Магията на изтока - тема 50

• 38 573
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Шош, последните две серии бяха за разкриването на убийството, с което всъщност започна драмата. Кой, какво, защо и то навързано с това, което разказаха в течение на сериала. Може би ще се изненадаш кой точно е убиеца, но може и да се досетиш в един момент по поведението на определени герои.

Наистина има азиатски сериали, и японски, и корейски, които биха били от полза да се видят. Такива, които засягат въпроси от ежедневието валидни навсякъде.

# 436
  • София
На мен ми хареса този откачен сериал Woman of Dignity , наистина освен дъщеричката и адвоката, всички останали си бяха луди за връзване.Чакам превода на последните две серии, за да разбера какво  и как точно се е случило.Ким Сун А беше перфектна в тази си роля, адски я намразвах на моменти, на моменти я съжалявах. Но си го заслужи това, което и се случи newsm78 Много алчност, много омраза, много изневери, много лъжи, от всичко по много в този сериал.

Сега ще гледам последните две серии на Criminal Minds

# 437
Хитър ход на SM Ent. Сутринта излезе новината, че пускат отново ЕХО на 4 септември с преопакован албум, а преди час, точно в момента на слънчевото затъмнение над САЩ - и тийзър свързан със затъмнение.
Китаецът се завърна преди три дни в Сеул, значи нещата се връщат към нормалния си ритъм...
Тийзърът ми напомня на дебюта им преди 5 години с MAMA и History.

гост, подготвяй се, очаква ни ново парче след две седмици.
И BTS се завръщат в средата на септември. Ще бъде интересно.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 21:02 от rossonera

# 438
  • BG
Рос, Лей ли се е върнал?
Много хубави новини си написала, тъкмо да се зарадвам малко, че и без друго тъкмо оплаквам дракона.

# 439
Дам, Лей се завърна при момчетата. Засега все още са ЕХО 9.

Поздрав. Да си припомним Началото...
Утре се надявам и на повече новини. Ще те държа в течение.

# 440
  • MJF
Woman of Dignity изгледан. Интересен сериал на кор-фронта. Отчитам го за опит за human drama по корейски  Simple Smile. Попречи на качеството мнооого агресивната реклама на парцалки и сие, туй доста намали от стойността на заглавието , за мое съжаление.
Скрит текст:
Изненада ме физическия убиец. Бях забравила за този герой честно казано. Но се получи добре включването на този момент/казус- татко убиец, майка професор по психология дето само като се появеше на екран и  newsm43     - отрочето отдавна не е малко дете и нито е сляпо нито е глухо  Rolling Eyes..........., контраста с другото дете.
В последния епизод един момент ме  Joy- кагото шефката на галерията и художничката говореха- след като стана ясно че няма да ходи в Ню Йорк- не причината а това че като стигнаха да не се споменава името ѝ и стигнаха до лицето аз бях 101 % какво следва в сценария- че галеристката ще предложи да си направи пластика на лицето  Mr. Green Joy hahaha Joy ама не познах, направо  Crossing Arms.  Mr. Green
Актьорите преобладаващо бяха чудесни.

# 441
Ким Сун А и сие
Скрит текст:
Досетих се кой е убиецът, когато бащата отиде да се предаде сам в полицията, а майката плачеше като го гледаше как се качва в полицейския бус. Погледите, които си размениха бяха показателни, че единият съзнателно поема чужда вина, а другият благодари и съжалява, че се налага такава жертва. Нямаше друго, освен синът им, което да накара и двамата да постъпят по този начин.

# 442
  • MJF
Woman of Dignity
Скрит текст:
"Американеца-син" като почна да се пули при полицая аз се "върнах" на съпругата му. После на сценката с ареста като си беше скрила с ръката лицето под носа даже имах подозрение че е в сарказъм скритото. Въобще сина го бях забравила - водех го "в америка"  Mr. Green.
Добре е че за финала всеки герой бе с житейската си поука от цялата случка и/или съответно някакво наказание/дискомфорт/мисловно домашно за късните часове като е насаме със съвестта си. Не всички де  Mr. Green. Героя на Jung Sang-Hoon - непоправим , ако ще да е слънце, луна или земя  Whistling  Mr. Green. А и онези- глутницата "играчи на черно"- най-меко да ги обобщя. Тяхната дясна ръка- героя на Kim Sun-Bin като се появи изневиделица в средните епизоди, бая време се чудех "този пък герой за какво е" а то .....

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 08:52 от Шошулчо

# 443
The Monkey King 1 и 2
Понякога се чудя сама на себе си как успявам да гледамам подобни неща Blush,че и двте части...така
и така съм убила мозъчни клетки. Twisted Evil
Има по-много от всичко - костюми,грим,ефекти,битки. Принципът е  колкото може повече - толкова по-добре.
Кастът е страхотен. Дони Йен си заслужава да се види в този тип роля,а другите са само бонус,но страхотен бонус.Чак им се чудя как да приели да се снимат,но вероятно китайците си обичат подобни истории.
Сериозно Whistling, ако някой е успял да изгледа 80 (и повече) епизодна китайска костюмна драма ще може да изгледа и това - при това само около 4 часа.Същото е Mr. Green Без съвсем лигавите любовни истории.Има демони,има любов,има битки,герои, приятели и предатели.Като фентъзи сериал с елементи на митология.Не е най-доброто за гледане и ако имате нещо друго под ръка оставете Маймуната в забвение,но ако нямате-  Peter Ho е адски приятен за гледане.И не е само той.
П.п Втората част е някак си по-гледаема.

P.p  Heart Eyes Тик
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 14:06 от Tuon

# 444
  • MJF
Tuon , изгледах Leaving Home от Joost Lieuwma и много ми хареса. Добър. Доволна.

# 445
С тъпия си тоалетен хумор направо ми развалят удоволствието от гледането тез корейци newsm61. Ясно, че са си нормални физиологични нужди, ама дори и Ким Нам Гил губи от чара си като вземе да п''ди и се о''иска Sick.

# 446
Шош,нали Smile В 7 мин. е събрано толкова много.

2в1, от началото ме хвърлят в смут с "тоалетния хумор"Flushed,но мисля,че те го смятат за ....  естествено.То си е естествено,но все пак понякога прекаляват. С напиването (от 1 бира) и носенето (Тя да го носи) свикнах,повръщането още ме стресира,поне скоро не съм попадала на крачно пране .Колоритни са корейците,няма спор:smiley:.Къде другаде може да видиш принца с главно П да пръцка,а?

# 447
Tuon, то ясно, че е нещо естествено и уж съм им свикнала, ама няма нужда да ми го показват толкова образно и звучно кажи речи всяка серия.

# 448
И аз мразя този тип хумор, разтърсва ме... В сериала за малката силна жена, се отвратих много от фекалното вино, но и се озадачих - да не би пък наистина да има такава народна рецепта...Все пак какви ли не гадости има - хората пият урина като лекарство...

# 449
  • MJF
Мда, Tuon, ферман мога да напиша по съдържанието в тези 7 минути- хиляди възможни гледни точки и ъгли. Браво на авторите.

С 2 хумора абсурд да свикна  Mr. Green. WC за мен свещенно лично пространство без грам хумор а вглъбение  Mr. Green. И маса хумор- на тези на масата им е разрешено да говорят вкл. вицове но с етикета на хранене да сме съпоставими  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт