ДНК тест за потекло

• 40 021
  • 179
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е то по тази логика, щом забраните не ги плашат, какво точно ще спре лошите да ти съберат генетичния материал и от космите в хотелската ти стая без твое знание и съгласие

# 121
  • София
Защото е по-трудно, отколкото сам да дадеш проба. Мързи ги, бе, мързи ги! Едно ДНК от космите в хотела ги мързи да вземат! Wink

Много офф, но съм леко разочерована от това, което гледам в момента на БНТ. Дават филмовите награди Аскер. Мудна работа, музиката полу-заспала, операторите по много скучен начин дават лица от публиката, една голяма сцена или изглежда голяма, насред която декор като врата. Обаче тази врата е направена от един ужасен, син плексиглас, който дава много неприятни отблясъци на камерата, а съобщаващите наградите минават задължително през тази врата и на всяко отваряне и затваряне синият плексиглас се тресе, имам чувството, че всеки момент ще се разпадне. Не очаквам пищност, ама това не ми прилича на даване на награди, а на... дори не зная как да го опиша, скука.

# 122
  • София
 Joy Joy Joy Нещо като филма Воевода?

# 123
  • София
а, да, и осветлението е зле, а един незнаен, или поне за мен незнаен, младеж пее, и всичко по лицето му е още по-видимо. Направили са си осветление за театър, а не за излъчване по телевизията.  Това само БНТ могат да го направят и не е комплимент, проблемът им е системен в това отношение.

# 124
  • София
Летящата Козила Ерато:

Цитат
Гледам наградите на Българската филмова академия.
Не знам къде и защо се провежда това мероприятие, но вече знам как изглежда предизборно събрание на БСП в дълбоката провинция.
Вехто. Всичко е вехто и тъжно. Всички са потиснати, мрачни, гледат адски недоволно към наградените.
Декорът лъха на бедност и немотия от последна фаза. Камерите на БНТ за пореден път състаряват хората с по 20 години и ги загрозяват значително.
Водещият може би е добър човек и добър актьор, но не е за водещ на церемония. Прегърбен и клет, всеки момент очаквам да зареже сценария, да си свали очилата и да ни разкаже, че е самотен, изоставен и има нужда от приятел.
Наградените казват по две думи - тихи, потиснати и мрачни. Никой не смее да се усмихне, да се зарадва.
Всички са отегчени, на мен ми е мъчно Не че искам да има перли и сатен. Просто... не може да е толкова грозно, вехто, старешко, минорно и мрачно.
Или пък ... може?

# 125
  • София
наистина наградените изглеждаха депресирани, плахи, несигурни, мънкат си под носа. Не очаквам чак  широки бели усмивки, ама малко весело,, бе, Марче! И облечени не като за награждаване, а като за пазаруване в кварталния хипермаркет, сигурно това трябва да изглежда небрежно-неформално-артистично.  Извинявам се за офа, ама беше толкова опоскано и скучно, та чак реших да го гледам и почти до края го изгледах. Нещо наш`те филмовИ дИйцИ изглеждаха много ошмулени, сигурно драгият зрител като мен трябва да го приеме за скромност.  А покрай тези награди може би ще изгледам някои от номинираните филми, заинтригуваха ме, особено две анимации. Едната е Как се скараха орисниците и наградената Пътуваща нация или нещо такова беше. И късометражният Дрехи ми привлече вниманието.

# 126
Пълен потрес е тази церемония. Весо горкия... Съчувствам му. Обаче имаше изненади, утре във фейсбук ще е весело.

# 127
Добре де, Анди, това ти искат, онова ти искат и ти не даваш и това е! Как се възползваш от услугите на интернет, като не се навиваш да си даваш скъпоценните данни. Това, че пишеш тук с някакъв никому неясно защо избран ник, несподеляйки нищичщко лично за себе си, също не те прави най-анонимното същество на света. Не можеш да ползваш интернет и да се опитваш а си... интернет амиш, нали разбираш?!

(къде го дават това трогателно нещо, да го погледна? по БНТ1 има новини)

# 128
Свърши преди малко. Не си изпуснала. Приличаше на нещо от кофти периода на Хачо Бояджиев.

# 129
  • София
Пълен потрес е тази церемония. Весо горкия... Съчувствам му. Обаче имаше изненади, утре във фейсбук ще е весело.
То вече е "весело". Тео Ушев се включи Sad

# 130
  • София
Има си граници, Бижу. Едно е сам да решиш да напишеш нещо, друго е да те задължават, защотоо иначе не можеш да ползваш някакво приложение или услуга. И най-неприятното е, че един вид те гледат в очите и те изнудват къде по-грубо, къде полеко, ама все те работят, като монополистите в електроснабдяването, водата и подобни са. Не става въпрос човек да е интернет-амиш, ама поне да не е толкова цинично изнудването. И както казах не е само за интернет, просто дадох пример с гугъл и фейсбук, защото са емблематични и касаят виртуалното пространство, за които се сещам и се вдигна много шум. Но тази игра се играе още преди измислянето на интернета Просто хората свикват много бързо да са небрежни. Въпросът с личната информация все по-често се повдига за защита на  потребителя, то не е ей така, измишльотина на една шепа параноици.

То дори не е от лошия Хачов период, тогава поне се чудиш какъв е замисълът, а днешното беше безсолна, безмесне, безникаква манджа. Музиката беше трапач, не съм предполагала, че за толкова кратко време мога да изпитам непоноосимост към музикално изпълнение.

# 131
Ама дори в пощата като отида да си взема някоя пратка, лелите там ми искат ЕГН, пишат го в едни халваджийски тефтери и какво, да откажа да им го дам, защото те не са регистрирани като администратори на лични данни (или са?). Ама дори  да са, в тия баници, в които пишат... и сигурно ги хвърлят отзад в кофите като мине малко време - и ето - адрес, ЕГН и какво да направиш? На най-елементарно ниво вече всеки ти иска данните! Хайде, не ги давай! Как?

# 132
То вече е "весело". Тео Ушев се включи Sad

Той не е интересен. Интересно ще е Ралица и Ирена дали ще го играят обидени задето Безбог не взе важните награди.

# 133
  • София
А не всеки има право да ти иска името, егенето и адреса или някакви други данни. Пощите са си пощи, по някакъв начин трябва да се легитимираш. Но една верига магазини с какво право ти иска данните, за да ти издаде карта за намаление? Или една верига аптеки?  Това, че ние сме небрежни и с лека ръкка си даваме личните данни не прави искащите личните данни по-прави и не оправдава действията им. потребителят има право да бъде тъп.

Биг, пуснилинк, когато попаднеш на отзиви.

# 134
Но една верига магазини с какво право ти иска данните, за да ти издаде карта за намаление?
Ооо, такава реч дръпнах по телефона на един от Билла по тоя повод и изисквах обяснение как така ще ти искат такива данни, и домашен адрес, телефон, с каква цел, и с какво право. Ми не, не можа да ми отговори нищо смислено. Но трябвало, според него, щото те щели да са коректни и лоялни. Не е ясно аз какво щях да спечеля и колко щеше да е то, но така или иначе не пазарувам в Била нито с намаление, нито без. Абе късно е вече за размисли на тази тема. А за действия е още по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт