За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 019
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 795
Честото на печелившите, а на останалите не губете кураж 😉 ще бъдем удоволетворени в следващия тираж. Сега сериозно честито на всички приети в желаното училище дечица 😄

# 796
От достоверен източник:
1 бройка от МГ-Пазарджик, паралелка по Природни науки гарантирано ще се врътка на Второ класиране.
И 1 бройка от МГ-Пловдив, математика с АЕ - тоже!
Входящите номера носят доста информация.

# 797
От достоверен източник:
1 бройка от МГ-Пазарджик, паралелка по Природни науки гарантирано ще се врътка на Второ класиране.

това е, което знам, а и забравих - става дума за момиче

# 798
  • Пловдив
От достоверен източник:
И една бройка от ЕГ <Иван Вазов> Пловдив, момиче, испански език - също.

# 799
  • Русе
 За Русито, нещо няма ли да се врътне.

# 800
Скрит текст:
Питай Агитак дали са подавали в " Баба Тонка".  Mr. Green

# 801
  • Русе
Скрит текст:
Питай Агитак дали са подавали в " Баба Тонка".  Mr. Green
Агитак не ми казвай, че сте пропуснали.  Crossing Arms
 Щот веднага имам врътката за Моето Първо.

# 802
Айде и аз да се похваля с моя, макар че не е първо желание.  Приети сме в 164 ГПИЕ ИЕ/АЕ. Вече дори група на класа си имат, сприятеляват се, супер. Все пак ще пробваме на второ за 91 НЕГ!

# 803
  • Русе
 И моето беше в еуфория цял ден. Също са си направили вече група новият клас. Чак ми е тежко на сърцето да пусна утре за второ класиране. 3 точки и половина го делят от желание, което не му е фаворит на него. Обаче неговите доводи са - конкретен език и да си остане в познато училище. Моите доводи са, че същият език ще му е като профилиращ предмет и втори език и много бързо ще си намери приятели и в нова среда, както винаги е правил.

# 804
Моят син е приет в НПМГ, като цяло много се радва, но е приет в паралелка с немски, а той искаше с английски. Това обаче беше докато се прибера от работа. Сега вече не иска да участва във второ класиране, щял да учи немски език, защото английския си го знаел. Аз му казах да преспи и утре ще реши, защото все пак има възможност. Ако трябва да съм честна и аз смятам, че немския ще му е от полза, т.к. нивото му на английски е доста добро, понеже го изучава 7 години на курсове, но да преспи и утре ще каже какво е решил  Simple Smile

# 805
СМГ размазаха всички , включително и нас с тези балове. Приети сме по 2-ро желание -  момче , 466 бал. Надеждата .. да падне бала с 6-7 точки умира последна .. на 4.07.
Поздравления за приетите по първо желание!

# 806
И ние се молим за падане на бал с поне 3 точки hahaha

# 807
Айде и аз да се похваля с моя, макар че не е първо желание.  Приети сме в 164 ГПИЕ ИЕ/АЕ. Вече дори група на класа си имат, сприятеляват се, супер. Все пак ще пробваме на второ за 91 НЕГ!

Ей! Вие без критерии ли кандидатствате?! Все тая - испански, немски. Важното да сме в тренда. И това е добре

# 808

1 момче МГ Баба Тонка Математика АЕ

# 809
  • София
Дъщеря ми в 164 испански/френски. Ако има група някъде вече да се търсят , изпратете ми на лични.
Доволните  към този момент да се записват днес и да започва ваканцията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт