Малки Сладки Лъжкини - You are now leaving Rosewood....

• 47 734
  • 676
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Гледай Gossip Girl препоръчвам

# 511
Гледай Gossip Girl препоръчвам
О, аз го изгледах миналата година един от любимите сериали ми е
Grin

# 512
запоянах го вчера и вече съм 4 серия, но не може да ме грабне както лъжкините. Там имаше интрига.
Тука, за сега е от типа сериали на които и да запиш, като се събудиш нищо не си пропуснал.
Раздвижва ли се после? Има ли някаква интрига или само колежанско ежедневие показват?

# 513
  • Вестерос
Има ест кой е госип гърл

# 514
  • Варна
Чък Бас  Heart Eyes

# 515
Така и не схванах какво толкова му харесват на този Чък 😕
На няколко пъти го спираха сериала, защото ми беше много тъпо, ама съм от тези, които не могат да оставят сериал, глождеше ме какво е станало нататък, и го догледах. Признавам обаче, че не очаквах това да се окаже gossip girl.

# 516
  • Вестерос
Чък ми е грозен, но имаше в него нещо перверзно привличащо Grinning

# 517
Скрит текст:
Не се ли оказа Дан??

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 09:21 от bubanka

# 518
Ооо и аз много харесвах Чък, може би заради персонажа.. Лошото момче с голямо сърце, знам ли.. Grinning  Само да играеше с акцента си и цена нямаше да има Heart
Иначе по нататък и на мен ми беше затъпял сериала, ама бях решила, че трябва да видя кой е gg, но останах разочарована..

# 519
  • Gotham City
На мен Нейт ми беше прекрасен, но Чък...о толкова перверзност, че те караше да го искаш просто

# 520
  • Вестерос
Точно! Simple Smile

Сещам се в една серия всеки казва какво е направил и се обръщат към Чък да каже и той и той само каза: Аз съм Чък Бас!

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 10:52 от Tiffany А

# 521
  • София
Аз не знам дали съм ви разказвала, като бях в гимназията някой много се беше зарибил по "Клюкарката" и беше направиш фейсбук страница " Клюкарката на нашето училище". Публикуваха 5,6 истории кой с кой ходил, с кой се скарал, коя била с изкуствени зъби. Grinning Grinning Grinning Та чак тогава го изгледах и аз, хареса ми като цяло.

# 522
  • Вестерос
Аз не знам дали съм ви разказвала, като бях в гимназията някой много се беше зарибил по "Клюкарката" и беше направиш фейсбук страница " Клюкарката на нашето училище". Публикуваха 5,6 истории кой с кой ходил, с кой се скарал, коя била с изкуствени зъби. Grinning Grinning Grinning Та чак тогава го изгледах и аз, хареса ми като цяло.
хахахах о боже хахах

# 523

И открихте ли коя е била вашата госип гърл? Grinning
Попадна ми реклама за нов сериал, започващ вчера - Dynasty, някой ще го гледа ли? Аз може да хвърля един поглед, стига да го качат.

# 524
Joy
Добре, че в нашето не са сетили за подобно нещо, бях в езикова гимназия, само момичета с  най-много 3 момчета в клас, та такива интриги се плетяха, нагледах се на клюки и женски боеве Laughing

Общи условия

Активация на акаунт