Целувате ли децата си?

• 14 635
  • 382
  •   1
Отговори
# 180
Скъсвам го от целувки т'ва дребното,а и на каката не прощавам.Ама дребният модел отнася повечето.Както вика Лора,бебето ни е само да си изхабяваме целувките. Grinning

# 181
Целувам де що сваря  Heart Eyes Ама как така няма да си целувам детето?  Heart Eyes
 Странна работа ми се вижда да не си целуваш децата или пък само преди къпане - това последното даже абсурдно ми се струва  newsm78

# 182
Постоянно и навсякъде Laughing Laughing Laughing

# 183
И моето беше недоносено, но поварвай ми че не спирам...
Постоянно и навсякъде Laughing Laughing Laughing

# 184
Целувам ги постоянно kiss

# 185
     Е, че кой не си целува детето?! Като го натисна, няма спиране... Grinning

# 186
Да много!

# 187
целувам и изобщо не се замислям Wink

# 188
  • Paradise
ухааа, какво мляскане го мляскам; целувам го яко Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile и хич и не се притеснявам

# 189
Целувам го, да. Често - и за похвали, ако се удари много лошо също.
Факт, ама вече и той ме целува. Grinning

# 190
  • на кой му пука, майна
Естествено, че го целувам  Grinning, постоянно, също така го хапя , гъделичкам го, лигавим се много и двамата  Grinning

# 191
Леле и при нас е едно мляскане едни целувки Heart EyesПочти непрестанно Mr. Green а баща му винаги като го гушне го "наборва" с целувки Laughing
Аз пък като бях ученичка имах една учителка, която твърдеше, че децата трябвало да се целуват единствено и само, когато спят, за да не се разглезят ooooh! Луда работа ooooh!

# 192
Постоянно! Не мога да си предтавя някои, който не му се иска да целува децата си!
Възползвам се сега! Вчера с една приятелка си говорехме и тя се оплака, че нейната "голяма"  6-годишна дъщеричка вече не дава да я прегръщат и целуват!
Така че докато мога и ми дават  Laughing

# 193
Да, много  Grinning

# 194
Как така майка ще лиши детето си от целувка?Тя преиграва за мен е непоносимо да погледна детето си и да не го нацелувам Laughing.Този контакт ни носи много щастие. Party

Общи условия

Активация на акаунт