За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 128
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Проверете си по училищата - сега търсих за позната в Първа АГ - там искат свидетелството и оригинала с резултатите от НВО. Нищо друго.

# 721
Дъщеря ми е приета в 18 СОУ ,но няма да се записва ,не желае да и го пазят.
Ще участва ли във второ класиране без молба / в момента сме извън София /
Не, няма да участва във второ класиране, ако не подадете заявление.
Ще можете да подадете заявление за участие в трето класиране, но само за останалите свободни места, освен ако детето не е прието в училище със самостоятелен прием и сте избрали да се запише там.

# 722
  • София
Дъщеря ми е приета в 18 СОУ ,но няма да се записва ,не желае да и го пазят.
Ще участва ли във второ класиране без молба / в момента сме извън София /
Не, няма да участва във второ класиране, ако не подадете заявление.
Ще можете да подадете заявление за участие в трето класиране, но само за останалите свободни места, освен ако детето не е прието в училище със самостоятелен прием и сте избрали да се запише там.
Благодаря за отговора.
Може ли заявлението за второ класиране да се подаде онлайн?
Мога ли да изпратя някой близък да подаде заявление от мое име ?

# 723
  • Пловдив
Онлайн не може. За близък - пробвайте, или ще стане, или не. Е първия случай чакате второ класиране, във втория - изпадате от класирането и оставате за трето. Но тогава се подава ново заявление само за останалите незаети места.

# 724
Здравейте, моя близка приятелка се чуди дали сега на 2-ро ще влезне във 9 ФЕГ с 380 точки?
Иначе сега е приета в 18 СУ с фе и ие

# 725
Здравейте, моя близка приятелка се чуди дали сега на 2-ро ще влезне във 9 ФЕГ с 380 точки?
Иначе сега е приета в 18 СУ с фе и ие
Разликата между техния бал и последния приет в 9 ФЕГ?

# 726
  • София
Десет точки разлика. Има ли шанс за второ класиране?

# 727
0.357 е разликата по шестобалната система. Ако миналата година балът в желаната паралелка е паднал с поне толкова, има шанс, стига всички приети в нея да не се запишат още на първо класиране.

# 728
за статистиката София момиче 1 желание - 91 НЕГ - 464,5

Някой знае ли как се получават тези балове - 464.5.? Има ли резултати по БАЛ или МАТ хх.25?

# 729
0.357 е разликата по шестобалната система. Ако миналата година балът в желаната паралелка е паднал с поне толкова, има шанс, стига всички приети в нея да не се запишат още на първо класиране.

Това ми дава надежда за наше приятелско дете - момче, което е под чертата с 2 точки за 91НЕГ, тоест 448 точки. А така се надах да учат заедно с моя синковец, но така като гледам май има шансове за второ....дано!

# 730

Някой знае ли как се получават тези балове - 464.5.? Има ли резултати по БАЛ или МАТ хх.25?
Има.

# 731
Това ми дава надежда за наше приятелско дете - момче, което е под чертата с 2 точки за 91НЕГ, тоест 448 точки. А така се надах да учат заедно с моя синковец, но така като гледам май има шансове за второ....дано!
Две точки са нищо. 0.071.

# 732
  • София

Има, разбира се

# 733
Две точки са нищо. 0.071.

И аз така мисля, както и че има сериозни шансове. Сега ще им ходим на гости, за да вдъхваме кураж, но много ме е яд за драмата...пфу!
Благодаря за отговора Министър Дидева. Ще го покажа на детето и майката Simple Smile

# 734
Племенницата е голям кърък  Cry Cry
Имаше 299 бал за желаната паралелка,която писа на 1 желание,а минимума там е 303.  Cry Cry
Дали ще спадне мъничко?Дано да има шанс  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт