Този ти пост е още по-неадекватен.
Последен пост извън темата от моя страна.
Спам и простотии извън темата не са ми интересни.
Прочети пак какво пита момичето и пиши, каквото искаш.

Влязох ти в тона, за да се разберем. Законът на БТК - каквото повикало, такова се обадило. Нали на теб ти е зорът с възклицанията как ходели хората по улиците - ми, с крака! По-очевиден отговор от този, здраве му кажи! И 3-годишните го знаят.
По въпроса за днк0то и предлагането на роднини. Мен това повече би ме притеснило - някаква лаборатория започва да ми предлага хора, които евентуално може би споделят част от ДНК-то ми, обаче ги предлага за роднини, и на всичко отгоре не се знае дали са ми роднини. Какви роднини, какви пет лева! Колкото по-надалеч се отива в родословното дърво, толкова по-ненадеждни са резултатите от тестовете за родство. На мен все повече ми прилича на мошеническа история.
Интересни неща пише там. Много се чудех как се е справял християнския свят с писанията в Стария завет. Там, например, пише, че Адам и Ева са първите човеци, които живеят в Едем, но там "навън" има и други хора, с които те се срещат след като ги изгонват от градините. Т.е. Адам и Ева са просто първите Евреи и при по-дълбок прочит само и единствено евреите са хора, носещи в себе си божията искра. Другите... другите са на нивото на животните. Дори и Иисус ме беше втрещил с обръщението си към една жена, която много вярвала в него и поиска да я благослови, защото първоначално не искал, тъй като тя не била еврейка и той не е неин бог, но след това поради безкрайната си доброто и милосърдие допусна и тя да получи благословията му 
/, балканска. С произход отпреди много хилядолетия от Балканите. Това са т.нар. хаплогрупите E-V13 и I-M423.