За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 051
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Записахме и моето момче на второ класиране. Не изискват документите да са подадени лично от родител, нито е необходимо присъствието на детето. Нямам големи очаквания за второ класиране, даже хич, но ще участваме.

# 841
Записахме и моето момче на второ класиране. Не изискват документите да са подадени лично от родител, нито е необходимо присъствието на детето. Нямам големи очаквания за второ класиране, даже хич, но ще участваме.

Нищо не се знае Wink
Успех! bouquet

# 842
Моля, записалите се за второ класиране да споделят какви документи искат и дават ли ти пак копие на заявлението за второ класиране и входящ номер? Питам, защото ме върнаха за служебната бележка с оценките от матурите.

# 843
  • София
Не дават никакъв документ, с който да си сигурен, че са те записали за второ класиране. Попълваш заявление, входираш го в канцеларията на училището и после го връщаш в стаята, в която първоначално е било разпределено детето, демек в списъка на съответната паралелка. Училището изглеждаше като в изборен ден- във всяка стая влизаха родители на деца, приети в съответната паралелка. Като документи искаха Свидетелството за завършено образование и последната служебна бележка с резултатите, но само информативно и с цел идентификация на детето. Бързо, организирано и перфектно. Браво на 32 училище!

# 844
Обръщам се към дамите тук, които са доста по в час от мен, по отношение на минали статистики, първо и второ класиране и т.н.
Имаме драма с приятелко дете - момче от вчера, което има бал 448т. за 91НЕГ -София. Минималният бал там е 450т...та въпросът ми е, някой може ли да ме ориентира каква е обикновено бройката на децата, която може да се надява на второ класиране? Видях, че между 1 и 2 класиране миналата година за девойки е било 17 човека, но за младежи?
Много ми се иска да помогна на тове дете, като му покажа някакви статистики...помагайте, ако имате представа, въпреки че съм наясно, че е много относително. Но все пак ще е някакъв ориентир.
Разстроен е и той и майка му, а тези хора са моето второ семейство и много ми се иска някак да помогна в надеждите newsm78

# 845
  • Пловдив
Моля, записалите се за второ класиране да споделят какви документи искат и дават ли ти пак копие на заявлението за второ класиране и входящ номер? Питам, защото ме върнаха за служебната бележка с оценките от матурите.

Не ни искаха никакъв документ, попълних заявление, вписаха ни в книгата, дадоха ни входящ номер

# 846
Мен започнаха да ме разубеждават за второ класиране , че нямало смисъл и именно за това попитах дали ще има входящ номер. Но пък нали трябва да го вкарат в системата, та се надявам, че не биха злоупотребили.

# 847
  • София
Мен започнаха да ме разубеждават за второ класиране , че нямало смисъл и именно за това попитах дали ще има входящ номер. Но пък нали трябва да го вкарат в системата, та се надявам, че не биха злоупотребили.
Виждаш ли колко много го искат точно твоето дете в това училище? Wink

# 848
Имаме драма с приятелко дете - момче от вчера, което има бал 448т. за 91НЕГ -София. Минималният бал там е 450т...
Миналата година балът на второ класиране е паднал с 0.126. Две точки разлика са 0.071. Има надежда. Така или иначе не губят нищо с второ класиране.

# 849
  • София
Имаме драма с приятелко дете - момче от вчера, което има бал 448т. за 91НЕГ -София. Минималният бал там е 450т...
Миналата година балът на второ класиране е паднал с 0.126. Две точки разлика са 0.071. Има надежда. Така или иначе не губят нищо с второ класиране.
Министър Дидева, с колко точки е паднал балът миналата година за Френската гимназия?

# 850
Министър Дидева, с колко точки е паднал балът миналата година за Френската гимназия?
Сравни минималните балове от първо и второ класиране за паралелката, която ви интересува, и ще разбереш.

# 851
Виждаш ли колко много го искат точно твоето дете в това училище? Wink
И ние го харесваме училището, но имаме и по-желани училища  Simple Smile

# 852
И за нас кампанията приключи и започва ваканцията  Laughing Дъщеря ми  е приета във второто най-желано училище след Испанската гимназия -22 СУ с ИЕ и АЕ . Ужасно много иска да учи испански език, това й беше мечтата . За Испанската със сигурност няма да й стигне балът , за мен е нереално да падне с 20 точки , затова взехме решението. Резервният й вариант беше НГДЕК, където също е приета  , защото освен към испанският има афинитет към историята . Освобождаваме мястото в НГДЕК и утре се записваме в 22-ро Simple Smile
Успех на всички, които ще участват на 2-ро класиране!

# 853
  • София
И за нас кампанията приключи и започва ваканцията  Laughing Дъщеря ми  е приета във второто най-желано училище след Испанската гимназия -22 СУ с ИЕ и АЕ . Ужасно много иска да учи испански език, това й беше мечтата . За Испанската със сигурност няма да й стигне балът , за мен е нереално да падне с 20 точки , затова взехме решението. Резервният й вариант беше НГДЕК, където също е приета  , защото освен към испанският има афинитет към историята . Освобождаваме мястото в НГДЕК и утре се записваме в 22-ро Simple Smile
Успех на всички, които ще участват на 2-ро класиране!

Честито! Много успехи и нови приятели в 22 училище!  Peace

# 854
gabiplus, благодаря ! bouquet
Успех на второ класиране !

Общи условия

Активация на акаунт