iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 87

• 62 882
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 Дневна промоция
валидна до  26.07 - 20.00 ч. н. вр.
$2.69
California Gold Nutrition, Breath Refresh Spray,
Natural Peppermint, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml)

# 511
Здравейте.
Не мога да намеря уведомителното писмо, което получих. Без него мога ли да получа документи за митницата?

# 512
Здравей Йоко,
Отиваш в пощата и по лични данни ще намерят документите за митница и ще ти ги дадат.
Дори и без документи да отидеш на митница, гише пощи, пак би трябвало да ти дадат съответните бланки да ги попълниш и да освободят поръчката.

# 513
Здравей Йоко,
Отиваш в пощата и по лични данни ще намерят документите за митница и ще ти ги дадат.
Дори и без документи да отидеш на митница, гише пощи, пак би трябвало да ти дадат съответните бланки да ги попълниш и да освободят поръчката.
Намерих си писмото (уведомлението от пощата и писмото от митницата), НО... от пощата ме пратиха до митницата. От там ми казаха, че няма начин сама да си попълня документите, защото от пощата трябва да ме регистрират за ОРИ номер (т.е. трябва да платя 12 лв.). Служителката от митницата като видя какво съм поръчала (цинк и коластра) ми каза, че още по- трудно ще се оправя сама, защото при освобождаването на пратката ще ми искат лиценз?!
Исках да си спестя тези 12 лв. Ако реша да не вземам пратката, трябва ли да уведомя служителката в пощата (на 07.07 е пристигнала пратката)?

# 514
Какви глупости
15,50 ще платиш да ти освободят пратката, няма как. Ама лиценз и прочие няма нужда
Това в София ли
В краен случай подпиши, че отказваш пратката и толкоз...

# 515
Направих поръчка с DHL (за първи път и ще ми е интересно как ще се развият нещата във вермето и бумащината, нямам ЕОРИ Wink).

Код за отстъпка: DVP365

# 516
Какви глупости
15,50 ще платиш да ти освободят пратката, няма как. Ама лиценз и прочие няма нужда
Това в София ли
Не е в София. ДДС и 3,50 лв. (15,5 лв) ще си ги платя, но защо трябва да плащам още 12 лв.? Толкова ли е трудно да се попълнят митническите декларации?
Ако още ме мотат ще я откажа тази пратка.

# 517
  • София
Какви глупости
Това в София ли
Не е в София. ДДС и 3,50 лв. (15,5 лв) ще си ги платя, но защо трябва да плащам още 12 лв.? Толкова ли е трудно да се попълнят митническите декларации?
Ако още ме мотат ще я откажа тази пратка.
На 1 страница на темата има информация - да, трудно е попълването и.
Може да попиташ и в темата за Митницата  Peace

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 518
  • София
Направих поръчка с DHL (за първи път и ще ми е интересно как ще се развият нещата във вермето и бумащината, нямам ЕОРИ Wink).

Поръчката ми от USA до България , пристигна за 1.5 дни , а на митница с DHL я обработват 5 дена.

# 519

Поръчката ми от USA до България , пристигна за 1.5 дни , а на митница с DHL я обработват 5 дена.

Хм Thinking сбърках с избора си за доставка ли? Вие какъв начин на доставка избрахте за ден и половина? Вероятно зависи и от това на каква стойност и колко тежи пакета...просто размишлявам.

# 520
  • София

[/quote]

Хм Thinking сбърках с избора си за доставка ли? Вие какъв начин на доставка избрахте за ден и половина? Вероятно зависи и от това на каква стойност и колко тежи пакета...просто размишлявам.
[/quote]

DHL

# 521
  • в страната на абсурдите
denis., има ли някакъв аналог на това https://apteka.framar.bg/30049132/%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B8 … 0-%D0%BC%D0%B3-30 в сайта или нещо по-дабро? За човек с железен дефицит. От Сорбифер повръща.

Код за нови и стари клиенти: BGT625

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 15:11 от *Silver*

# 522
  • София
Това е желязо, предполагам е назначено от лекар / т.е. знаеш за вредите му, при самоназначение - може да е токсично/ - дозата е висока.
Трябва ти 100 мг елементарно желязо /в табл.
https://www.iherb.com/pr/Mason-Vitamins-Iron-Sugar-Free-65-mg-10 … een-Tablets/50365  тук е 65мг/табл.
https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Iron-65-mg-120-Tablets/12232 това е същото, 65мг желязо от 325 изсушен феросулфат

ПП. Това е по-добро, защото е с удължено/бавно освобождаване:
https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Slow-Release-Iron-60-Tablets/41313  45мг елементарно желязо в табл.

# 523
  • в страната на абсурдите
От лекар е назначено. Благодаря за отговора!

# 524
  • Бургас
Ще си поръчам Б комплекс. Има ли по-добър от този https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-60-Veggie-Caps/1760
Доволна съм, има ефект от тях, поне преди 2години редовно ги вземах. Влияят чудесно и на косата Simple Smile

Код за 5% отстъпка за настоящи и нови потребители CIQ918

Общи условия

Активация на акаунт