За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 011
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Подадох заявление за второ класиране. Дадоха ми входящ номер. Стискаме палци и това е, ако не ще сме с детенцето на Мама Вили Hug Flutter Sunglasses

# 856
  • София
И моят син иска да се класира в 22-ро заради вашите момичета..... Всъщност заради всички хубави момичета там. Хем хубави, хем много.  Joy

# 857
От нашия клас засега с моят младеж се записа и  една от техните девойки.  Hug

# 858
  • София
Gabiplus  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 859
  • София
И за нас кампанията приключи и започва ваканцията  Laughing Дъщеря ми  е приета във второто най-желано училище след Испанската гимназия -22 СУ с ИЕ и АЕ . Ужасно много иска да учи испански език, това й беше мечтата . За Испанската със сигурност няма да й стигне балът , за мен е нереално да падне с 20 точки , затова взехме решението. Резервният й вариант беше НГДЕК, където също е приета  , защото освен към испанският има афинитет към историята . Освобождаваме мястото в НГДЕК и утре се записваме в 22-ро Simple Smile
Успех на всички, които ще участват на 2-ро класиране!

Честито и успех на девойката!
Но все пак да отбележа, че не е честно девойките да се отказват от НГДЕК.  Naughty Тази година, противно на обичайната тенденция, момчетата в НГДЕК ще са повече от момичетата Sad Поне така твърдят слуховете. На есен ще видим как е точно.

# 860
Enigma , gabiplus , ще се радвам  децата ни да са заедно   Hug
Жълто цвете , дано прогнозата не се окаже вярна  Hug

# 861
Подадох заявление за второ класиране в Испанската гимназия. Никакви документи не ми искаха, само попълних заявление. Входящ номер не ми дадоха /но пък и аз не се сетих да поискам  Blush/. Детето не беше с мен.
Тъй като и първото ни желание е пак за паралелка в Испанската и така или иначе ще се запишем там другата седмица, попитах какво да нося и ми отговориха: оригинал на свидетелството, медицинския картон /ако го имам/ и от личния лекар карта с нанесени имунизации и отбелязване дали има някакви заболявания или алергии, за които трябва училището да знае. На въпроса дали трябва да дойде и детето, отговорът беше - ако няма възможност да дойде, може и без него.
Междувременно младежът се е включил в групата във Фейсбук на новоприетите деца в Испанската и тече усилена опознавателна кореспонденция  Simple Smile.
Успех на всички деца в новите училища, а на тези, които чакат второ класиране - да ви приемат в желаните паралелки! Peace

# 862
  • София
Готово! Записан е в НГДЕК! Обадиха се да докладват каква са я свършили Laughing Таткото дал на детето да попълва документите, защото нали не се записвал той в училището. Детето се притеснило, пообъркало, но се справило.

Момичета, които търсите групи за опознаване на децата - като пуснете във ФБ търсене Зайци .... (името на съответното училище) и излизат групите.

# 863
  • София
Като гледам бала за нпмг-биология, съвсем правилно прецених, че там може да се влезе и без да си ходил на Олимпиада по биология.

Абсолютно! Че и по физика, и по география, и по химия също. Само в математиката и програмирането са високи баловете.
Обаче снощи трябваше да успокоявам една панирана майка, която твърдеше, че едва ли не всички са в заговор да си вкарат децата в НПМГ биология с връзки и нейното дете, въпреки че е ходило на олимпиада, няма да влезе Joy Joy Joy Само това, че е най-добрата ми приятелка я спаси да не ѝ нашокам ряпата, че дрънка глупости. Детето й е сред тези с най-висок бал. Добре, че Дидева постна преди малко файла от НПМГ, та ѝ го пращах по имейл и вече като ѝ говоря ще слуша  Naughty

Не съм съгласна, че е лесно без олимпиада. Не сравнявате правилно баловете именно заради точките от олимпиадата. Например, ако едно дете има 86 точки по МАТ и 75 по БЕЛ, ще може да влезе в паралелките с математика, за които казвате, че са с висок бал, но със същите резултати в паралелките с биология, без точки от олимпиада, не може да влезе.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 12:46 от angypir

# 864
Министър Дидева,
Как се превръщат разликата в точките от сега в миналогодишните?
Формула има ли?
Примерно 8 точки разлика сега на колко се равнява миналата година?

# 865
Министър Дидева,
Как се превръщат разликата в точките от сега в миналогодишните?
Формула има ли?
Примерно 8 точки разлика сега на колко се равнява миналата година?
Малко по-горе е писал Министърът.
"Миналата година балът на второ класиране е паднал с 0.126. Две точки разлика са 0.071. "
Значи 8 прибл. 0,284 в бал.

# 866
Здравейте, честито на всички доволни от първото класиране и успех на останалите във второто.
Дъщеря ми е приета в 2АГ, но има реални шансове за първа ако участва на второ класиране.
Ще съм благодарна ако споделите мнения за двете гимназии, защото се колебая коя би била по-добрия избор. Предварително благодаря за отзовалите се!  Simple Smile

# 867
 nady07, в коя специалност сте приети?

lorenca, видях го отговора, но се питах дали е твърдо 2 точки 0,071 за навсякъде и има ли формула за преобразуване .
В такъв случай една точка приблизително е 0,0355.

# 868
В паралелката с втори немски и химия и биология. В 1АЕГ също става въпрос за тази паралелка с немски и химия.

# 869
  • София
В паралелката с втори немски и химия и биология. В 1АЕГ също става въпрос за тази паралелка с немски и химия.

И моят син е приет в същата паралелка. Това му е първо желание, много е щастлив, дълго мисли кое да напише първо НПМГ с биология и химия или тази паралека. Утре отиваме да се запише.

Общи условия

Активация на акаунт