Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са настроенията за лятото и ваканцията?
Какви са мненията относно подготовката на децата за училище?
Какви са впечатленията на децата от книгите, които четат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са настроенията за лятото и ваканцията?
-
Какви са мненията относно подготовката на децата за училище?
-
Какви са впечатленията на децата от книгите, които четат?
-
Какви са плановете за следващата учебна година?
-
Какви са впечатленията на родителите от училищните оценки и успеха на децата?
Наборът дочита Немилите - Недрагите. Задачите е започнал .Но всичко това вяло и без желание. Иначе спи до обяд,излиза с приятели и приятелки 
))
Не съм фен на школите, но форматът на АК наистина е много различен от този на НВО. Наример, най-добрата приятелка на голямата ми дъщеря, без нито един урок по нищо, изкара 100т. на МАТ и 98т. на БЕЛ, но на изпита в АК беше 22-ра или 23-та резерва. Мисля да я пусна на пробен изпит за колежа в някоя от школите и тогава ще преценим дали има нужда от специална подготовка.
. Разбира, че оставането в нейното училище ще зависи от БЕЛ-а, колкото и да е абсурдно
, но порив за учене засега - няма
.

Записах го при учител по БЕЛ и като домашно има да научи На прощаване и Опълченците на Шипка до 25.08.2017, когато ще е първата среща с учителката, та си мърморя от сега да ги започва, ама няма кой да чуе. По Математика, класната щяла да даде домашно евентуално през август (новите сборници и да си решат входните тестове)....