Магията на изтока - тема 50

• 38 707
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Имахме риби няколко години, докато на малкия не му омръзнаха и ги подарихме с аквариума и всите такъми на братовчедите му, те да поемат щафетата. Гледали сме още патета, папагали и хамстер, ама и те до време. Постоянното присъствие си остават кучетата и котките, но те  са си свободно шътащи по двора. И понеже сме до гората си имаме сезонно присъствие от скорпиончета, сърни, лисици и един язовец, който много обича череши Grinning. Смоците и слепоците не ги броя, щото са само преминаващи Wink.

Tuon, Big може и да не си го причиняваш. Личното ми мнение за него не е от най-въодушевлените.

Дане, ще чакаме репортаж от събитието.

Браво на Lee Si Young. В началото не я харесвах много, може би заради ролята й, в която я видях за пръв път. Но с годините като понаучих това-онова за нея ми стана симпатична.

# 136
  • София
Tuon, много хубав аквариум.Сина имаше едно време, казваше,че го успокоява, но на мен ми действаше задушаващо.

# 137
  • MJF
Ммм значи молинезии. Добре че дането каза та на второ четене видях и жълтите. Но на мен на второто четене ми се привидя и сомче в ниското  Laughing. 2в1, при теб цял зоо - кът, завиждам.
За Big  напълно като 2в1, то ако не бъркам заедно го и гледахме текущо.  ooooh! сценариста .....трудно гледане, писано и сглобено от тук от там , зле. Tired

# 138
  • BG
2в1, уточни къде си по-точно, че доста животинки изброи. Аз защо си мислех, че си близо до София Thinking
Аз имам корела, за която много съжалявам, че я взех, защото много вика, едвам я издържам. Сега лятото стои на балкона и там мълчи, обаче зимата е ужас. Преди нея имах хамстери, а преди тях костенурки.

# 139
  • DE
Вярно молинеза, някога гледахме риби, 100 литров аквариум  Crazy но при последния ремонт им показах вратата, писна ми, винаги у дома аз гледам животните, а сме имали всичко кажи-речи  Crazy кучета, котки, папагали, хамстери, риби... няма да споменавам тези от детството ми на село  Mr. Green Добре, че винаги има кандидати за осиновяване, че не знам какво щах да я правя тази менажерия  Confused

Tuon, не съм казала, че не искам зрял Такеши  Twisted Evil  Grinning просто, последните му роли са сериозни, тежки, а ми се гледаше забавен и нежен  Heart Eyes с нетърпение чакам новият му дето го рекламира тук. Сред първите ми азиатски любови е и още ме държи  Heart Eyes

2в1, много ясно, живи и здрави, че първо ни чака голямото лятно пътуване  #Crazy миналата година изминахме 6000 км., а  тази се очертават пак горе долу толкова  travel

Да си използвам на воля емотиконите докато ги има, че новите хич не ме кефят  Crossing Arms

# 140
Гостче, не съм много далеч от София, само на 150 км Laughing.
Скрит текст:
В Троян съм, но къщата ни е до гората  Simple Smile.

# 141
Big отпада.
Мога да видя някой филм  Ha Suk Jin.Вероятно само Like for Likes
и без това бях решила да го гледам. Другите ми се струват съмнителни.

Шош,мисля,че виждаш час от корена (сега на мангрово дърво).Половината е заровен под грунта и се виждат само разклоненията,а на едно от тях с корда има растение.Може и по-голямо камъче,защото този път има едър грунт.

Тайна и  мен ме успокоява и го възприемам като движещата се картина.

Дане Stuck Out Tongue Викаш,че Такешко всякак не го връщаш:heart_eyes:
Аз много му харесвам интервютата.Изглежда толкова фин и ерудиран. Тук си признавам,че много ми се иска да науча какъв парфюм използва.Blush Ах:kissing_heart:
Дам,последните му роли са тежки,пък и той не снима много.
Ние чакаме - This Is Not What I Expected,който се води комедия,драма,романс.
Тук има още кадри от филма

# 142
Топло!
Чета ви!
 grinning039 help 1swing
Да се порадвам на емотиконите ,ако не друго ,че нищо не съм гледала напоследък!

# 143
  • BG
И аз не съм гледала, а не ми се и гледа,  защо така Tired само сега Feаr-a наваксвам.
2в1, на много хубаво място си Hug

# 144
  • София
Сега доглеждам преведените серии на Странния баща и вече намразих майката на голямото семейство.Как може да е толкова подла и да не дава на човека да си признае нещо, което го тормози цял живот?Как може цял живот да го принуждава да лъже, само те да са добре?И доколкото си спомням пак тя го накара да направи това, като стана нещастния случай.

# 145
Тайна, просто е искала децата й да имат нормален живот. Не я оправдавам, но я разбирам.
Скрит текст:
Бащата е бил обвинен и осъден несправедливо за убийство. Лежал е в затвора. Семейството е щяло да бъде заклеймено за цял живот. Знаем как е там в подобни случаи. Майката е видяла лъч надежда в тази лъжа, а после е станало късно за признания.

Ruler: Master of the Mask
Мога да се кандидатирам за помощник-сценарист Mr. Green. Отдавна разгадах кой ще жертват на финала. Tuon, Малкото Джи...
Скрит текст:
...оцеля, върна си престола, че и желаната кралица си взе.
L-чето хем загуби всичко, хем го умориха на края.

# 146
  • София
Тайна, просто е искала децата й да имат нормален живот. Не я оправдавам, но я разбирам.
Скрит текст:
Бащата е бил обвинен и осъден несправедливо за убийство. Лежал е в затвора. Семейството е щяло да бъде заклеймено за цял живот. Знаем как е там в подобни случаи. Майката е видяла лъч надежда в тази лъжа, а после е станало късно за признания.

Скрит текст:
Като е искала нормален живот, що не останаха в Америка?Искала, но цял живот да живееш в лъжа и страх, това е истински ад.Зарязаха там бременната съпруга на загиналия и се прибраха да си живеят с неговото име.Поне да бяха се покрили в някое затънтено село, а те в Сеул.Надявам се бащата най-накрая да си каже, без повече да я слуша.А, и са го удължили с 2 епизода четох, поради големия интерес.Все пак и дъщеря адвокат имат, поне нея да бяха питали какво да правят.А те чакат другите да ги разкрият, което става още по-подло.Нараняват и дъщеря си,която се влюби, нараняват и актьора.

# 147
Само да отбележа ,че е петък!
 atwork , а така ми се иска  1swing или така  cheers
Скрит текст:
Ако свърша днес преди 19,00ч ще се напия ,начи food010

# 148
  • MJF
Tsubaki Stationery Store
За мен много симпатично загавие а и успях да го изгледам подслаждайки си го / бавно а не анблок т.е., от което съм доволна от себе си  Mr. Green.
Повтарям се, че Микако Табе е много на място в точно тази главна роля.  Жанра ми е трудно да го определя накратко. За мен е една приятна, спокойна приказка  Tsubaki Stationery Store. С английския любителски превод много не разбрах от техниките, една с цветя ми хареса, но здраве да е , така или иначе ако тръгна като хоби да правя ще се ограмотя.
Въобще му пиша 6 изцяло и явно нацелих и тоз лежерен, жега-период в който ми е противопоказен всякакъв тормоз- и физически и психически.
Сега ще се оглеждам с какво да продължа в японските запаси.
Аз нова версия по принуда видях. Нещо доказано, работещо и от този сорт въобще не виждам нужда да се променя, а само да се надгражда в/у здравата основа но .......... Twisted Evil Tired. Изконно разлика в мисленето явно.
2в1, завиждам и за локацията  Wink Hug Hug

# 149
Тайна, до кой епизод си стигнала? В 38-и майката казва на актьора какво точно се е случило и защо е постъпила така. Пак казвам, не я оправдавам, но я разбирам.

smile3558 Кастът на The Battleship Island за Harper's Bazaar Korea

Общи условия

Активация на акаунт