За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 081
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Браво на всички деца, които ще се запишат по първо желание и успех на всички, които ще кандидатстват по второ Simple Smile И аз да се похваля. Две момичета, приети по първо желание в 73 СУ, едно момче, прието по трето желание в 9 ФЕГ, една девойка във 2 АЕГ Simple Smile

# 736
за статистиката София момиче 1 желание - 91 НЕГ - 464,5

Някой знае ли как се получават тези балове - 464.5.? Има ли резултати по БАЛ или МАТ хх.25?
Има.

Интересувам се от тези стотни понеже дъщеря ми е с бал 464 и не успя в 91 НЕГ. Колко ли девойки трябва де се откажат за да я приемат на второ класиране при разлика в бала 0.5?

# 737
Дали от минимален 443 бал в 164 с ИЕ и ФЕ ще се смъкне до 440?Еххх,блазе ви на доволните!

# 738
  • София
за статистиката София момиче 1 желание - 91 НЕГ - 464,5

Някой знае ли как се получават тези балове - 464.5.? Има ли резултати по БАЛ или МАТ хх.25?
Да, моята дъщеря има 84,25 точки по математика на НВО.

# 739
  • Пловдив
Какво има да се чудите? Разликите са минимални. Подавате за второ класиране и изчаквате. Може да се окаже, че е достатъчно едно момиче да отиде в АК.

# 740
  • Varna
Защо момиче?Квотите за момче и момиче различни ли са?

# 741
  • София
Възможно ли е от Френската да се прескочат две английски, за да се стигне Испанската  Joy

# 742
  • Пловдив
Защо момиче?Квотите за момче и момиче различни ли са?
По принцип бройките са по равно. Квоти има в някои училища и не във всички градове.

# 743
Извинявам се малко за глупавия въпрос, но ме интересни миналия бал е определен от дадено училище или това е най-ниския бал на прието дете? Благодаря ви.

# 744
Извинявам се малко за глупавия въпрос, но ме интересни миналия бал е определен от дадено училище или това е най-ниския бал на прието дете? Благодаря ви.

Най-ниският бал на прието дете!

# 745

Благодаря ви. Дъщеря ми е с бал 294 и е приета на 15 място по желанията й, но на 10 място е училище с минимален бал 290 и се чудя защо не са я приели там. Какво мога да направя?

# 746

Благодаря ви. Дъщеря ми е с бал 294 и е приета на 15 място по желанията й, но на 10 място е училище с минимален бал 290 и се чудя защо не са я приели там. Какво мога да направя?
Да обясниш по-подробно.
Например дали това училище е включено в желанията ви, на коя позиция, дали има квоти...

# 747

Проверете дали правилно изчислявате бала за отделните желания.Възможно е да има разлика в начина му на образуване.

# 748
  • Пловдив
И как се образува балът...

# 749
Квотите запазват ли се за второ класиране или на свободните места се класират деца с най-висок бал , не зависимо от хора?

Общи условия

Активация на акаунт