Магията на изтока - тема 50

• 38 704
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • MJF
Охо,  rossonera  а и със симпатичен ми аватар  Hug. Като огледаш  и ти дойде муза, няма да се сърдя на кратък обзор на новите яп. текущи заглавия. Гледам Tsubaki Stationery Store. Бавно. Подслаждам си го.

# 106
  • София
Вчера изгледах първите два епизода на Кръг - харесва ми, но ми е объркващо. Кой от братята е полицаят? Ако е този, който не носи очила, не би ли трябвало да се чувства на място в Смарт сити - нали дадоха, че учи нещо свързано с човешкия мозък - т.е. вероятно той самият е свързан с изобретяването на чипа, който хората там носят?
Плетката е голяма, по-добре сама да разбереш, нищо не е такова, каквото го мислиш.Ти поне ще гледаш повече серии наведнъж, няма да чакаш и да се чудиш дълго.

# 107
Така е - видях, че в З. са качени 12 епизода - ще ги изгледам наведнъж, преди другите сериали, които свалих. Simple Smile

П.п. С тези коментари за по-възрастните жени си представям какво ще кажете за съпругата на Хю Джакман, а той си я обича и имат стабилен брак (може и да кръшка от време на време, но нищо не казват по медиите, което значи, че никой въвлечен не отдава значение...).

# 108
Рос, на едно мнение сме за Водния бог Peace.
Разчупват леко статуквото в Suspicious partner и Fight for My Way. Двойките правят "кекс" luvbed преди брака, че и се събуждат голички, а не навлечени с палтата Joy. Айдълката добре се справя, а и е красавица. Наред с L-чето добре отсрамват идолската клика на малкия екран.

Гостче, все забравям да ти кажа, че и Чани добре се справя в Кралица за седем дни. С леки мустачки и брадичка е и май си ги е отгледал за ролята, а не са изкуствени  Laughing.

Скрит текст:

Петя, гледай нататък. Това е една от интригите. Да разбереш кой кой е в бъдещето Wink. С напредването на нещата пъзелът се нарежда, но и до последно ще има за какво да се чудиш.

# 109
Tuon, не си ли гледала I Have To Buy New Shoes. По Miho Nakayama не съм чак експерт но не съм останала с впечатление да работи с един и същ творчески екип но заглавията ѝ които съм гледала са винаги изпипани отвсякъде. Мнооого добре и интересно подбира. Евала ѝ казвам.
Този съм го гледала,както и Love Letter.
Аз за режисьора на драмата си мислех,че не съм гледала нищо,но и там греша,защото се оказа,че Tokyo Tower е негов.

Разнообразих,мога да се гмурна отново в Гоблин, макар,че там имам разни съмнения.Тя смъртна,а той не съвсем.Ако се решат да изживеят живата заедно,тя ще остарее и умре,а той ще броди вечно нещастен.Тя ако го убие ще трябва да живее с мисълта,че е погубила половинката си.
Няма ли начин Гоблин и Жътвар да се залюбят?Да зарежат жените и да си живеят до края на... newsm78 или когато слънцето стане червен гигант,че тогава земя няма да има и ще им се наложи да са във вечността. Mr. Green

# 110
  • BG
Мерси на 2в1 за снимките на Чани и на Рос за напомнянето, ще вляза в 18.00 в олкпоп да видя каква е изненадата.
Не пиша, защото нищо не съм гледала, все нямам време или нещо друго изниква, днес обаче мисля да си пусна от едно-две заглавия излезлите епизоди.

# 111
Разчупват леко статуквото в Suspicious partner...
На мен и затова ми хареса, защото нямаше корейски консерви, така типични за техните продукции. Нормални млади хора, съвременна обстановка, готини мамчета (моментът, в който разбраха кои са децата им беше много забавен, връщах няколко пъти сцената, хаха). Супер си беше сериалчето.

Няма ли начин Гоблин и Жътвар да се залюбят?Да зарежат жените и да си живеят до края на... newsm78 или когато слънцето стане червен гигант, че тогава земя няма да има и ще им се наложи да са във вечността. Mr. Green

Хаха, колко милиона жени по света си мечтаеха за това, само ако знаеш, хаха.
Дори сега като написа, че замислих как изобщо завърши този сериал. Проблесна ми как натъкмиха финала, но карай, като цяло останах доволна. Една фентъзи корейска приказка.

Шоши-сан, ето ти направо линк към новите японски продукции с резюмета и дати на стартиране. Най-добре да си изчетеш всичко, като едно прилежно и добро японско шоши.
Общо взето лято 2017 с доктор Ямапи (Code Blue се завръща след седемгодишно прекъсване със сезон номер 3), лято и със Сота Фукуши, Еми Такей, Ацуро Уатабе и още много японски любимци, но този път без Тета Сугимото. Той ще почива през летния сезон в Япония, хаха. Събира сили зa есента и зимата.

# 112
Рос,предполагам,че почти толкова колкото си мечтаеха да се съберат по-рано споменатите Катерица и Дивото.

То май в някоя драма искахме Kim Jae-Wook да зареже дамата и да залюби с .... Не помня името,пък може и въобще да не е бил той,но си спомням,че доста се смях.Добре,имам спомен,че някой от героите си представяше различни двойки и най ни хареса тази между двата мъжки персонажа.

Пфу Crossing Arms whatismymovie не върши работа. Трябва да направят търсачка само за корейски драми.

ШШшшш аз се пазя,така де,не искам да знам края на Гоблина.Като ще мрат да си мрат. Crossing Arms

# 113
  • MJF
Е айде от мен да мине, Сугимото нека си почине малко. Няма да се оплаквам, тъй като все в интересни роли го гледах напоследък. Ок ще разгледам яп-фронта на линка. Не ми е попадал тоз на мен мързела.  Blush
На японския фронт творците поне си "пазят" името често.

# 114
Аз бях с по-скоро неутрално мнение за финала на Гоблина, но и точно същите неща не ми харесваха - някак си не е редно той да е безсмъртен, а тя - обикновен човек. Божеството трябваше да се намеси...(или като Бела и Едуард - да пробва да я захапе)))

Много повече ми хареса финала на русалката, въпреки че и там имаше излишно разтягане. (Сравнявам двата, защото ги гледах успоредно)

# 115
  • MJF
Мързела ми в момента е голям и като скролнах само тоз постер ми привлече сгорещеното ми внимание.
https://i.imgur.com/IHIVGUg.jpg
Нещо напоследак съм на тема постери  Mr. Green. Да му мислят авторите им.

# 116
Коткии! HeartHeartHeart Дали обаче ще ги дават често из епизодите, или са само на постера?

# 117
Шоши-сан, котешкият сериал го следя. В петък излъчиха 3-ти епизод. Препоръчвам ти го, от нашата японска бира е - човешка драма.

Той (Хидетоши Нишиджима) и Тя (Мичико Кичисе) са приятели от детинство. Той поправя мебели, а Тя е ветеринарен лекар.
Той е без съпруга (починала), която се е грижила за седем котки. Сега целта на Той е да им намери нови собственици, а междувременно живее с тях. Събужда се - котки в леглото му, котки в кухнята му и чакат закуска, котки навсякъде. Седем на брой (големи сладури).
Между Тя и Той се оформя нещо...

Дано започнат превод на английски. Все още няма. Само на японски е.
Следи за него, наистина е само за теб този сериал, а и знаеш отношението на японците специално към котките. За тях неко (котка) е номер 1. Не една или две продукции са посвещавали и посвещават на неко.
Котките тук не са проформа, а са главни герои. Дават ги постоянно.

# 118
  • MJF
Ето значи, съвсем удачен постер. Без грам да чета под/над него съм "подушила" правилно моята посока. По-добре можеше само ако вместо котьовци бяха моите друзя  animal037  Wink Laughing. Ама то и червей да е ще го забалежа  Laughing, животно да е, аман само от хора  Mr. Green
Petia Ivailova,  ще се надяваме и чакаме превод.
Търпелива съм като ленивец  Mr. Green, все нещо ще се преведе, ако не сега , след време. По моите ресурси не виждам за сега почти нищо от текущите японски. Но пък се размърдаха и допреведоха скорошни- излъчени 2017-2016  Mr. Green.Още не мърморя щото имам запаси. Но преводачите  newsm66 да залягат.

# 119
И аз ще чакам превод, щом котките са сред главните герои))

Общи условия

Активация на акаунт