Как се справяте при допусната грешка

• 9 666
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
  • Сф
Ами зависи от грешката.Пропуска на подпис и забявянето на документи с една седмица, за мен е сериозна грешка .Но пак зависи и от сферата на работа. Peace
Една позната беше забравила да придвижи една фирма счетоводно в срок и разбира се, си загуби работата.Сега, ако нещо не е жизнено важно или не се гонят срокове..ок, при мен е било в срокове( не съм счетоводител) и въпреки това няма как да пропусна и оферта дори, защото всичко минаваше през мен.А забавянето винаги коства пари на някой!
Внимавай!
Ако нещо пропусна , гледам да го наваксам или измисляме нещо с шефа.Но наистина фрапантна грешка ( забавяне заради мен) не съм допускала.

# 31
Ако някой, като Кристина ми е в екипа ще се побъркам. Няма такова мрънкащо създание.

# 32
Не виждам причина да не си мрънкам и да не се оплаквам на воля в интернет. Виж в реалността няма кой да ме слуша, така че и да се оплаквам това е положението.
Отделно като съм ти неприятна не намирам причина да се натоварваш като ми четеш писанията. Вярвам, че никога няма да работим заедно, така че проблем нямаш.

# 33
Дано само в интернета го правиш. Но си права, човек все някъде може да измрънка, въпросът е да не е във всяка тема.

# 34
Е то със сигурност е по-добре да намериш с кого да се заяждаш във всяка тема.

# 35
Права си, ти мрънкаш във всяка, а аз от време на време се заяждам.

# 36
Стоварвам вината върху асистентите най-често. И после им обяснявам как трябва да се учат от грешките си.

Правилно ли разбирам, че за своите грешки трябва да обвиняваме подчинените си, и след емоционалното освобождение от вина спокойно да обясним на набедените как да не повтарят чуждите грешки?
 Crazy

# 37
Бях в същата ситуация на предишното си работно място, поради което го смених. Началството имаше точно такава философия.

# 38
  • София
Стоварвам вината върху асистентите най-често. И после им обяснявам как трябва да се учат от грешките си.

Правилно ли разбирам, че за своите грешки трябва да обвиняваме подчинените си, и след емоционалното освобождение от вина спокойно да обясним на набедените как да не повтарят чуждите грешки?
 Crazy
[/quote

а ти как мислиш, че се държат в подчинение подчинените? Действа, много началници го използват. Хем те допускат грешки, хем обвиняват подчинените, хем после великодушно им прощават и им казват да не се повтаря. И подчинените, защото са подчинени и искат да вземат заплата в краяна месееца, се примиряват и внимават много. Обаче в момента,  в който някой от подчинените се усети, че го правят на идиот, много бързо си намира друга работа.

# 39

Crazy

Не, вменяваш им, че те са сбъркали и ги караш да внимават повече.

# 40

Crazy

Аха, не е "Не" - правилно съм разбрала!  Whistling ... В такъв случай, подборът на вменяеми подчинени е от съществено значение за намаляване текучеството на персонала под нас. ... Ако не се поддават на вменяване, лошо ...
 bowuu

# 41

Crazy

Това е шега, нали?... А ако не е, как точно общуват след това хората с теб, не се ли отразява отрицателно на работа, на атмосфера, на всичко?..
Мразя да греша, чувствам се много тъпо, когато ми се случи. Внимавам, проверявам се, но понякога се случва и аз да греша. Коригирам, изживявам, и продължавам напред. Но винаги моята вина я поемам аз. Дори и и ако е грешка на друг, когото аз проверявам. То след като го проверявам, неговата вина е до момента в който проверяващия потвърди, че всичко е както трябва.

# 42
  • Сф
Цитат
Това е шега, нали?...     
Е, чак пък шега..Печения служител знае, че шефа винаги е прав! Mr. Green

# 43
Баш си е истина.  Добре , че господин Голям си го признава. За това е добре, работникът да не е твърде критичен към себе си. Здравето е най-важно.

# 44
  • София
....Не, вменяваш им, че те са сбъркали и ги караш да внимават повече.
Нали знаеш, че при първия удобен случай ще ти забият нож в гърба?

Общи условия

Активация на акаунт