Магията на изтока - тема 50

• 38 714
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тайна, до кой епизод си стигнала? В 38-и майката казва на актьора какво точно се е случило и защо е постъпила така. Пак казвам, не я оправдавам, но я разбирам.
36 съм изгледала, в ютуб, с автоматичен превод.

# 151
Ясно  Peace.
Скрит текст:
След като излежава три години в затвора за нещо, което не е извършил, бащата отново е обвинен несправедливо за кражба и то в деня, в който майка му умира. Тогава идва предложението на приятеля му да отиде при него в Америка и да започнат общ бизнес. Бащата отива сам, но се случва пожарът и той е в кома около седмица. Станалото вече объркване с имената и това, че жена му е бременна ги кара да си замълчат с надеждата да започнат нов живот. Не може да остане в Америка, но пък ако се върне в Корея с истинското си име може отново да го затворят. От там идват страховете им и започва цялата лъжа.

Шун отново рус в днешната премиера на Gintama - превю  Joy Joy Joy.

Настръхнах от това изпълнение на Съкровищата.

# 152
  • DE
Нямам понятие защо актьор като Шун обича да се снима в такива простотии Disappointed
Японците не се наситиха на прическата с която е във всякакви цветове на главите на много от любимите актьори, а тя не отива почти на никого, е може би на младия Каме Grinning
И да пробвам новата функция за качване на снимки от компютъра с един Такеши

хубав мъж с хубава кола, дълго бе фон на десктопа ми

лесно и бързо е, само оразмеряването малко дразни, но е полезно, не намерих спойлера Anguished Grin
емотиконите са отвратителни, сякаш съм в скайп Rage

Измислих как да гледам поетапно текущия Legend of Chu Qiao, по 10 преведени епизода. Превода е бърз и докато изчаквам да се посъберат ще свърши и ще го преведат. Изключителна естетическа наслада е, актьори, костюми, декори, интересна история, добър балет, малко повече летят, но те обичат та не е проблем.

# 153
Тая манга още не съм я чела - струва ми се, че е доста известна, но за сега не ме привлича. Сюжетът на филма ми напомня за Самурай Джак (който също не съм гледала, откакто го подновиха). Simple Smile
С новата реклама на Лореал (Колориста), се замислям за синя коса - споменах на няколко души, а те само ме гледат странно...
...Или тъмно лилава...

# 154
Шоши-сан, почивни дни са и идвам с ново японско предложение за теб.
Да отговоря за Tsubaki Stationery Store - не, не съм го гледала още. Като изляза отпуска другия месец ще наваксвам с някои пропуснати японски продукции. За съжаление все не ми стига времето, а ми се иска да имам още повече време за нашите любимци.

Така...
Японското ми предложение за теб е MPD: Animal Unit, което се среща и с японското си заглавие Keishicho Ikimono Gakari.
Накратко: както виждаш в главната роля е Татко и е отново неотразим, както винаги. Корема ме заболя от смях в първи епизод. Другият огромен плюс за теб: животни, ама много и най-различни. Много забавни ситуации, страхотна главна героиня (позитивна, чиста и добра душа), която е неотлъчно до Татко, а най-големият бонус за мен е и Шохей Миура.
Страхотно ново японско сериалче, идеално за летните месеци.
Превежда се веднага на английски (затова изчаках, за да те зарадвам с превод). До тук е излъчен един епизод, а утре и втори (в неделя е излъчването в Япония).
Горещо ти го препоръчвам - животинки на килограм, много смях с Ацуро Уатабе и истории, които със сигурност ще те докоснат, чисто човешки.
Търси го в твоите азиатски онлайн-сайтове и сядай да гледаш.

гост, остават три дни, т.е в понеделник след 18:00 ч. бг време.
Нещо не ги усешам добре нещата, ама каквото - такова.

Един музикален поздрав от мен в изпълнение на любимката ми от SPICA - Ким Бо Хьонг. И тях ги разпаданаха, милите... То женски групи не останаха вече от онова време.
Има прекрасен глас това девойче, то и затова си продължава, но соло.

MPD: Animal Unit

# 155
  • MJF
E ако остане време отпуската ще наваксаш.
Ех, Ацуро, мани , мани , а аз още си чакам допревеждането на Otosan to Yobasete  Whistling Tired Mr. Green.
Kanna Hashimoto  като гледам не съм я виждала до сега. Да видим какви ще ги дробят в тази зоополиция  Laughing. Ок отивам да огледам ресурсите, щото не съм го мярнала туй, а пък с тоз постер е изключено да не го забележа ако бе качено  Mr. Green. Но съм по чужди машини, така че е възможно.  Hug Hug

# 156
  • BG
гост, остават три дни, т.е в понеделник след 18:00 ч. бг време.
Нещо не ги усешам добре нещата, ама каквото - такова.
Пък аз много се кефя на тийзърите, всички са толкова пъстри и ярки по  типично лятно, единствения, който  не мога да възприема е Бексан Laughing не заради друго, ами подобен тип прическа не му отива.
Скрит текст:

Забелязах, че някои са със светли лещи на очите и едни такива сенки бледокафеви и  червеникави, все едно, че са им някак подпухнали очите.
Но най-много ми хареса Сухо, с тази чуплива кестенява коса.

Наравно с него Минсок изглежда страхотно, при него съм забелязала, че е много важна дължината на косата, с по-дълга коса ли е, няма кой знае какво значение какъв е цветът и. Тук го виждам с черна и някакви зеленикави отенъци, зеленото много му ходи, както видяхме и от дебюта им като суб юнит с Бекс и Чен Mr. Green

По принцип такъв тип афро коси с плитки не харесвам, обаче при Кай добре се е получило, не знам дали заради по-тъмната кожа или плътните устни.

Чен както винаги е с по-семпло излъчване, но на него не му и трябва нещо крещящо, защото изпъква с друго Wink мил и нежен като икона Grinning

При твоя човек няма изненади, лекo рижавата коса му е залепнала перфектно на хубавата главица.

Сега, другият, който ме изненада след Бекс е Чаньол, колкото на Сухо му ходи лилавеещата коса, толкова на него му стои неестествено. Лещите обаче -сиви ли са, сини ли са са ОК..

Единствено D.О. не съм видяла още, но се надявам да не са го остригали отново.
Извинявам се за дългия пост, но трябваше да направя обзор на предстоящото завръщане.

# 157
Пълен Kokobop-обзор.
На мен Ким Джонг Ин не ми харесва с тези плитки. Така си е добре.
До Кьонг Су е довечера. Само неговият тийзър остана, след 18:00 ч. бг време днес.
Във всеки един тийзър представят откъс от парчетата от албума. Апропо, това от вчера с Чен много ми хареса как звучи. Дано, дано, за него имам надежда.
Силните им години свършиха, затова и не очаквам кой знае какво. Жалкото е, че и от NCT не става нищо, за съжаление, а имах големи надежди. SM Ent. трябва да се върне към класическите корейски бой-групи, с тези "хип-хоп-опити" не става нищо.
BTS отвяха всички, а като гледам и как продължават да ги развиват (а и за радост са си в пълен състав, нямат напуснали), там нещата ще продължат още напред.

Шоши-сан, ганбаре. Това лято се зачисляваме към Зоополицията в Токио.

Тийзър на започващият утре School 2017. Гледа ми се нещо ученическо от корейците, ще видим как ще е, но имам надежда за Ким Се Джонг, която се надявам да покаже, че освен невероятна певица се справя и отлично като актриса.

На 11 август и Чи Чанг Ук влиза в казарма. Неприятно... Не я отмениха тази задължителна казарма за корейските мъже, еййй.
Не ми се искаше Suspicious partner да свършва онзи ден.

# 158
  • MJF
Така се живее, дори тениска навлякох, "плувайки"  по тв в Будапеща на световното.  sport027

Mr. Green нещо на лед от мен, предишните горещи  дни не се сетих  Blush. Не за друго ами защото музикално е от фронта.  Blush аз само няколко секунди го издържах де, докато се ориентирам  Embarassed
Rika Hongo Black Pink

# 159
Junggigo - Miss You In My Heart (Queen For Seven Days OST)

Рос, като фен на Юн Ши Юн, погледна ли The Best Hit? Непретенциозен, без големи драми,  по-скоро комичен и без дразнещи образи.

# 160
Марио дублира Джон Сноу  в новия сезон на "Игри на тронове".

Тайван изненадва пътниците си, превръщайки метрото в шокиращо реалистични симулации на спортни зали по случай Summer Universiade 2017. Универсиадата е 2-то по големина събитие след ОИ и ще продължи от 19 до 30 август и се очаква огромен бум от туристи.
Декорацията на всяка кола от метрото се фукосира върху подовете, които сега приличат на басейни,футболно игрище,състезателна писта и др.

Скрит текст:

И Такешко за принципа Heart Eyes

# 161
Красиви принципи си имаш ,Tuon!

# 162
# 163
Уау, каква приятна изненада-Димаш:revolving_hearts:
Като за начало на деня и седмицата -повече от супер!
Благодаря 2 в 1Blush

# 164
  • MJF
Аз виждам празен пост на 2в1. Пиша защото съм на тръни тук с промените и моите техники. Ако е нещо лично не го пишете пак  Peace Hug

Значи Тайван с Универсиадата тази година. За сега имам потенциал само се спортуване от дивана за СП водни спортове и френския тур колоездене. Тук в метрото не спортуваме освен със стълбите , но е добра идея туй в Тайван  Mr. Green. Спортуват хората там  Laughing. Усмихвам се защото Тайван е и на картата на фигурното пързаляне. Последните 10 години вече не помня колко пъти виртуално бях там за големи турнири- 4К и световно юношеско и др. Имат към момента и цели 2 състезатели на м/ународния лед, повече от нас направо. За любопитните инфо по темата на английски - 12

Общи условия

Активация на акаунт