Целувате ли децата си?

• 14 652
  • 382
  •   1
Отговори
# 195
И аз не съм привърженик на мляскането,особенно на новородени.  Naughty Не съм си позволявала да целувам Дари по лицето до към третия месец.Винаги по косичката,крачета,коремчето.От скоро я целувам по челцето.А свеки все налита на ръцете,ама азне давам че нали все са и в устата.

# 196
Здрасти от мен,
аз съм мама на две пораснали хлапета и очаквам трето newsm53. Децата са най-сладкото нещо на света и аз непрекъснато си ги целувам и прегръщам. На тези мами ,които поради някаква причина се лишават от това удоволствие ,им съчувствам. Като ги целуваме не ги заразяваме ,както се е изразила приятелката ти , а им доказваме колко много ги обичаме.
Целувайте си децата те имат нужда от това!! newsm51

# 197
  • Linz
Доводите й са, че го пази от бактерии и зарази... ooooh!
hahaha Да бе, ше го опази Crazy
Аз направо ги изяждам от целувки Heart Eyes

# 198
mnogo go целувам навсякъде и по много Hug

# 199
Не мога да си представя, че няма де целувам бебчо. Каката е голяма, ама и тя отнася доста целувки. Едва ли могат да навредят на бебо, ако не си грипав и ако не го целуваш по устата, което смятам за недопустимо. По-голямата грешка, която допускат повечето майки е да пробват яденето на бебето със лъжичката с която го хранят и дори да я облизват. В устата на всеки възрастен човек има цял набор бактерии, които няма нужда да се прехвърлят в бебешката устичка. Да не говорим, че има и научни доводи, че микробите, които причиняват кариес се предават.
Целувайте си наволя децата, така им показвате що е това обич. Не харесвам обаче, когато разни баби и лели налитат да целуват детето. Е това не го допускам.

# 200
Много обичам да си целувам детенце,а напоследък дори ме целува по устата, само мен де Wink

# 201
Не мога да си представя, че няма де целувам бебчо. Каката е голяма, ама и тя отнася доста целувки. Едва ли могат да навредят на бебо, ако не си грипав и ако не го целуваш по устата, което смятам за недопустимо. По-голямата грешка, която допускат повечето майки е да пробват яденето на бебето със лъжичката с която го хранят и дори да я облизват. В устата на всеки възрастен човек има цял набор бактерии, които няма нужда да се прехвърлят в бебешката устичка. Да не говорим, че има и научни доводи, че микробите, които причиняват кариес се предават.
Целувайте си наволя децата, така им показвате що е това обич. Не харесвам обаче, когато разни баби и лели налитат да целуват детето. Е това не го допускам.

Това не мога и да си го помисля даже! А съм чувала,че някои дори и с биберона му опитват ,дали млякото е достатъчно топло. #Crazy ooooh!

# 202
И как  това дете получава някаква ласка от майка си? Горкото .То от вируси и бактерии не може да се предпази . Не мога да не си целувам децата - по    бузките   ,  по
гушките  и навсякъде . Въздържам се само като съм болна  , но и тогава го правя - по крачетата ,коремчето...

# 203
Целувам я!МНОГО!Това е най-хубавата част! kiss

# 204
Целунах дъщеря си още когато ми я дадоха след като се роди и до ден днешен не съм спряла да го правя. Спирам само когато имам херпес на устните си, но и тогава едвам се сдържам  Mr. Green

# 205
  • Има много детски смях.
Непрекъснато я целуваме- и аз, и таткото, баба й, дядо й, брат ми, абе всички Flutter Много ни е гальовно мъничето и е "най- целуваното бебе" Mr. Green

# 206
Разбира се, че си целувам детето! Аз съм на 30 и кусур! години и майка ми пак ме целува и гушка! АЗ имам нужда от тези ласки, ясно, че и моето дете също!
Значи може да го шляпаш по дупето ако не слуша, да го натовариш отрицателно с навикване, но не може да го успокоиш, утешиш, заредиш положително с прегръдка и целувка! какво е прегръдка без целувка! За мен е израз на лщбов, топлина, като се прибера Бори да изтича с вик Мама, мама да се хвърли в прегръдки и целувки! Като се прибере татко му да го посрещнем на вратата, прегърнем и целунем. Иначе ще сме студени роботи. Дори животните се целуват по муцунките!
И Борис се е научил да ни целува. Сутрин, за събуждане, ни целува по бузите! мама и по муцката може! Hug
На хора извън домашните, разбира се, че не давам да го целуват, а и ако си възпитан, не налиташ на чужди деца. Чужди бебета дори не пипам без да съм попитала или да са ме поканили!

# 207
  • Sofia
Целувам го малкото ангелче постоянно.

# 208
  • София
Постоянно я целувам, а и не виждам причина да не го правя. Hug

# 209
  • София - Младост 1А
целувам го непрекъснато, мачком го, гушкам го, сигурно ще умра ако те мога да го гнявя

Общи условия

Активация на акаунт