Магията на изтока - тема 50

• 39 222
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • BG
Сериал е, но са само 15 еп. и се излъчват веднъж седмично.

# 481
  • София

Да питам, някой гледа ли Save me? Чудя се дали да го започвам.

Бях изостанала с Falsify, та сега ще наваксвам.А и новите серии на У-ще 2017 също не съм ги гледала още.

Тези двата ги гледам.Училището вече не е толкова изнервящо,даже скоро ще заспят, но "Спаси ме" става все по-луд и ненормален.Как е издържало толкова време със запазен разум това момиче, нямам представа.Фалшификацията направо съм го забравила, не ми е на първа страница Embarassed.Помнех,че имаше още нещо,но какво не се сещах.Иначе гледам Престъпните намерения, Люк, Deserving of the Name,Reunited Worlds. От Strongest Deliveryma само серия и половина засега изгледах.

"Човекът ,който трябвало да умре, за да живее" не го превеждат и аз го зарязах. Ако се сетя за още нещо,което гледам, ще добавям.

Туон, и аз изгледах One Day, тежичък и хубав филм.Такива обичам.Малко действието ми се струваше мудно, но като цяло ми хареса.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 12:45 от Тайна

# 482
Гост,ох,нали знаеш,че не играеш честно,нали?
Все известен факт е,че Тюон:
1.Мрънка
2.Не гледа текущо
3.Мрънка много когато се навие да гледа текущо. Имам такива моменти. Сигурно се броят на пръстите на едната ми ръка  pletka,а в каст фигурира Джи или Джун Ги.
Може и да му дам шанс.Стига да не са двучасови епизодите (последно исках да гледам едно тайско с Марио и ооооо 2 часа единия епизод.) И то не задруго,а просто ми се гледа лакорн и то от едно известно време.Пак нищо не обещавам.Трябва ли да знам какво е ставало в другия сериал?
 bowuu Аз съм с претенции Twisted Evil

Тайна,аз нали обичам мудни филми си ми беше добре. Краят все пак малко ме смути.
Скрит текст:
Все пак той извърши евтаназия
Това си е по-скоро за моя собствен вътрешен мир и кое е правилно-грешно. Тя го искаше и той направи това за което беше помолен,но все пак ако сценаристите я бяха оставили да си отиде спокойно,без той да натиска копчето щеше да ми хареса повече.
Все пак това не е основното на филма.
Аз всъщност незнаех в какво се забърквам,ако знаех,че има елемент"изоставено дете" нямаше да го почна.

# 483
  • София
Tuon, все някой щеше да го направи.А те се сприятелиха.Само ми е интересно как се оправдават после.

# 484
  • BG
Bride of the water god става ли, досега се въртях в китайския раздел и нищо не си избрах, пък този е много обсъждан в спирита.

# 485
Гостче, пробвай го. Аз лично не останах очарована.

# 486
  • BG
Гостче, пробвай го. Аз лично не останах очарована.
Щом на теб не ти е харесал, ще се въздържа, и без това съм с резерви към кор., ще си догледам един лакорн и Master devil do not kiss me, друга алтернатива нямам  Tired

# 487
Tuon, все някой щеше да го направи.А те се сприятелиха.Само ми е интересно как се оправдават после.
Няма да разберем,но в този случай няма кой да го съди. Шефът ще е доволен - отърва синчето на приятеля,приятелката ще знае,че тя повече няма да страда,а майката ще е направила нещо за дъщеря си.Той вярва,че е направил каквото трябва.

Гост,гледай филм Yum

# 488
  • BG
Много рядко се навивам да гледам филми, Tuon. Аз съм обратно на теб- колкото по-дълго, толкова по-добре Simple Smile

# 489
Правих торта  Mr. Green (да се чете редих бишкоти+плодове+маскарпоне) и реших да гледам нещо с готвачи и оооо Cook Up a Storm
На мен ми хареса.Интересно ми е как готвят с удоволствие (нещо,което ми е толкова непонятно) и се вдъхновявам (до сутринта).Лек за гледане със съзтезателен елемент и малко драм - семейна,с вкусовите рецептори, с приятелството.От краят съм доволна - наредиха се нещата и щастието витае в кухнята.
Може да се открадне някоя рецепта - има избор китайска или европейска.
И определено трябва да се гледа след закуска/обяд/вечеря и все пак е препоръчително да има нещо под ръка за гризкане,защото се огладнява.  eat
Двамата главни са сладури.

Скрит текст:
Готвач 1 - френски специалитети - Yong-hwa Jung

Готвач 2 - източни аромати - Nicholas Tse

# 490
  • MJF
 Laughing отбелязвам си тоз Cook Up a Storm при сита муза. Като нападнете тортата дай и тук малко  Simple Smile, но може малко  да са топнати в нещо течно за миг бишкотите.  Simple Smile тогава може и цяло парченце за мен  Wink.

# 491
  • София
Аз го гледах два пъти.Единствения минус на филма, е гласът, дублиращ нашето момче.

# 492
Шош,топнати са бишкотите в кокосово мляко,после плодовео пюре от банан и нектарина (в оригиналната рецепта е авокадо и круша,но имам праскови и банани в хладилника) и после маскарпоне разбъркано с мед от гуава.Така два реда.На мен са ми до тук кулинарните възможности за десерт.Принципно това пробутвам с различна плодова комбинация. Blush
Филмчето ми хареса колкото "На един черпак разстояние",но тук е китайската кухня на преден план.

Тайна, с дублаж ли го гледа?

# 493
  • София

Тайна, с дублаж ли го гледа?
С руски субтитри, чуват се гласовете им, но на нашия са сложили китаец, да говори на китайски и гласът хич не му подхожда.

# 494
Tuon, мерси за предложението. Вече го свалям с бг буквички Wink.

Man Who Dies to Live приключи, но кога ще се появят букви не е ясно след цялата дандания, която се заформи около това, че се подигравали с арабския свят. Те и за това спряха да качват официално преведените епизоди, от които после се вземаха буквите. Макар, че в началото на всяка серия си пише, че страната е измислена, както и всичко ставащо в сериала е направено, за да пасне на историята и героите, а не да осмива религията или културата на която и да е държава.

На негово място ще започне Hospital Ship.

Общи условия

Активация на акаунт