаря на отзовалите се! Хубав ден!

# 501
  • София
Здравейте Simple Smile
Бих искала да ви попитам дали някой е получил наскоро информация относно DPD-All Inclusive доставката? Аз бойкотирам вече БП, защото се убедих, че са крадци и не смятам да пускам поръчки, които очевидно някой си присвоява, а ние като потребители не можем да направим нищо резултатно.
И в тази връзка, ако реша да поръчам с DHL, но искам да си платя и те да ми извадят ЕОРИ номер, трябва ли да се свържа с тях преди да ми пристигне поръчката? Прочетох, че се чака 10 дни и се притеснявам, че през това време ще ми начисляват магазинаж.
Благодаря на отзовалите се! Хубав ден!
По-добре се свържи с тях преди това и се разберете, много са любезни. 
Ще ти изпратят и бланка за Пълномощното на DHL, която трябва да се завери при нотариус /6,00лв/

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 502
  • Бургас
Да дам отзиви за този жълт кантарион - https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-St-John-s-Wort-Herb-350-mg … 00-Capsules/50926 Няма ефект. Ремотив на българския пазар е по-добър!

DiankaIvo, според мен да.

Код за 5% отстъпка за настоящи и нови потребители CIQ918

# 503
Денис,
имам предписан прием на масло от вечерна иглика (доза от 500мг с прием 2 пъти й 1т.
 за 3 месеца и затова се чудя това: https://www.iherb.com/pr/Solgar-Evening-Primrose-Oil-500-mg-180-Softgels/13166 дали е добър избор? Или има по-пречистени варианти? Дали да го взема от БГ или да поръчвам (хич не ми се занимава с чакане по пощата, а до DHL няма кога да ходя да си вадя ЕОРИ, а много ме блазни да го направя еднократно и спокойно да поръчвам занапред продукти от сайта).

# 504
  • София
Денис,
имам предписан прием на масло от вечерна иглика (доза от 500мг с прием 2 пъти й 1т.
 за 3 месеца и затова се чудя това: https://www.iherb.com/pr/Solgar-Evening-Primrose-Oil-500-mg-180-Softgels/13166 дали е добър избор? Или има по-пречистени варианти? Дали да го взема от БГ или да поръчвам (хич не ми се занимава с чакане по пощата, а до DHL няма кога да ходя да си вадя ЕОРИ, а много ме блазни да го направя еднократно и спокойно да поръчвам занапред продукти от сайта).
Toва, което си избрала е хубаво, но на НАУ излиза по-изгодно.
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Evening-Primrose-Oil-500-mg-250-Softgels/609
Повечето продукти МВИ, които се предлагат в сайта, могат да се купят и в БГ / но, на по-висока цена/.
Провери какви са цените и избери вариант, който те устройва.
Линкове на БГ продукти, може да ми пуснеш на ЛС Peace /ако се затрудняваш в избора/.

# 505
Благодаря, Денис  Hug bouquet мисля, ще поръчам от сайта.

# 506
Здравейте,
Някой знае ли дали може да се поръчва до Англия и през Габко да идва насам?
Ако да, каква е сумата, до която може да мине без английските митници да го спрат?

# 507
  • София
Здравейте,
Някой знае ли дали може да се поръчва до Англия и през Габко да идва насам?
Ако да, каква е сумата, до която може да мине без английските митници да го спрат?

Здравей,
това е доста добър въпрос.
според мен обмитяването ще стане според законите на Англия.
И ако има такова, ще има ли кой да вземе и плати необходимите такси в Англия и после да ти ги до начислят? Thinking

# 508
  • София
Да дам отзиви за този жълт кантарион - https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-St-John-s-Wort-Herb-350-mg … 00-Capsules/50926 Няма ефект. Ремотив на българския пазар е по-добър!

DiankaIvo, според мен да.

Код за 5% отстъпка за настоящи и нови потребители CIQ918

[/quote

Благодаря! Blush]

# 509
15 лири май беше тавана там. Не вярвам да си струва упражнението

Общи условия

Активация на акаунт