Магията на изтока - тема 50

• 38 589
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • MJF
A Loving Husband е в списъка.

Tuon и 2в1 намерихте въпросния филм. То и за този се сетих но съм сигурна , че има и още по -стар кор. с такъв сюжет.  Simple Smile

# 616
A Loving Husband е в списъка.

Tuon и 2в1 намерихте въпросния филм. То и за този се сетих но съм сигурна , че има и още по -стар кор. с такъв сюжет.  Simple Smile
Може ли да е The Railroad?

# 617
Шошулчо, Kahogo no Kahoko вече със 7 от 10 с превод на английски. 10-ти епизод ще бъде излъчен на 13-ти септември.
Изгледах и 9-ти снощи. Прекрасен японски сериал, неслучайно минава и с голям успех в Япония това лято.
Уникално удоволствие изпитвах по време на всички епизоди и след четири дни всички ще ми липсват.
Като го изгледаш и ти, ще коментираме повече.

Ей на тия двамцата ти гарантирам, че ще им станеш голям фен.

Strongest Deliveryman епизод 11

Мм, размърдаха се, но и остава малко до финала.
Любимата ми двойка учудващо не са главните, нито глезлата и богаташкото, а героинята на Нам Джи Хьон и момчето с доставките. Голями симпатяги и много се радвам, че ги движат и тях като двойка, на фона на останалите.

Корейските сериали ги гледам за аху-иху, заради някой сладур/ айдъл, изобщо не се замислям вече и грам над тях, докато нищо друго не ми дава такава душевна наслада и удоволствие както японските сериали.
Слава богу, че продължават година след година да създават все смислени и социално ангажирани заглавия.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 12:18 от rossonera

# 618
  • MJF
 Thinking освен да го  почна Kahogo no Kahoko а?! Подкукуросваш ме успешно  Simple Smile Hug. Но бавно ще "карам".
Почвам и 4 Lies. Той не е текущ и изцяло готов,ще го "карам" него на скорост и така   ще се озаптявам за Kahogo no Kahoko за успокоение на преводачите му.  Laughing. Измислих го.

Akira and Akira изгледан.
Приятно заглавие.
Скрит текст:
Двамата братя-мижитурки - възрастни хора с детски комплекси ми бяха перманентен афект.
Темата "Акира и те" ми хареса как я развиха до края. То роднините не си ги избираш. На техния фон показаха и по-зряло и по -удачно развитие на същия казус с по-малкия брат на Акира.
Другия Акира симпатичен герой, с ясна ценностна система, устойчив, силен човек, добър човек,  балансиран като емоции-трезва глава. При него последното ми хареса как бе дадено и развито.
Двамата Акира- хора със сходна ценностна система а с различен произход и семейна история ,  паралелно дадени в голям период от време бяха истинско удоволствие за гледане.
Изцяло съм доволна и добре че се преведе туй заглавие.
Финално няма да има порицание за екипа а и даже чуха мърморенето ми   и стилиста се бе озаптил с помадите финално  Laughing. Като ме слушат печелят.  Wink

Tuon , тц  Laughing. Обаче imbd ме подсети,  че и двата филма съм ги гледала. The Railroad съм го оценила по -високо от Scarlet Innocence. Този за който няма да се сетя знам със сигурност,  че съм го гледала бая отдавна - в ерата ми на откриване на кор-кино и пак бе трилър-крими драма свързана с унив. професор и ........

# 619
И аз съм на японска вълна. Догледах Crisis. Не беше зле като за подобен тип сериал - малко екшън, малко крими, малко политически трилър. Никакви любови и романтики като изключим леките флиртаджийски закачки на Шун с разни дами в един бар. Краят беше малко реалистично-песимистичен. Оставят възможност за продължение, но този формат позволява това.
Ред е на Akira, а като свърши Kahogo no Kahoko ще видя и него.

Рос, някакво мнение за Kurokawa no Techo, версията от тази година? Харесвам си я Еми Такей, а гледам, че тя е главна в тази версия.

# 620
2в1, не беше никак зле първи епизод на Kurokawa no Techo, но изчаквам да приключи другата седмица и да го преведат до край.
8 епизода е, а в четвъртък излъчиха 7-ми. Преводът върви много добре, 6 епизода до тук на английски.
Човешка драма е отново, така че пробвай.

