iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 87

• 62 859
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Това не е органично. И формите не са хубави. Аз не бих го пила.

Не е органично, но е по-евтино, формите ги сравних и са същите като в популярния Maxi Hair.
Май ще го пробвам.

Код за 5% отстъпка от iherb.com - SDB331

# 557
https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Beef-Hide-Gelati … 16-oz-454-g/52775
За мен този е по- добрият. Мисля да го поръчам за да правя желирани мечета Grinning

# 558
  • София
И двата са хубави - хидролизиран колаген - който си избереш Peace.
За желирани мечета и този е подходящ и е на по-ниска цена - много добро кач-во:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Real-Food-Beef-Gelatin-Powder-1-lb-454-g/400

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 559
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате хубава марка кокосово масло, което става и за готвене?

# 560
# 561
Може ли да ми препоръчате хубава марка кокосово масло, което става и за готвене?
Скрит текст:
Как го използвате за готвене? Пишат, че за всичко става, но аз засега му намирам приложение само с козметични цели. Каня се да пробвам в някакъв сладкиш вместо краве масло, убедена съм, че ще стане вкусно, обаче не мога да си представя примерно за пържене как би било. Да речем риба или яйца. Не оставя ли кокосов привкус и аромат? Като го ползвам на кожата си мирише на кокос.

# 562
  • софия
Денис ,благодаря ти!
Йоко аз имам на Great Lakes , и колагенът и желанина ,но ми се искаше и друг да пробвам.
Мечетата им слагам вит ц на Алайв и преди когато имах пробиотик на Удо за деца.

# 563
Скрит текст:
Как го използвате за готвене? Пишат, че за всичко става, но аз засега му намирам приложение само с козметични цели. Каня се да пробвам в някакъв сладкиш вместо краве масло, убедена съм, че ще стане вкусно, обаче не мога да си представя примерно за пържене как би било. Да речем риба или яйца. Не оставя ли кокосов привкус и аромат? Като го ползвам на кожата си мирише на кокос.

Аз пък го слагам в сладкиши , особено в популярните сурови , здравословни бонбони. Опитай , ще ти хареса , слагаш всичко , което искаш и имаш , кокосово масло; фурми; орехи; други сурови ядки; какао; стрити бисквити и някакво мляко, може малко прясно, а може и кисело. Правя го като нормално тесто и оформям топчета , слагам да стегнат в хладилника и воала , вкусотия Simple Smile))))))

FLR252   код за нови и стари клиенти

# 564
За подсилване на имунната система, профилактично /без проблемни/, за предстоящия есенен период кое е по-добре - Мултивитамините на Alive или Bee протополис?

Как го използвате за готвене?
Тъмнозелена, аз например си пържих картофки в него. Mr. Green Придобиха една нотка сладост. Друг е въпросът вече колко "био" стана след термична обработка, ама все си мисля, че е било по-здравословно от класическото пържене. Whistling

# 565
Здравейте, тъй като не усвоявам фолиева киселина, тази дали ще ми свърши работа: Doctor's Best, Fully Active Folate 400 with Quatrefolic, 400 mcg, 90 Veggie Caps?
Благодаря!

# 566
  • Бургас

Здравейте, тъй като не усвоявам фолиева киселина, тази дали ще ми свърши работа: Doctor's Best, Fully Active Folate 400 with Quatrefolic, 400 mcg, 90 Veggie Caps?
Благодаря!
Да, хубава е.
След като не усвояваш ФК, не усвояваш и В12 - разгледай този продукт, и двете форми са метилирани:
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Methyl-B-12-Methyl-Fola … 00-Lozenges/69333
Денис ти е отговорила. И е написала нещо много важно - б12 за бременността е много важен.

# 567
  • София
За подсилване на имунната система, профилактично /без проблемни/, за предстоящия есенен период кое е по-добре - Мултивитамините на Alive или Bee протополис?
...
Различни неща са, не са взаимозаменяеми:
- МВ са много важни за тялото и голяма част от витамините и минералите подпомагат Им.С-ма - вит. A,E, Д, С, B6, B12, цинк, селен, магнезий и т.н. Ako има дефицит на някой елемент, дори и да се приемат Имуностимуланти, ефекта ще е по-слаб и самото подпомагане на Им.с-ма е малко неправилно. Затова е добре да се  включват в началото МВ. Много продукти, за подпомагане на Им.с-ма, включват тези, основни витамини и минерали.
- прополисът е хубав продукт, но има универсално действие, вкл. и на Имуностимулант.
... или могат да се приемат и заедно Peace

# 568
  • Габрово
Здравей те!
Искам да попитам Papaya enzim  как се взема !

# 569
  • София
Здравей те!
Искам да попитам Papaya enzim  как се взема !
Здравей!
Ако се приема против плаки, почистване на зъби, свеж дъх и т.н.  - по 2 табл., след хранене.
Ако се приема като храносмилателен ензим - преди или по време на хранене.
Ако се приема с друга цел:
- противовъзпалително
- алергии
- ССЗ
- костни заболявания, дегенеративни
-  и т.н.
........... 1 час преди или 2 часа след хранене, с повече вода

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Общи условия

Активация на акаунт