Като спомена Шун, че се сетих. Не знам дали знаеш, но есента TV Asahi ще излъчат спешъл на Border. Чаках го три години този спешъл и го дочаках. Историята не можеше да свърши така (когато Шун хвърли онзи убиец от сградата) и още тогава помня, че го написах, че ще има продължение. Надявах се тайно и на втори сезон, но спешъл може би е най-добре.

В asianwiki пишат, че е Border 2, но не е. Проверих в японските сайтове и в този на TV Asahi, само спешъл ще е, но все още няма дата. Може би ще го пуснат сега, в края на септември, след финала на драмите от лятото. Винаги така правят със спешълите.
На едно място срещнах и дата за края на декември, така че може и да го оставят за края на годината. Ще те държа в течение.

Шоши, ганбаре! Очаквам след това включване с коментари.

# 621
Мерси Рос Hug. Направи ми впечатление, че преводът на Kurokawa no Techo върви в темпо, което ме наведе на мисълта, че заглавието явно си струва усилието, та затова попитах.

Crisis приключи по подобен начин като Border. Нищо чудно след време и за него да направят някой спешъл.

# 622
  • София
Ехооо! Hug Hug Hug

Не бях в България около седмица, та изоставам.
Започнах да гледам тайландските U-Prince Series. Супер бързо се гледат и са супер разтоварващи - без да си напрягаш мозъка въобще. Стават за убиване на времето. Peace

Сега ще ви чета назад, но 100% сте пуснали трейлъра на While You Were Sleeping. Тооооооолкова да нямам търпение! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
В момента по Бтв дават интервю с бивша военна от Северна Корея.

П.П. Много кратко интервю. Нищо съществено или интересно, което да не сме чували.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 18:30 от 2в1

# 624
И мен ме нямаше няколко дни (в интернет, не в Бг) Simple Smile
Сега гледах интервюто - очаквах повече. По принцип не бих повярвала на това, че са с чак толкова промити мозъци и че жената от интервюто съвсем искрено е вярвала в идеологията на Ким Чен, но като знам колко наивни и манипулируеми са някои хора, допускам, че е възможно...

# 625
Другата седмица в българският X Factor ще има изпълнение на Infinite.
Много се зарадвах, когато на финал видях промото и зад кадър звучеше Back на Infinite.

Видях, че групата е от трима, но момчета ли бяха, момичета ли... Не видях добре, а и ги дадоха за секунда отдалеч.
К-попът в БГ е жив, дори и Infinite да не са вече 7 и да липсва точно главният им танцьор и рапър.

Live Up To Your Name - епизоди 9 и 10

Тотално изгубих нишка с тези прехвърляния в Чосон и наши дни, не се замислям над абсолютно нищо (има прекалено големи абсурди), а гледам само прекрасната игра на Ким Нам Гил.
Поклон за таланта му на актьор. Той единствен движи този сериал и ме задържа изобщо като зрител.

Поздрав за лека нощ с батко. Има много хубава усмивка, но нали си е повече сериозен...

# 626
  • BG
Другата седмица в българският X Factor ще има изпълнение на Infinite.

Toва ще е интересно да се види.

# 627
Момчета са, видях ги. Хехе, ще бъде интересно. Браво на хлапетата, че слушат и изпълняват парчета на Infinite.

Канг Ханъл влезе днес в казарма.
Няколко мои любимци влязоха последните два-три месеца. Голяма са ми мъка...

Да започнем седмицата с изпълнение на Жасминов и неговата "приятелка" - китарата му.

# 628
  • BG
По бързата процедура минах 1 еп. на Х Фактор, нямаше кой знае какво забележително, единствено ще ми е интересно да чуя едно момченце от Панагюрище (май)  - Дейвид, от чието изпълнение дадоха съвсем малко  и един македонец- Марио, от който има още какво да се желае, но като цяло се открояваше на фона на другите.

Имаше и една девойка, която пееше много добре, но прекалено "академично" за мен, аз такива изпълнение колкото и да са добри вокално ги прескачам Mr. Green И един възрастен господин ме впечатли, някакъв евъргрийн изпълни, който пасна перфектно на гласа му.

ПП Гледам китайско, но няма да споменавам, защото преводите им са до никъде и защо ги гледам и аз се чудя.

# 629
  • София
Изгледах първия сезон на тайландския 2 Moons - The Series. Много симпатично сериалче, пълно с хомосексуални двойки. Ама чак откровено се смях на наивността на някои сцени. Mr. Green

Сори, знам, че не е петък... Обаче (може и да е хомо, не знам), много ми допадна един от главните - Thanit Itthipat:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт